Fenomen

Fenomen

Son dakika fenomen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fenomen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fenomen haber sayfamızda...

Fenomen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.375 fenomen haberi bulunmuştur.
Casus ortaya çıkıyor
Casus ortaya çıkıyor Yapımcılığını D Media’nın üstlendiği her cuma akşamı ekrana gelen fenomen dizi ‘Arka Sokaklar’, bugün 671’inci bölümüyle izleyiciyle buluşacak.
19.04.2024 Cadde
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?'
Kim Kardashian'ın tatil pozu sosyal medyanın diline düştü! 'Neden diz boyundaki suya dalıyor?' Özel hayatıyla sık sık adından söz ettirmeyi başaran reality şov yıldızı ve sosyal medya fenomeni Kim Kardashian, Turks ve Caicos Adaları'na tatile gitti. Tatilde çekilen pozlarını Instagram sayfasından paylaşan Kardashian'ın diz boyu derinliğindeki denizde dalış yapmaya çalıştığı kare, sosyal medyada gündem oldu.
18.04.2024 Cadde
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor
Papağan ‘Osman’, ilahi duyunca kendinden geçiyor Hobi olarak 10 yıldır kuşlarla ilgilenen ve aynı zamanda muhabbet kuşu yetiştiriciliği yapan Rahim Çakmak, 5 yıl önce, yavruyken aldığı 'Umbrella Kakadu' cinsi papağanına, hayatını kaybeden dedesinin adı olan 'Osman' ismini koydu. Bir yıl boyunca eğitim verdiği papağanına 50'den fazla kelime öğreten Çakmak, aynı zamanda verdiği komutlarla, kendisine söylenenleri yerine getirmesini de sağladı. ‘Osman’ın, komutuyla yürüyerek kafesine gittiğini, çağırınca yanına geldiğini, birisine kızmasını istediğinde de çıkardığı seslerle kızgınlığını ifade ettiğini belirten Çakmak, “Osman'ı ilk aldığımda, bebekken, dedemin ismini koydum. Osman'ı, kendimizden, ailemizden bir parça gibi hissettik. Osman, evimize geldiğinde birkaç ay boyunca bizi ısırdı. Fakat sonrasında bizden bir parça oldu. Çocuklara, anneye, babaya karşı, bana karşı hep hassastır. Benim sesimi duysun yeter ki. Kapıyı vurup, ‘Açın kapıyı’ dediğim zaman, hemen ‘Baba, baba’ diye bağırıyor. Ailemizin bir ferdi olduğunu kendi de biliyor. Yabancılara karşı biraz agresif" diye konuştu.
16.04.2024 Yaşam
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme!
Fenomen 'Ares' cinayetinde yeni gelişme! Antalya'da 'Ares' lakabıyla bilinen sosyal medya fenomeni Şeyhmus Özdemir'i (18) öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Veysi Erdal (51) ile oğlu Kadir Ozan Erdal (29) hakkında verilen 18'er yıl hapis cezası, Yargıtay tarafından bozuldu.
16.04.2024 Gündem
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi
Bir yıl boyunca 50 kelime öğretti! Papağan ‘Osman’ı kendinden geçiren ilahi Bursa’da sahibinin görüntülerini sosyal medyada paylaştığı 5 yaşındaki 'Osman' adını verdiği papağanın videoları, 30 milyon izlenmeye ulaşırken, en çok da ilahi videoları dikkat çekiyor.
16.04.2024 Gündem
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı!
Gülse Birsel'den 'Avrupa Yakası' ve 'Yalan Dünya' uyarısı! Hem senaryosunu yazdığı hem de oyuncu kadrosunda yer aldığı 'Yalan Dünya' ve 'Avrupa Yakası' ile hafızalarda yer eden Gülse Birsel, son zamanlarda fenomen dizilerin adıyla düzenlenen partiler konusunda dikkat çeken bir uyarıda bulundu.
16.04.2024 Cadde
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı!
Pınar Altuğ ile Yağmur Atacan 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı! Bir döneme damga vuran 'Çocuklar Duymasın' dizisinde canlandırdığı 'Meltem' karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pınar Altuğ ile meslektaşı Yağmur Atacan, 16'ncı evlilik yıl dönümlerini kutladı. İkilinin aşk dolu paylaşımlarına, takipçilerinden yorum yağdı.
14.04.2024 Cadde
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor
‘İnci Taneleri’ dünyaya açılıyor Kanal D’nin fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, yakında Makedonya’da yayınlanmaya başlayacak. Projenin başka ülkelerden de talep gördüğü öğrenildi.
13.04.2024 Cadde
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!'
'Erkekler kusurları ile daha barışıklar, kadınlar öyle değil!' Türk pop müziğin efsane müzik grubu İzel-Çelik-Ercan, önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isimlerden İzel Çeliköz, estetik konusunda yaptığı yorumla dikkat çekti.
13.04.2024 Cadde
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' 2 haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapıyor. 18 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümde Dilber, pavyonun açılışını yeni bir şarkı ve yeni dansıyla yapacak.
11.04.2024 TV Rehberi
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı
Dilber'den muhteşem geri dönüş! Dansıyla yine sosyal medyayı salladı Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi 'İnci Taneleri' 2 haftalık aranın ardından ekrana hızlı bir dönüş yapıyor. 18 Nisan’da yayınlanacak yeni bölümde Dilber, pavyonun açılışını yeni bir şarkı ve yeni dansıyla yapacak.
11.04.2024 Cadde
Şeyma Subaşı leopar modasına uydu! 'Kekleri, poğaçaları ağzımıza doldururken bunu hak ettik'
