Fellaini

Fellaini

Son dakika fellaini haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fellaini gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fellaini haber sayfamızda...

Fellaini

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 312 fellaini haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Dries Mertens gerçekleri! Maradona'ya göre santrfor
Galatasaray'da Dries Mertens gerçekleri! Maradona'ya göre santrfor Beşiktaş transferde nokta atışı yaparken, Fenerbahçe seri hamleler gerçekleştirdi, Galatasaray ise Dries Mertens ile bombayı patlattı. Belçikalı futbolcu yarattığı ‘Sneijder’ etkisiyle sarı-kırmızılıların dünya yıldızı özlemini giderdi. Hiçbir transfer şampiyonluğun garantisi değildir ama Mertens’in lige kalite ve keyif katacağı kesin.
14.08.2022 Galatasaray
Corona virüse yakalanan Fellaini taburcu oldu
Corona virüse yakalanan Fellaini taburcu oldu Çin Süper Ligi’nde koronavirüse yakalanan ilk futbolcu olan Marouan Fellaini bugün itibariyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu oldu.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Marouane Fellaini corona virüse yakalandı!
Marouane Fellaini corona virüse yakalandı! Çin Süper Ligi ekiplerinden Shandong Luneng Taishan forması giyen Marouane Fellaini'nin korona virüs testi pozitif çıktı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Fellaini, Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı
Fellaini, Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı Marouane Fellaini, Belçika Milli Takımı'nı bıraktığını açıkladı.
1.07.2020 Futbol
Manchester United'da Fellaini birkaç hafta takımdan uzak kalacak
Manchester United'da Fellaini birkaç hafta takımdan uzak kalacak İngiliz ekibi Manchester United'ın Belçikalı futbolcusu Marouane Fellaini'nin sakatlığından dolayı takımdan birkaç hafta uzak kalacağı açıklandı.
Son dakika... Fellaini Fenerbahçe'ye geliyor! 6 aylığına...
Son dakika... Fellaini Fenerbahçe'ye geliyor! 6 aylığına... Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gündeme gelen son isim Fellaini oldu..
Sir Alex Ferguson, Manchester United'a geri döndü!
Sir Alex Ferguson, Manchester United'a geri döndü! 2013 yılında 26 sene çalıştırdığı Manchester United’dan ayrılan, mayıs ayında beyin kanaması geçiren efsane menajer Sir Alex Ferguson, yeşil sahalara geri döndü! Ferguson, Manchester United’ın yeni hocası Solskjaer’e akıl hocalığı yapacak.
Mourinho 90+1'de gelen gole böyle tepki verdi!
Mourinho 90+1'de gelen gole böyle tepki verdi! Old Trafford, Young Boys'u konuk eden Manchester United, aradığı golü 90+1'de Fellaini'nin ayağından bulurken, Mourinho'nun gole verdiği bu tepki ise gündeme oturdu.
28.11.2018 Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları!
Şampiyonlar Ligi'nde gecenin sonuçları! UEFA Şampiyonlar Ligi E, F, G ve H gruplarındaki 5. hafta maçları tamamlandı. Bayern Münih, Ajax, Manchester City, Real Madrid, Roma, Juventus ve Manchester United son 16 turuna yükselmeyi garantiledi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Manchester United - Derby County: 9-10
Manchester United - Derby County: 9-10 İngiltere Lig Kupası 3. tur maçında Manchester United, normal süresi 2-2 biten karşılaşmada Derby County'ye penaltılarda 8-7 yenilerek elendi.
Fellaini fena yakalandı! Erkek arkadaşı...
Fellaini fena yakalandı! Erkek arkadaşı... Yıldız futbolcu İnstagram'dan güzel yarışmacıya mesaj atınca erkek arkadaşı...
Sanki bir fırtına
Sanki bir fırtına Galatasaray, Henry Onyekuru ile anlaşınca çeşitli kaynaklardan uzunca süre izledim. Bu görüntüler beni yanıltmıyorsa, “Galatasaray’a bir fırtına geliyor.” Rodrigues kadar hızlı, Rodrigues’den daha iyi adam geçiyor. Ancak şutlarının Rodrigues kadar etkili olduğunu söyleyemem.
