Felipe

Felipe

Son dakika Felipe haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Felipe gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Felipe haber sayfamızda...

Felipe

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 5.676 felipe haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım
Fenerbahçe - Olympiakos maçı sonrası netleşti! İşte UEFA ülke puanına en çok katkı yapan takım UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Fenerbahçe, sahasında ağırladığı Olympiakos'a normal süresini 1-0 galip tamamladığı maç sonucunda penaltılarla elendi. Avrupa'da temsilcimizin kalmaması sonrası takımlarımızın UEFA ülke puanına yaptığı katkılar netleşti. İşte detaylar...
19.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş UEFA'dan ne kadar kazandı? İşte sıralama UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin kapısından dönen Fenerbahçe kasasına giren rakam belli oldu. Öte yandan bütün Türk takımlarının UEFA'dan ne kadar gelir elde ettiği de ortaya çıktı.
19.04.2024 Galatasaray
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı!
Felipe Melo'dan Fenerbahçe paylaşımı! Konfreans Ligi'de Fenerbahçe, Olympiakos'a penaltılarla kaybettiv- ve turnuvaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray'ın eski futbolcusu Felipe Melo'dan paylaşım geldi.
19.04.2024 Fenerbahçe
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip!
Lazio, Salernitana karşısında 4 golle galip! Serie A'nın 32'nci haftasında Lazio, Salernitana'yı 4-1 mağlup etti.
12.04.2024 İtalya Serie A
Juventus, Felipe Anderson'da geri sayıma geçti!
Juventus, Felipe Anderson'da geri sayıma geçti! Serie A'da bu sezon hedeflerinin uzağında kalan Juventus'un Lazio forması giyen Felipe Anderson'u kadrosuna katmak üzere olduğu ortaya çıktı.
9.04.2024 İtalya Serie A
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım!
Vedat Muriqi'den şaşırtan Fenerbahçe itirafı: Şans olduğuna inandım! Mallorca'nın Kosovalı golcüsü Vedat Muriqi, İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Golcü oyuncu Mallorca'ya transferine kadar yaşanan süreci ve Türkiye günlerini anlattı. Muriqi, Fenerbahçe'den Lazio'ya transfer olduğu sezon Türkiye'de gösterdiği performansa dair önemli ifadeler kullandı.
6.04.2024 İspanya La Liga
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı
Fenerbahçe, La Liga'da yer alabilir mi? Marca Gazetesi açıkladı İspanyol gazetesi, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylar sonrası sarı-lacivertlilerin ligden çekilme ihtimaline ve başka ligde yarışma ihtimalini değerlendirdi.
28.03.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir
Fenerbahçe için bomba transfer iddiası! 25 milyon euroluk yıldız, kulüp tarihine geçebilir İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden start verdi. Sarı-lacivertli kulübün bonservis bedeli 25 milyon euro olan yıldız futbolcuyu radarına aldığı ve teklif yapabileceği ileri sürüldü.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi...
Felipe Melo, cezaevinden çıkan Dani Alves'i bombaladı: Eğer kızımın başına böyle bir şey gelseydi... Galatasaray'daki kariyerinde şampiyonluklar yaşayan ve ve kariyerini Brezilya temsilcisi Fluminense'de sürdüren Felipe Melo, geçtiğimiz günlerde cezaevinden çıkan Dani Alves'i hedef aldı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'a İtalyan hücumu! Devler tribünde izledi Ümit Milli Takım’ın İtalya ile 1-1 berabere kaldığı maçta çok sayıda scoutun tribünde yer aldığı ve Semih Kılıçsoy’u izlediği belirlendi. Napoli, Juventus, Milan, Inter ve Roma’ya bağlı yetenek avcılarının 18 yaşındaki Beşiktaşlı golcünün performansından etkilendikleri öğrenildi.
28.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti!
Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan: Artık deniz bitti! Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan ekonomik sıkıntılara vurgu yaptı, “Artık deniz bitti! Kulüplerin gelirleri yarı yarıya düşerken borçlar kat be kat arttı” ifadelerini kullandı.
28.03.2024 Trabzonspor
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda
Fenerbahçe'de Edin Dzeko faktörü! Her yerde ön planda Fenerbahçe’nin yıldızı Edin Dzeko, Türkiye’de olduğu gibi milli takımda da farkını kanıtladı, en skorerler listesinde ilk 10’a girmeyi başardı.
