Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

Son dakika Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım haber sayfamızda...

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.359 fenerbahçe başkanı aziz yıldırım haberi bulunmuştur.
Aziz Yıldırım dev maçı tribünden izledi!
Aziz Yıldırım dev maçı tribünden izledi! Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Aziz Yıldırım, Arsenal ile Bayern Münih arasındaki maçı tribünden takip etti.
10.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi
Dick Advocaat yıllar sonra açıkladı: Fenerbahçe'ye minnettarım, iki sene daha uzatma şansım olabilirdi Curaçao Milli Futbol Takımı'nın Hollandalı teknik direktörü Dick Advocaat, dikkat çeken açıklamalarda bulunurken Fenerbahçe'yi çalıştırdığı döneme de değindi. İşte detaylar...
21.03.2024 Fenerbahçe
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa
Osman Şenher sert çıktı: Ayıp ve günah! Lanet olsun şampiyonluğa Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Galatasaray Başkanı Dursun Özbek geçtiğimiz gün sert açıklamalar yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Osman Şenher, iki başkanın sözlerini eleştirdi. İşte 'G.Saray ve F.Bahçe Cumhuriyetin bekçisidir' başlıklı yazı...
15.03.2024 Galatasaray
Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu
Galatasaray'a Danimarkalı orta saha! Transfer için temas kuruldu Galatasaray'da gelecek sezon adına transfer çalışmalarına başlayan kurmayların sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü. Sarı-kırmızılıların, 22 yaşındaki Danimarkalı orta saha için girişimlerine başladığı aktarıldı.
29.02.2024 Galatasaray
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari'den dikkat çeken bir hamle geldiği ortaya çıktı. Fayza Lamari'nin oğluna ev tutmak için gittiği şehir netlik kazandı.
29.02.2024 Fransa Ligue 1
ÖZEL | Pendikspor'da İbrahim Üzülmez dönemi başladı!
ÖZEL | Pendikspor'da İbrahim Üzülmez dönemi başladı! Portekizli Ivo Viera ile yolları ayıran Pendikspor yönetimi, ön görüşme yapıp anlaşma sağladığı teknik direktör İbrahim Üzülmez'i takımın başına getirdi.
29.02.2024 Pendikspor
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan açıklama
Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan açıklama Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, bugün sosyal medyada yer alan açıklamaları yalanladı.
29.02.2024 Fenerbahçe
Şenol Güneş-Talisca görüşmesinin detaylarını açıkladı! 'Gelirim ama kulübümle görüşün'
Şenol Güneş-Talisca görüşmesinin detaylarını açıkladı! 'Gelirim ama kulübümle görüşün' Şenol Güneş'in açıklamalarının ardından Beşiktaş'ta tüm gözler Talisca'ya çevrilmişti. Ardından Brezilyalı yıldız şaşırtan bir açıklama yapmıştı. Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe de yaşananları kaleme aldı ve Talisca-Şenol Güneş görüşmesinin detaylarını açıkladı.
10.08.2023 Beşiktaş
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı
Erol Bilecik'ten Aziz Yıldırım'a cevap! Fenerbahçe'nin borcunu açıkladı Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Erol Bilecik, eski başkan Aziz Yıldırım’ın iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Erol Bilecik, "Sayın Aziz Yıldırım’ı gerçekleri görmeye davet ediyorum!" notuyla yaptığı paylaşımda, sarı-lacivertlilerin Aziz Yıldırım dönemindeki borç tablosunu yayımladı.
25.06.2023 Fenerbahçe
Westerlo'nun 2. Başkanı Hasan Çetinkaya açıkladı! 'Aziz Yıldırım kazansa profesör gelecekti'
Westerlo'nun 2. Başkanı Hasan Çetinkaya açıkladı! 'Aziz Yıldırım kazansa profesör gelecekti' Belçika’da 4 bin nüfuslu bir kasabanın takımı Westerlo... Dünyanın iki numarası olan ülkeye, futbol aklı olarak giden Hasan Çetinkaya’nın amacı, bu sezon en üst lige yükselen ekibi, Avrupa kupalarına götürebilmek... 41 yaşındaki futbol adamı, adım adım hedefe koşuyor.
17.07.2022 Diğer
Fenerbahçe dejavu yaşıyor
Fenerbahçe dejavu yaşıyor Fenerbahçe, teknik direktörlük görevine getirdiği isimler konusunda tanıdığı simalarla devam etmeyi sürdürüyor. Son olarak Vitor Pereira ile yollarını ayıran sarı-lacivertli ekip, İsmail Kartal ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.
13.01.2022 Fenerbahçe
Son dakika - Aziz Yıldırım hastaneden taburcu oldu
Son dakika - Aziz Yıldırım hastaneden taburcu oldu Koronavirüse yakalanan, tercihe bağlı hastanede kalan eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın son testinin negatif çıktığı ve hastaneden ayrıldığı açıklandı.
7.01.2022 Fenerbahçe
Beraat kararının ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama
Beraat kararının ardından Aziz Yıldırım'dan açıklama İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu ile diğer isimler hakkında verdiği beraat kararı, Yargıtay 5. Ceza Dairesi tarafından onandı. Beraat kararının ardından Aziz Yıldırım açıklama yaptı.
28.12.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Ali Ece'den Aziz Yıldırım'a olay Marcelo cevabı!
