Feci Kaza

Feci Kaza

Son dakika Feci kaza haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Feci kaza gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Feci kaza haber sayfamızda...

Feci Kaza

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.062 feci kaza haberi bulunmuştur.
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti
Edirne'de korkunç kaza! Motosiklet sürücüsü feci şekilde hayatını kaybetti Edirne'de feci bir kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü önce bir araca ardından süratle duvara çarptı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği feci kaza kamerada
Motosiklet sürücüsünün hayatını kaybettiği feci kaza kamerada Edirne'de önce otomobile ardından duvara çarpan motosikletin sürücüsünün hayatını kaybettiği trafik kazası kameraya yansıdı.
25.04.2024 Haberler
Tavşanlı'da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı
Tavşanlı'da feci kaza! 1 ölü, 2 yaralı Kütahya’nın Tavşanlı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
25.04.2024 Gündem
Memleketi Manisa'ya gitmişti! Sümeyra öğretmen hayatını kaybetti
Memleketi Manisa'ya gitmişti! Sümeyra öğretmen hayatını kaybetti Ramazan Bayramı tatili için gittiği memleketi Manisa'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan öğretmen Sümeyra Emre tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
25.04.2024 Gündem
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi
Maskelerle kahveyi taradılar! Ölmeden 1 hafta önce katilini söyledi Kocaeli'nin Darıca ilçesinde sosyal medyada başlayan tartışma cinayetle sona erdi. Kar maskeleri ile kahvehane basan iki kişi, 19 yaşındaki Arda Yücel Ekşioğlu'nu öldürdü. Ekşioğlu ölmeden önce ifadesinde şüpheli olarak ismini verdiği Y.T.’nin de olduğu 7 kişi, polisin 4 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonla yakalandı.
25.04.2024 Gündem
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti
Feci kaza! Genç doktor hastanede hayatını kaybetti Şanlıurfa’da meydana gelen zincirleme trafik kazasında Birecik Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Mustafa Güder hayatını kaybederken 6 kişi de yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
25.04.2024 Gündem
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü
Seyir halindeki ticari taksi alev topuna döndü Fatih'te bir ticari taksi seyir halindeyken alev alev yandı. Bilinmeyen bir nedenden yanan taksi kullanılamaz hale geldi.
24.04.2024 Gündem
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı
FSM Köprüsü'nde feci kaza! Otomobil ile kamyon çarpıştı Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile çarpışan kamyon köprü üzerinde devrildi. Kazada 2 kişi yaralandı.
24.04.2024 Gündem
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı
Trabzon'da feci kaza! TIR'ın üzerindeki kamyon dorsesi köprüye takıldı Trabzon'da feci bir kaza meydana geldi. TIR'ın taşıdığı kamyon kasası köprüye çarptı. Feci kaza böyle fotoğraflandı.
22.04.2024 Gündem
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı
Şırnak’ta feci kaza! Otomobille kamyonet çarpıştı: 2 ölü, 3 yaralı Şırnak’ta otomobilin karşı şeride geçip kamyonetle kafa kafaya çarpıştığı kazada 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.
21.04.2024 Gündem
Feci kaza sonrası hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı
Feci kaza sonrası hayatını kaybetti! Kahreden detay ortaya çıktı Aydın'ın Germencik ilçesinde otomobille seyir halindeyken şarampole yuvarlanan sürücü Mustafa Akkaya (46) hayatını kaybetti, yanında bulunan Merdan Aydın ise ağır yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21.04.2024 Gündem
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı
Tersanede feci kaza! Başmühendis öldü, müdür ağır yaralı Yalova’da bulunan Hatsan Tersanesi’nde yaşanan iş kazasında müdür ağır yaralanırken, tersanenin gemi başmühendisi Özkan Kara ise hayatını kaybetti.
21.04.2024 Gündem
Korku dolu anlar! Hemzemin geçitte mahsur kalan TIR'a tren çarptı
Korku dolu anlar! Hemzemin geçitte mahsur kalan TIR'a tren çarptı Afyonkarahisar’da trenin TIR'a çarptığı ve 1 kişinin yaralandığı feci kaza cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Kazanın ardından inceleme başlatıldı.
20.04.2024 Gündem
SON DAKİKA! İran'da 4.4'lük deprem! Van'da da hissedildi
SON DAKİKA! İran'da 4.4'lük deprem! Van'da da hissedildi İran Khoy'da 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Kısa süreli paniğe neden olan deprem Van'dan da hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem saat 21.01 sularında oldu.
20.04.2024 Gündem
Sancaktepe’de feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı
Sancaktepe’de feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı İstanbul Sancaktepe'de korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
20.04.2024 Haberler
Karabük'te şaşkına çeviren olay! Minibüsten indiler üzerlerine taş yağdı
Karabük'te şaşkına çeviren olay! Minibüsten indiler üzerlerine taş yağdı Karabük’te şoke eden bir olay gerçekleşti. Minibüsten inen yolcuların kafasına taş yağdı. İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Sancaktepe’de feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı
Sancaktepe’de feci kaza! Kontrolden çıkan otomobil dehşet saçtı İstanbul Sancaktepe'de korkunç bir kaza meydana geldi. Kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. İşte detaylar...
20.04.2024 Gündem
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı...
Büyükçekmece'de feci kaza! Ani manevra sonucu göle uçtu, kurtarılamadı... Büyükçekmece'de TIR'a çarpmamak için ani manevra yapan otomobil göle uçtu. Otomobil sürücüsü kazada hayatını kaybetti. Otomobil yapılan incelemelerin ardından çekici yardımıyla gölden çıkarıldı.
16.04.2024 Gündem
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı
Şırnak'ta korkunç kaza! Kontrolden çıkan otomobil dereye uçtu: 4 ölü, 1 yaralı Şırnak’ın Uludere ilçesinde kontrolden çıkıp dereye düşen araçtaki 5 kişiden 4’ü hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.
16.04.2024 Gündem
Tankerde çıkan yangın korkuttu! Tehlikeli madde taşıyordu
Tankerde çıkan yangın korkuttu! Tehlikeli madde taşıyordu Ankara yolunda tehlikeli madde taşıyan tankerde çıkan yangın korkuttu. Aniden çıkan yangını itfaiye ekipleri söndürdü.
15.04.2024 Gündem
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı
Mersin'de korku dolu anlar! Yolcu otobüsü önünde fren yaptı Adana Mersin karayolunda ilerleyen yolcu otobüsünün önünde hafif ticari araç fren yaptı. O anları kaydeden otobüsün şoförü şikayette bulundu.
15.04.2024 Gündem
Konya'da feci kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı var
Konya'da feci kaza! Kamyonet ile otomobil çarpıştı: 11 yaralı var Konya Akşehir'de korkunç bir kaza meydana geldi. Otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu 11 kişi yaralandı. İşte detaylar...
15.04.2024 Gündem
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü
Aydın'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile otomobil çarpıştı: 4 ölü Aydın'ın Didim ilçesinde yolcu otobüsü ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 4 kişi yaşamını yitirdi.
14.04.2024 Gündem
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü
Korkunç olay! Zihinsel engelli adam kendisine kızan babasını öldürdü Isparta’da, konuşma ve zihinsel engelli Kamil Yıldırım (39), kıyafetlerini sobada yakmaya çalıştığı için kendisine kızıp, odunla eline vuran babası Süleyman Yıldırım'ı (79) öldürdü.
13.04.2024 Gündem
Mardin'de feci kaza! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı
Mardin'de feci kaza! 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı Mardin'in Nusaybin ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.
13.04.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feci Kaza ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.