Fatma Turgut

Fatma Turgut

Son dakika Fatma Turgut haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fatma Turgut gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fatma Turgut haber sayfamızda...

Fatma Turgut

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 701 fatma turgut haberi bulunmuştur.
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım!
Fatma Turgut: Hem aldattım, hem de aldatıldım! Model grubuyla tanınan ve şimdilerde kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, Türkiye’yi gezerek sevenleriyle buluştu. Son konserinde hayranlarıyla dertleşen ünlü ismin özel hayatıyla ilgili itirafı çok konuşuldu.
12.03.2024 Cadde
Fatma Turgut: Çıkma teklifi aldım!
Fatma Turgut: Çıkma teklifi aldım! 'Bir Varmış Bir Yokmuş', 'İlkbaharda Kıyamet' ve 'Ben Vardım' gibi şarkılarıyla dikkat çeken Fatma Turgut, Abant'ta sahneye çıktı. Geçtiğimiz hafta aşkı aradığını açıklayan şarkıcı, bu kez çıkma teklifi aldığını söyledi.
26.02.2024 Cadde
'Amy Winehouse ile tanışmayı çok isterdim!'
'Amy Winehouse ile tanışmayı çok isterdim!' Model grubundan ayrıldıktan sonra müzik kariyerine solo olarak devam eden Fatma Turgut, Zonguldak'ta konser verdi. 2011 yılında hayatını kaybeden meslektaşı Amy Winehouse’u anan Turgut, "Onunla tanışıp şarkı söyleyebilmeyi çok isterdim" dedi.
20.02.2024 Cadde
Fatma Turgut: Aradığım aşkı bulamıyorum!
Fatma Turgut: Aradığım aşkı bulamıyorum! Şarkıcı Fatma Turgut, Eskişehir If Performance Hall’de konser verdi. Hayranlarıyla dertleşen Turgut aşkta aradığını bulamasa da umudunu kaybetmediğini söyledi.
16.02.2024 Cadde
‘Kültür Yolu’ medeniyetlerin beşiğinde
‘Kültür Yolu’ medeniyetlerin beşiğinde Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen “Türkiye Kültür Yolu Festivalleri”nin dokuzuncu durağı “Sur Kültür Yolu Festivali” dün gün boyu yapılan etkinliklere katılan yerli yabancı binlerce kişiyle başladı.
15.10.2023 Kültür Sanat
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor
9 gün sürecek Sur Kültür Yolu Festivali başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı'nca organize edilen Sur Kültür Yolu Festivali, yarından itibaren Diyarbakır'da başlayacak. Festival 9 gün boyunca devam edecek.
13.10.2023 Kültür Sanat
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi
Beyoğlu’nda kültür yolu mevsimi Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bu yıl dördüncüsünü düzenlediği Beyoğlu Kültür Yolu Festivali, 30 Eylül’de başlıyor. Festival 15 gün boyunca şehrin her köşesine sanatı getirecek.
28.09.2023 Kültür Sanat
Fatma Turgut'un kafasına çakmak atıldı! Şarkıcıdan açıklama geldi
Fatma Turgut'un kafasına çakmak atıldı! Şarkıcıdan açıklama geldi Ünlü şarkıcı Fatma Turgut, Ankara'da verdiği konser sırasında dinleyicilerin arasındaki bir kişi tarafından çakmaklı saldırıya uğradı. Atılan çakmak, Turgut'un kafasına isabet etti. Şarkıcı, yaşandığı olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
26.09.2023 Cadde
Bir milyon sanatsever Troya’da buluştu
Bir milyon sanatsever Troya’da buluştu Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Troya Kültür Yolu Festivali 9-17 Eylül arasında ‘Destanlar Kenti’ Çanakkale’de gerçekleştirildi.
19.09.2023 Kültür Sanat
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final
Troya Kültür Yolu Festivali'ne muhteşem final Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilk kez 2021 yılında İstanbul Beyoğlu’nda başlatılan Türkiye Kültür Yolu Festivalleri, Türkiye’nin dört bir yanında kültür ve sanat coşkusunu doruğa çıkartıyor. Geçen yıl 5 ayrı kentte düzenlenen Kültür Yolu Festivalleri, bu sene 11 ayrı şehri binlerce etkinlikle bir cazibe merkezine dönüştürüyor.
18.09.2023 Kültür Sanat
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Haberler
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak
Bakan Ersoy açıkladı! Kültür Yolu Festivali'nde hedef dünya markası olmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, düzenlenen Kültür Yolu Festivali ile ilgili CNN TÜRK'e açıklamalarda bulundu. Şehirlerin tüm dünyada olduğu gibi değerinin artırmasını da hedeflediklerini belirten Bakan Ersoy, festivalin bir dünya markası olmasını istediklerini söyledi.