Son dakika - Ali Ece'den Aziz Yıldırım'a olay Marcelo cevabı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Perşembe günü yaptığı basın toplantısının yankıları devam ediyor. Mevcut başkan Ali Koç'un transfer politikasını eleştiren Aziz Yıldırım'a yorumcu Ali Ece'den yanıt geldi.
27.06.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe’de kongreye özel Fener Yolu
Fenerbahçe’de kongreye özel Fener Yolu Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısını düzenlediği Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde, Kulübün mücadele ettiği 3 Temmuz Kumpası'nın 10.yıldönümünde mücadelesini anlatan ‘Fener Yolu' oluşturdu.
25.06.2021 Fenerbahçe
Son dakika - Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongreye katılmayacağını açıkladı!
Son dakika - Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım kongreye katılmayacağını açıkladı! Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, kongre öncesi maraton tribün tarafındaki otoparkı kullanma isteklerinin kabul edilmediğini belirterek kongreye katılmayacağını açıkladı.
24.06.2021 Fenerbahçe
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir!
Salgının gölgesinde Süper Lig şampiyonu Başakşehir! Kovıd-19 nedeniyle üç ay ara verilen Süper Lig’de mutlu sona ulaşan Başakşehir, tarihte bunu başaran 6. takım oldu
1.01.2021 Futbol
Son dakika | Aziz Yıldırım'ın adı Düzce caddelerinde...
Son dakika | Aziz Yıldırım'ın adı Düzce caddelerinde... Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Düzce'de adının verildiği caddeye tabela asıldı.
17.11.2020 Fenerbahçe
Mahkeme Yargıtay’ın bozma kararına uydu
Mahkeme Yargıtay’ın bozma kararına uydu İstanbul 13’üncü Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada Yıldırım tüm sanıkların beraatini talep ederek aksi yöndeki bir kararın FETÖ’ye can suyu olacağı ifadesini kullandı. Mahkeme Yıldırım’ın da arasında bulunduğu 5 kişinin dosyasının ayrılmasına karar vererek duruşmayı erteledi...
17.07.2020 Gündem
Son dakika - "Futbolda şike" davası 6 Kasım'a ertelendi
Son dakika - "Futbolda şike" davası 6 Kasım'a ertelendi Yargıtay 5'inci Ceza Dairesi'nin, aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, eski Fenerbahçe yöneticisi Şekip Mosturoğlu'nun da arasında bulunduğu 36 sanık hakkında verilen beraat kararlarını usulden bozması üzerine "Futbolda Şike" davası, yeniden görüldü. Bozma ilamına uyulmasına karar veren mahkeme, Aziz Yıldırım'ın arasında bulunduğu 5 sanık yönünden dosyanın ayrılmasına karar verdi. Duruşma 6 Kasım'a ertelendi.
16.07.2020 Fenerbahçe
Ogeday Girişken'den güldüren Aziz Yıldırım anısı...
Ogeday Girişken'den güldüren Aziz Yıldırım anısı... Skorer canlı yayınına katılan ve Caner Bakır'ın sorularını yanıtlayan Survivor 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken, dönemin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yarışmadan sonra yaşadığı bir anıyı paylaştı. Girişken, Başkan Yıldırım'ın, "Yarışmadan parayı alamadıysan Acun'u ararım" dediği görüşmeyi anlattı.
29.04.2020 Futbol
Son dakika | Yargıtay'dan şike davası kararı! Aziz Yıldırım ve sanıklar...
Son dakika | Yargıtay'dan şike davası kararı! Aziz Yıldırım ve sanıklar... Yargıtay, Futbolda şike davasında, aralarında eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 36 sanık hakkında verilen beraatleri usulden bozdu.  Daire, İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi kararını usul eksikliği nedeniyle bozdu.  Aziz Yıldırım’ın avukatı Naim Karakaya, "Yargıtay’ın bozması, beraati etkileyecek bir bozma asla değildir. Usuli eksik tamamlandıktan sonra yine beraat kararı verilecektir." dedi.
30.06.2020 Fenerbahçe
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlendi
Aziz Yıldırım FETÖ davasında tanık olarak dinlendi Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Ankara'da görülen 52 sanıklı FETÖ'nün yargı yapılanması davası kapsamında "tanık" olarak ifade verdi. Yıldırım ifadesinde, "Şike davasıyla alakalı da davanın çözümüyle alakalı bize gelen bir talep de olmadı" dedi.
1.07.2020 Futbol
Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme
Aziz Yıldırım'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme Fenerbahçe Kulübü eski başkanı Aziz Yıldırım'ın anjiyo yapılacağı, uygulamadan sonuç alınamaması halinde ise açık kalp ameliyatı olacağı öğrenildi.
1.07.2020 Futbol
Aziz Yıldırım: 'Benim için F.Bahçe defteri kapanmıştır'
Aziz Yıldırım: 'Benim için F.Bahçe defteri kapanmıştır' Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, NTV’de Tuğba Dural’ın konuğu oldu. Yıldırım artık Fenerbahçe’yle başkanlıktaki kadar ilgim olmaz derken, “Benim için Fenerbahçe defteri kapanmıştır” açıklamalarını yaptı. Yıldırım, Ali Koç'a ise kırgın olmadığını söyledi.
30.06.2020 Fenerbahçe

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.