28.03.2024 Fenerbahçe
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda'
Felipe Melo, Dani Alves'e patladı! 'Bedelini ödemek zorunda' Brezilyalı futbolcu Felipe Melo, taciz cezasından dolayı tutuklanan ve kefaletle serbest bırakılan Dani Alves ile ilgili konuştu.
27.03.2024 Dünyadan Futbol
Bayern Münih, Devler Ligi'nde sürprize izin vermedi!
Bayern Münih, Devler Ligi'nde sürprize izin vermedi! Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Lazio'yu 3-0 mağlup etti.
5.03.2024 Şampiyonlar Ligi
Global arenada ‘tekno ihracat’
Global arenada ‘tekno ihracat’ Türk Telekom iştiraki Argela, Barselona’da Azercell’e yenilikçi ürünlerinin satışını gerçekleştirdi. CEO Önal, Türkiye’yi teknoloji üreten ve ihraç eden bir ülke olarak konumlandırmak için çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın'
Serdar Sarıdağ, Beşiktaş'ta Aboubakar kararını duyurdu | 'Quaresma'dan rica ediyorum futbolu bıraksın' Beşiktaş Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında Konyaspor'u konuk edecek. Gazeteci Serdar Sarıdağ karşılaşma öncesi Skorer'in canlı yayınında siyah-beyazlı takımdaki son gelişmeleri aktardı.
19.02.2024 Beşiktaş
Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular
Fenerbahçe'de sezon sonu ayrılık! Haziran'da sözleşmesi bitecek yıldıza şimdiden talip oldular Fenerbahçe'de süre aldığında önemli işlere imza atan yıldız oyuncunun mukavelesi sezon sonu bitiyor. Fransız ekibinin sarı-lacivertli oyuncuyu yaz transfer döneminde renklerine katmak menajeriyle görüşme yaptığı öğrenildi.
19.02.2024 Fenerbahçe
Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu
Ancelotti'den Arda Güler'e: Ben delirmedim! Senin görevin bu Real Madrid'in Rayo Vallecano ile oynadığı karşılaşmada 87. dakikada oyuna giren Arda Güler uzatma dakikaları da dahil olmak üzere toplamda 9 dakika sahada kaldı. Carlo Ancelotti, Arda Güler'in pozisyonunu değiştirdi ve yapması gerekenleri anlattı.
19.02.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi
Galatasaray'dan Muslera'ya yeni teklif! Kararını verdi Galatasaray'da Fernando Muslera'nın geleceği belirsizliğini koruyor. Muslera, Galatasaray'ın yeni sözleşme teklifi konusunda karar verdi.
19.02.2024 Galatasaray
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto!
Galatasaray'dan İlber Ortaylı ile hakeme protesto! Süper Lig'de Ankaragücü'nü 3-0 mağlup eden Galatasaray'dan maç esnasında İlber Ortaylı paylaşımı geldi.
19.02.2024 Galatasaray
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı
Osman Şenher'den Ankaragücü - Galatasaray maçı sonrası tepki: Hiç yakışmadı Süper Lig'de Galatasaray deplasmanda Ankaragücü karşısında rahat bir skorla maçı 3-0 kazanmasını bildi. Spor yazarları sarı-kırmızılı takımın yeni transferine tam not verdi. Ankaragücü'nde Emre Belözoğlu'nun oyunu eleştirildi.
19.02.2024 Galatasaray
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım!
Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu için olay paylaşım! Galatasaray, deplasmanda MKE Ankaragücü'nü mağlup etti. Müsabaka sonrasında Felipe Melo'dan Emre Belözoğlu ile ilgili paylaşım geldi.
19.02.2024 Galatasaray
Lazio, Cagliari deplasmanında 3 golle galip!
Lazio, Cagliari deplasmanında 3 golle galip! Serie A'nın 24'üncü haftasında Lazio, Cagliari'yi 3-1'lik skorla mağlup etti.
10.02.2024 İtalya Serie A
Meksika’da ordu destekli havayolları şirketi
Meksika’da ordu destekli havayolları şirketi Meksika ordusu 13 yıl önce iflas eden Mexicana de Aviacion şirketini yeniden canlandırdı.
28.12.2023 Ekonomi
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği
Misli'de en yüksek oranlı maçlar içeriği Suudi Arabistan Pro Lig'de Karim Benzema'lı Al-Ittihad, Cristiano Ronaldo'lu Al-Nassr'ı konuk edecek! İngiltere Premier Lig'de Liverpool ve Manchester United sahaya çıkacak! Siz de “Türkiye’nin En Yüksek Oranları” ve Tek Maç, Canlı Bahis, Canlı Sohbet seçenekleriyle bu karşılaşmaların heyecanını Misli’de yaşayabileceksiniz. Bu arada; Misli'den yeni üyelere koşulsuz 50 TL hediye! Hemen üye olun, bu fırsatı kaçırmayın...
26.12.2023 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Felipe ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.