30.06.2020 Galatasaray
Fransa - Belçika: 1-0
Fransa - Belçika: 1-0 2018 FIFA Dünya Kupası yarı final maçında Belçika'yı 1-0 yenen Fransa, finale yükselen ilk takım oldu. Fransa'nın finaldeki rakibi Hırvatistan ya da İngiltere olacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Gösteri zamanı
Gösteri zamanı Dünya Kupası'nda iki günlük mola bitti, Fransa-Belçika yarı final kapışmasıyla büyük heyecan kaldığı yerden devam ediyor.
1.07.2020 Dünya Kupası
Fransa ile Belçika 74. randevuda
Fransa ile Belçika 74. randevuda 2018 FIFA Dünya Kupası yarı finalinde yarın karşılaşacak Fransa ile Belçika tarihlerinde 74. kez birbirlerine rakip olacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Dünya Kupası'nda yarı finaller başlıyor
Dünya Kupası'nda yarı finaller başlıyor 2018 FIFA Dünya Kupası'nda çeyrek final maçları sona ererken, yarı final müsabakaları yarın başlayacak.
1.07.2020 Dünya Kupası
Brezilya - Belçika: 1-2
Brezilya - Belçika: 1-2 2018 Dünya Kupası'nda turnuvanın 2 favori takımından Belçika, Brezilya'yı 2-1 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Belçika, yarı finalde Fransa ile eşleşti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Belçika - Japonya: 3-2
Belçika - Japonya: 3-2 2018 Dünya Kupası son 16 turunda Belçika, 2-0 geriye düştüğü maçta Japonya'yı son saniye golüyle 3-2 mağlup etti. Belçika, çeyrek finalde Brezilya ile eşleşti.
1.07.2020 Dünya Kupası
'İstanbul’da gölgede kalacağıma burada bir numara oldum'
'İstanbul’da gölgede kalacağıma burada bir numara oldum' Milliyet ekibi olarak Dünya Kupası için Moskova’dayken, Erdal Çetinkaya’nın Sarıkamış’tan Moskova’ya uzanan hikayesi dikkatimizi çekti. Çetinkaya’nın restoranı Chef by Erdal spor dünyasının ünlü isimlerini buluşturuyor
1.07.2020 Futbol
Futbolcuların Moskova durağı
Futbolcuların Moskova durağı Milliyet ekibi olarak Dünya Kupası için Moskova’dayken, Erdal Çetinkaya’nın Sarıkamış’tan Moskova’ya uzanan hikayesi dikkatimizi çekti. Çetinkaya’nın restoranı Chef by Erdal spor dünyasının ünlü isimlerini buluşturuyor
29.06.2018 Cumartesi
Skorer TV - Günün gelişmeleri
Skorer TV - Günün gelişmeleri Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenledi.   Arsenal, Fenerbahçe'nin gündeminde olan Jack Wilshere'in serbest kaldığını açıkladı.   İtalyan basını Galatasaray'ın Yuto Nagatomo transferi için Inter ile anlaştığını duyurdu.     Belçikalı yıldız Marouane Fellaini, Manchester United'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
29.06.2018 Programlar
Fellaini 2 yıl daha Manchester United'da
Fellaini 2 yıl daha Manchester United'da Marouane Fellaini, Manchester United'la 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
İngiltere - Belçika: 0-1
İngiltere - Belçika: 0-1 2018 FIFA Dünya Kupası G Grubu maçında Belçika, İngiltere'yi 1-0 yenerken, her iki takım da son 16 turuna yükseldi. Lider Belçika'nın rakibi Japonya olurken, İngiltere de Kolombiya ile eşleşti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Fellaini Manchester United'da kalıyor
Fellaini Manchester United'da kalıyor Manchester United ile sözleşmesi sona eren Belçikalı futbolcu, kulübüyle yeni kontrat imzalama aşamasında.
Marouane Fellaini imzayı attı iddiası!
Marouane Fellaini imzayı attı iddiası! Adı uzun bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılan Marouane Fellaini, kendi ağzından transferinin bittiğini açıkladı.
1.07.2020 Dünya Kupası

Benzer Haber Etiketleri

Fellaini ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.