19.08.2023 Gündem
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum
Kültür Yolu Festivalleri'in ikinci durağı: Trabzon ve Erzurum Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin, Trabzon ve Erzurum'da 19-27 Ağustos'ta düzenlenecek Sümela ve Palandöken Festivalleri ile devam edeceğini duyurdu.
16.08.2023 Kültür Sanat
Yıldızlarla dolu geceler
Yıldızlarla dolu geceler Turkcell Yıldızlı Geceler konserleri müzik tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.
29.07.2023 Pazar
İş çıkışı ‘Dağılmak  İstiyorum’
İş çıkışı ‘Dağılmak İstiyorum’ İş Sanat ile “Cuma İş Çıkışı”na davetlisiniz. Haftanın yoğun iş yükünün stresini atmak için her yıl yaz aylarında düzenlenen “Cuma İş Çıkışı”, Emre Altuğ ve Sufle’nin konserleri ile başladı.
7.07.2023 Kültür Sanat
Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kortej yürüyüşü ile başladı
Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kortej yürüyüşü ile başladı Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali, renkli kortej yürüyüşüyle başladı. 4 gün sürecek festivale binlerce kişi katıldı.
9.06.2023 Haberler
Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kortej yürüyüşü ile başladı
Tekirdağ Uluslararası Kiraz Festivali kortej yürüyüşü ile başladı Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Kiraz Festivali, renkli kortej yürüyüşüyle başladı. 4 gün sürecek festivale binlerce kişi katıldı.
9.06.2023 Gündem
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Yeni rota Yunanistan Pelin Karahan, akciğer damarlarının tıkanması nedeniyle ameliyat olan eşi Bedri Güntay’ın sağlığına kavuşmasıyla Avrupa turuna devam ediyor...
2.05.2023 Cadde
Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı
Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı Pazar gecesi hayata veda eden gazeteci Tolga Akyıldız son yolculuğuna uğurlandı. Ölümüyle sanat camiasını derin üzüntüye boğan Akyıldız dün Zincirlikuyu Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.
5.04.2023 Kültür Sanat
Tolga Akyıldız’dan acı haber
Tolga Akyıldız’dan acı haber Gazeteci Tolga Akyıldız 50 yaşında hayata veda etti. Hafta sonu evinde beyin kanaması geçiren Akyıldız, Maslak’taki özel bir hastaneye kaldırıldı ama tüm müdahalelere karşın pazar gecesi hayatını kaybetti.
4.04.2023 Kültür Sanat
Fatma Turgut deprem korkusu yüzünden taşındı!
Fatma Turgut deprem korkusu yüzünden taşındı! Şarkıcı Fatma Turgut'un, Kahramanmaraş'ta 6 Şubat'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki yıkıcı depremlerin ardından İstanbul'da bulunan evini taşıma kararı aldığı öğrenildi.
18.03.2023 Cadde
Meltem Cumbul, New York'ta düzenlenecek yardım konserini duyurdu
Meltem Cumbul, New York'ta düzenlenecek yardım konserini duyurdu Kahramanmaraş'ta meydana gelen iki büyük depremin yaralarını sarmaya çalışan Türkiye, depremzedeler için tek yürek oldu. Bölgede arama kurtarma çalışmaları ise el birliğiyle devam ediyor. Depremzedelere yönelik harekete geçen Meltem Cumbul, yardım konseri için birçok ismin bir araya geleceğini duyurdu.
15.02.2023 Cadde
Yeni projesini  konserle tanıttı
Yeni projesini  konserle tanıttı Demir Demirkan, yakında yayınlanacak proje albümünün tanıtımını önceki akşam Blind’de gerçekleştirdi.
1.02.2023 Cadde
Kaybettiklerimiz için son bir ağıt
Kaybettiklerimiz için son bir ağıt Can Baydar bu kez birini kaybedenler için mikrofonu eline alıyor… Baydar, yeni şarkısı “Mezarımın Yeri Güzeldir” ile yeri dolmayacak olanların arkasından son bir ağıt yakıyor.
20.12.2022 Kültür Sanat
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Kendi işinin patronu oldu  UMUT ÜNVER - Burçin Abdullah, gelinlik markası Sima Couture İstanbul’un yeni sezon tanıtımında gazetecilerin sorularını cevapladı...
7.12.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fatma Turgut ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.