Felaket

Felaket

Son dakika Felaket haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Felaket gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Felaket haber sayfamızda...

Felaket

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.556 felaket haberi bulunmuştur.
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur
Son dakika: Erdoğan'dan 'güçlü ordu' vurgusu: Bizi ancak kendi bileğimiz korur Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 4. Kolordu Komutanlığı'ndaki iftarda askerlerle bir araya geldi. "Kimin projesi olduğuna bakmadan güney sınırlarımızın ötesinde bir teröristan kurulmasına müsaade etmeyeceğiz. "diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Güçlü bir orduya sahip olmak bizim için tercihten öte bir mecrubiyettir. " açıklamasında bulundu.
18.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Felaket tellallığı yapanlar vurgun amaçlıyor Keçiören'de Atatürk Cumhuriyet Kulesi Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomiye ilişkin yeni mesajlar verdi.
18.03.2024 Gündem
Gazze'de insani felaket: En az 31 bin 645 ölü
Gazze'de insani felaket: En az 31 bin 645 ölü İsrail'in 164 gündür bombaladığı Gazze Şeridi'nde, son 24 saatte en az 31 bin 645 Filistinli canından oldu. 130 kişi ise, yaralandı.
18.03.2024 Dünya
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu ABD'li araştırmacılar NATO ve Rusya arasındaki olası bir nükleer savaşın simülasyonunu yayınladı. Milyonlarca kişinin öldüğü 'olası savaş' sonrası en güvenli yer ve yaşanacak zorluklar da belli oldu.
18.03.2024 Dünya
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi
Trabzonspor - Fenerbahçe maçında çıkan olaylar Avrupa’da gündem oldu! Michy Batshuayi’ye kung-fu benzetmesi Süper Lig’in 30’uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe’nin 3-2 kazandığı maçtan sonra çıkan olaylar Avrupa basınında geniş yer buldu. Michy Batshuayi ile ilgili kung-fu benzetmesi dikkat çekti.
18.03.2024 Trabzonspor
Gazze’de insani felaket: En az 31 bin 553 can kaybı
Gazze’de insani felaket: En az 31 bin 553 can kaybı İsrail'in 162 gündür bombaladığı Gazze Şeridi'nde hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı en az 31 bin 553’e, yaralananların sayısı ise 73 bin 546’ya yükseldi.
16.03.2024 Dünya
İsrail’e Refah için baskı
İsrail’e Refah için baskı İsrail’in Gazze’de Hamas’a karşı başlattığı savaş sürerken, bir milyonun üzerinde sivilin sığındığı Refah kentine yönelik olası bir İsrail operasyonunu önlemek adın uluslararası baskı artıyor. Refah’ta geniş çaplı bir operasyonun felaket getireceği ifade edilirken, ABD’nin de bu konuda İsrail’e baskı yaptığı öğrenildi.
15.03.2024 Dünya
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak
Gazze’ye yardım nasıl ulaşacak Gazze’ye denizden yardım için düğmeye basılırken, kurulacak yüzer rıhtım ve iskeleyle büyük kargo gemilerinin yükleri ulaştırması sağlanacak. İskele, özel bir şirket tarafından korunacak.
14.03.2024 Dünya
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız
Bakan Özhaseki: Evlerimizi depreme dirençli hale getirmek zorundayız Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin bir deprem bölgesi olduğunu belirterek, "Şu anda bile hareketli 500’e yakın fay hattı var. Nerede, ne zaman, hangisinin kırılacağını bilme ihtimalimiz yok" dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: Günlük 37 bin varili geçtik Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şırnak'ta açıkladı: İki bölge daha petrol arama alanları arasına girdi Şırnak Adliye Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gabar'da günlük petrol üretiminin 37 bin varili geçtiğini belirtti. İki bölgenin daha petrol arama alanları arasına girdiğini açıklayan Erdoğan, 'Yıllarca ülkemizi pazar, insanımızı ucuz insan gücü, topraklarımızı ucuz hammadde kaynağı olarak görenler şimdi bizim pazarımız haline dönüştü.' dedi.
13.03.2024 Gündem
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor
Avrupa Birliği: Gazze’de açlık bir silah olarak kullanılıyor Avrupa Birliği Dış Politika Yüksek Temsilcisi Josep Borrell, açlıktan ölümlerin yaşandığı Gazze’de 'açlığın bir silah olarak kullanıldığını' kaydetti.
13.03.2024 Dünya
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı
Rapor: Avrupa 'yıkıcı' iklim risklerine karşı daha fazla adım atmalı Avrupa Çevre Ajansı tarafından hazırlanan analiz, Avrupa'nın risklere uyum sağlamak için acil ve kararlı adımlar atmaması halinde iklim değişikliğinin 'feci' sonuçlarına maruz kalabileceği uyarısında bulunuyor.
12.03.2024 Dünya
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı'
