Fenerbahçeli futbolculardan 'evde kal' çağrısı
Fenerbahçeli futbolculardan 'evde kal' çağrısı Fenerbahçeli futbolcular, çektikleri videolar ile corona virüsün yayılmasını engellemek için vatandaşlara 'evde kal' çağrısı yaptı.
2.04.2020 Futbol
Fenerbahçeli futbolcular ikinci kez tribünleri selamladı
Fenerbahçeli futbolcular ikinci kez tribünleri selamladı Fenerbahçe’de futbolcular, Beşiktaş maçı sonrası soyunma odasına girdikten sonra yeniden sahaya çıkıp taraftarı selamladı.
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli futbolculardan Fenerium'a 400 bin
Fenerbahçeli futbolculardan Fenerium'a 400 bin Yeni sezon formalarına gösterilen büyük ilgi takımı sıkıntıya soktu. Yakınlarından çok sayıda istek alan Fenerbahçeli futbolcular, Fenerium'u zengin edecekler!
30.06.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçeli futbolculardan taraftarlara kınama
Fenerbahçeli futbolculardan taraftarlara kınama Fenerbahçeli futbolcular, dün akşam Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda yaptıkları tezahüratlarla şampiyonluk kutlamalarına gölge düşüren taraftarla kınadılar.
1.07.2020 Futbol
Gökhan Gönül basket, Preldzic futbol oynarsa...
Gökhan Gönül basket, Preldzic futbol oynarsa... Fenerbahçeli futbolcular ve basketbolcular Ülker Arena Salonu'nda maç yaptı..
10.04.2014 Futbol
Fenerbahçeli futbolcular Aziz Yıldırım'ı beklerken...
Fenerbahçeli futbolcular Aziz Yıldırım'ı beklerken... Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen Fenerbahçeli futbolcular bekleme salonunda görüntülendi.
21.01.2014 Futbol
F.Bahçeli futbolcular Sabiha Gökçen Havalimanı'nda!
F.Bahçeli futbolcular Sabiha Gökçen Havalimanı'nda! Fenerbahçeli futbolcular Aziz Yıldırım'ı karşılamak için Sabiha Gökçen Havalimanı'na geldi.
21.01.2014 Futbol
Fenerbahçeli oyuncular, laktat testinden geçti
Fenerbahçeli oyuncular, laktat testinden geçti Spor Toto Süper Lig'de 22 Aralık Pazar günü deplasmanda Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, laktat testinden geçti.
30.06.2020 Fenerbahçe
Gökhan Gönül'den G.Birliği'ne övgü!
Gökhan Gönül'den G.Birliği'ne övgü! Fenerbahçeli futbolcuların öğle yemeğinde bir araya geldikleri organizasyonda yıldız oyuncu Gökhan Gönül FB TV'ye açıklamalarda bulundu...
26.09.2013 Futbol
Acun'dan F.Bahçe kampına sürpriz ziyaret
Acun'dan F.Bahçe kampına sürpriz ziyaret Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Fenerbahçeli futbolculara yeni sezon öncesi moral vermek için Topuk Yaylası tesislerine gitti ve başkan Aziz Yıldırım ile birlikte taraftarlara imza dağıttı.
13.07.2013 Futbol
Sezer Öztürk ve Semih Şentürk'e şok!
Sezer Öztürk ve Semih Şentürk'e şok! Fenerbahçeli futbolcular Semih Şentürk ve Sezer Öztürk'ün sezon öncesi yapılacak kampa katılmayacağı açıklandı.
18.06.2013 Futbol
Soyunma odasında büyük coşku!
Soyunma odasında büyük coşku! Fenerbahçeli futbolcular kazanılan kupanın ardından soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.
23.05.2013 Futbol
Stoch'un ödülü için ne dediler?
Stoch'un ödülü için ne dediler? 2012 FIFA Puskas Yılın golü ödülünü Fenerbahçe'nin yıldız oyuncularından Miroslav Stoch kazandı. Stoch'un ödülü kazanmasının ardından takım arkadaşları Slovak oyuncuya bu mesajlarla destek verdi.
30.06.2020 Fenerbahçe