Şeyma Subaşı leopar modasına uydu! 'Kekleri, poğaçaları ağzımıza doldururken bunu hak ettik' Özel hayatıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, son olarak Instagram sayfasından yayınladığı bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Fit haliyle dikkat çeken ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.
12.04.2024 Cadde
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak!
'İnci Taneleri'nin ekrana dönüşü muhteşem olacak! Kanal D'nin reyting rekorları kıran fenomen dizisi ‘İnci Taneleri’, iki haftalık aranın ardından ekrana muhteşem bir dönüş yapacak. Yeni bölümünde, Dilber’in hem şarkısı, hem de yeni dansı çok konuşulacak.
11.04.2024 Cadde
Bayram coşkusu ikiye katlanacak
Bayram coşkusu ikiye katlanacak Kenan Doğulu, bayramın ikinci günü perşembe akşamı Antalya Regnum Carya’da sahnede olacak.
9.04.2024 Cadde
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! 2019 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle duyurdu.
8.04.2024 Magazin
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz
40 yıl sonra görevini devretti: Oturarak muhtarlık olmaz Bağcılar Güneşli Mahallesi’nde 40 yıldır muhtarlık yapan 85 yaşındaki Atik Yağmur, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin ardından görevini yeni muhtar seçilen Engin Kılıç’a devretti.
8.04.2024 Gündem
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu!
Dilan Telkök ile Berkay Hardal'ın bebeklerinin cinsiyeti belli oldu! 2019 yılında nikah masasına oturan ve şimdilerde ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan sosyal medya fenomeni Dilan Telkök ile oyuncu Berkay Hardal çifti, bebeklerinin cinsiyetini düzenledikleri bir partiyle duyurdu.
8.04.2024 Cadde
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü'
Acun Ilıcalı ve Ogeday Girişken arasında olay diyalog! 'Sezonun en hayal kırıklığı günü' 'Survivor All Star 2024' yarışmacısı Ogeday Girişken, yüzde 72,57'lük galibiyet yüzdesi ile genel başarı sıralamasında ikinci, erkekler arasında ise zirvede bulunuyor. Hırslı yapısı ve zaman zaman yaşadığı tartışmalarla çok konuşulan eski şampiyon, bir kez daha parkur peformansı dışında bir olayla gündemde. Fenomen yarışmanın yeni bölüm fragmanında, Acun Ilıcalı'nın sert sözleri dikkat çekti.
8.04.2024 Cadde
‘İnci Taneleri’ne Cannes’da özel gösterim
‘İnci Taneleri’ne Cannes’da özel gösterim Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi ‘İnci Taneleri’ için Cannes’da özel gösterim yapılacak.
6.04.2024 Cadde
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım'
Fenomen muhtar adayının akıbeti belli oldu: 'Fakirin değil, zenginin yanındayım' Giresun’un Görele ilçesinde "Maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım” seçim afişine, ceza kesilen muhtar adayı Zafer Fison 31 Mart Yerel Seçimlerine girmedi.
5.04.2024 Gündem
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı'
Survivor Turabi Çamkıran paylaşımıyla olay oldu! 'Sayın Acun Ilıcalı' 'Survivor All Star 2024'e sağlık sorunları nedeniyle veda eden Turabi Çamkıran, sosyal medya paylaşımlarlıya adından söz ettirmeye devam ediyor. 4 Nisan Perşembe akşamı gerçekleşen düelloda Yiğit Poyraz'ın elenmesi üzerine yeni bir açıklama yapan Turabi, fenomen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı'ya da gönderme yaptı.
6.04.2024 Cadde
'Arka Sokaklar'da şöhret oldu! Pınar Aydın'ın son hali görenleri şaşırttı
'Arka Sokaklar'da şöhret oldu! Pınar Aydın'ın son hali görenleri şaşırttı Kanal D'nin fenomen dizisi 'Arka Sokaklar'da 'Rıza Baba'nın kızı 'Pınar' karakterini canlandırmasıyla hafızalarda yer eden Pınar Aydın, ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor. 42 yaşıdnaki oyuncu Pınar Aydın, yıllar sonra son haliyle gündem oldu.
4.04.2024 Cadde
Nihat Doğan'dan acı itiraf: Babam elimde sigara söndürdü!
Nihat Doğan'dan acı itiraf: Babam elimde sigara söndürdü! 1994 yılında 'Kırdın Kalbimi' albümü ile profesyonel müzik kariyerine adım atan, 2011 ve 2018'de fenomen yarışma 'Survivor'da mücadale eden türkücü Nihat Doğan, henüz 11 yaşındayken kaybettiği babasıyla ilişkisini anlattı.
4.04.2024 Cadde
Ünlü şarkıcının çocukları 'Barbie'den nefret etmiş! 'Fazla 'kadınsı' olduğunu düşündüler'
Ünlü şarkıcının çocukları 'Barbie'den nefret etmiş! 'Fazla 'kadınsı' olduğunu düşündüler' Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira, 21 Temmuz 2023 tarihinde vizyona giren ve gişede dünya çapında büyük bir başarı elde ederek adını sinema tarihine altın harflerle yazdıran 'Barbie' filmiyle ilgili çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Cadde
Çakal'dan eski aşkı Danla Biliç'e şarkı! 'Damla damla damlarsın'
Çakal'dan eski aşkı Danla Biliç'e şarkı! 'Damla damla damlarsın' ‘Çakal’ ismiyle tanınan rapçi Emirhan Çakal, yeni şarkısının bir bölümünü sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaştı. Çakal'ın şarkısının bir kısmında söylediği sözler, eski aşkı fenomen Danla Biliç'e gönderme yaptığı şeklinde yorumlandı.
2.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Fenomen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.