Karadeniz Fayı uyandı mı? Samsun'daki depremin şifreleri: '56 yıl önce tsunami de yaşandı' Türkiye, son günlerde dört bir yanında kaydedilen 4.0 büyüklüğünün üzerindeki depremlerle sarsıldı. Dün sabah saatlerinde ise pek de alışık olunmayan noktadan gelen deprem haberi akılları karıştırdı. Özellikle 6 Şubat’tan sonra değiştiği belirtilen risk haritası Samsun için ne söylüyor? 3 uzman, Milliyet.com.tr’ye açıkladı.
12.03.2024 Gündem
Eriyen buzullar felaket getirebilir
Eriyen buzullar felaket getirebilir Kuzey Kutbu’nda küresel ısınmanın buzulları eritmeye başlamasıyla, ABD’nin nükleer test yaptığı alandaki “radyoaktif mezar” da ortaya çıktı.
10.03.2024 Dünya
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız'
Bakan Koca'dan LÖSANTE sorusuna cevap! 'Sonuna kadar, yoğun bakım dahil açığız' Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Pendik Sahil'de esnaf ve siyasi partilerin seçim stantlarını ziyaret etti. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in de eşlik ettiği Bakan Koca, seçim stantlarına tek tek girerek görevlilerle sohbet etti. Pendik Belediyesi'nin Kadın Festivali Çadırına da giren Bakan Koca çadırdaki vatandaşlarla fotoğraf çekildi. Seçim standında bir vatandaşın LÖSANTE'ye neden tam ruhsat vermiyorsunuz? sorusuna Bakan Koca yanıt verdi.
9.03.2024 Gündem
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz
Hatay'da 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek' projesi! Volkan Demirel: Canla başla mücadele ediyoruz Deprem bölgesinde spor ve futbol aracılığıyla moralleri yükseltmeyi ve umutları yeşertmeyi amaçlayan 'Geleceğin Yıldız Futbolcularına Destek Projesi” Hatay'da başladı.
9.03.2024 Diğer
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki: 0,69 faizle 180 aya kadar kredi temin ediyoruz
Bakan Özhaseki: 0,69 faizle 180 aya kadar kredi temin ediyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "İklim ve Afetlere Dayanıklı Şehirler Projesi'ni başlatıyoruz. 5 ilimizi kapsayan projede pilot ilimiz ise İzmir'dir. İzmir'imiz için de Dünya Bankası'ndan ilk etapta 330 milyon euro bir kredi sağlıyoruz, inşallah önümüzdeki günlerde bu artacaktır. Şu an evini yenilemek isteyen herkese 0,69 faizle 180 aya kadar vadeli kredi temin ediyoruz" dedi.
7.03.2024 Ekonomi
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı
Gazze'de acı bilanço: En az 30 bin 717 can kaybı İsrail'in son 24 saatte Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda 97 Filistinlinin hayatını kaybetmesi sonucu 7 Ekim'den bu yana toplam can kaybı sayısı en az 30 bin 717'ye yükseldi. Öte yandan, açlık ve susuzluktan ölenlerin sayısı ise 18'e çıktı.
6.03.2024 Dünya
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü
Antalya'da sağanak ve hortum! 6 kişi yaralandı, 1000 dönüm sera zarar gördü Antalya’da dün akşam etkili olan sağanak hayatını felç etti, denizden karaya ulaşan 2 hortum Demre, Kumluca, Finike ve Manavgat ilçelerindeki seraları, tarım alanlarını, iş yerlerini ve binaları etkiledi, 6 kişi de yaralandı. Hortum, örtü altı tarımın merkezi Kumluca'da 1000 dönüm seraya zarar verdi.
6.03.2024 Gündem
Doç. Dr. Çağlar Özer'den deprem yorumu: Bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek
Doç. Dr. Çağlar Özer'den deprem yorumu: Bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek Erzurum Atatürk Üniversitesi Deprem Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Çağlar Özer, "6-7 büyüklüğünde olacaktan ziyade hangi bölgede yaşıyorsak yaşayalım bir gün depremle yüz yüze gelme ihtimalimiz çok yüksek." dedi.
5.03.2024 Gündem
Hatay’ın hafıza albümü! Benzersiz arşiv
Hatay’ın hafıza albümü! Benzersiz arşiv Beledna/ Memleketim Hafıza Haritası, Hataylıların ve Hatay’a adım atmış herkesin 6 Şubat depremleri öncesindeki kişisel hatıralarını bir araya getirerek şehrin hafızasını canlandırıyor. “İnsan sonun son olduğunu bilemiyor, ne acı.”
5.03.2024 Gündem
MHP lideri Bahçeli'den Gazze çağrısı! 'Bıçak kemiğe dayandı'
MHP lideri Bahçeli'den Gazze çağrısı! 'Bıçak kemiğe dayandı' İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Bahçeli yaptığı açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımızın diyalog çabaları ve diplomatik temasları çok değerlidir. Sonuca ulaşması samimi dileğimizdir. Ancak gerekirse Türkiye her ihtimali masaya koyup restini çekmeli, bunun da siyasi eylemini planlayıp fedakarlık ve kahramanlık içinde icra etmelidir. Bıçak kemiğe dayanmıştır." dedi.
4.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Felaket ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.