Zeljko Obradovic: “Ben 6 yıldır buradayım, herhangi bir şey oldu mu?”
Zeljko Obradovic: “Ben 6 yıldır buradayım, herhangi bir şey oldu mu?” Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman’ın ailesini bu maça getiremediğini ve cuma günkü maça Fenerbahçeli antrenör, basketbolcu ve yönetici ailelerini davet etmesi ile ilgili olarak, “Herkes, her yere gelmek için özgürdür. Burada kimsenin başına bir şey gelmez. Ben 6 yıldır buradayım. Herhangi bir şey oldu mu? Bu salonda herhangi bir kişi ve takımla sorun yaşadık mı?” dedi.
1.07.2020 Basketbol
Garnier: "Zor bir maç oldu"
Garnier: "Zor bir maç oldu" Fenerbahçe Başantrenörü Valeria Garnier, oyuncularıyla gurur duyduklarını söyledi. Zor bir maç beklediklerini ve karşılaşmanın böyle geçtiğini ifade eden Garnier, "Galatasaray deplasmanında bu zorluğu bekliyorduk. Oyuncularımla gösterdikleri reaksiyon için gurur duyuyorum. Bu maçları kazanmanız için iyi savunma yapmanız ve ribaundlarda iyi olmanız gerekir. Biz bu iki konuda da iyiydik." diye konuştu. Ayşe Cora ise derbi maçlarının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ve galibiyetin üstüne koyarak devam edeceklerini aktardı.
27.01.2019 Diğer Sporlar
Zeljko Obradovic: "Kötü oynadık"
Zeljko Obradovic: "Kötü oynadık" Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray derbisinin ardından, “Galatasaray basketbol için önemli olan her noktada bizden daha iyiydi” değerlendirmesinde bulundu. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasından Fenerbahçe konuk olduğu Galatasaray deplasmanında 84-74 mağlup oldu. Müsabaka sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başantrenörü Obradovic, takımının kötü bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, “Galatasaray’ı tebrik ederim. Çok iyi oynadılar. Sahaya büyük istekle çıktılar. Agresif oynadılar. Bizim için de tam tersiydi. Basketbol için önemli olan her noktada bizden daha iyilerdi. Galatasaray’ı bilerek sahaya çıktık” dedi.
1.07.2020 Basketbol