Ferhat Yazgan

Ferhat Yazgan

Son dakika Ferhat Yazgan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ferhat Yazgan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ferhat Yazgan haber sayfamızda...

Ferhat Yazgan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 156 ferhat yazgan haberi bulunmuştur.
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş!
Çorum FK'dan Manisa FK karşısında unutulmaz geri dönüş! Trendyol 1. Lig'in 27'nci haftasında Çorum FK, Manisa FK engelini 4-3'lük skorla geçti.
16.03.2024 1.Lig
Sakaryaspor, Çorum FK engelini 3 golle geçti!
Sakaryaspor, Çorum FK engelini 3 golle geçti! Trendyol 1. Lig'in 23'üncü haftasında Sakaryaspor, Çorum FK'yı 3-1 mağlup etti.
18.02.2024 1.Lig
Gençlerbirliği ve Çorum FK puanları paylaştı!
Gençlerbirliği ve Çorum FK puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 21'inci haftasında Gençlerbirliği ile Çorum FK arasındaki mücadele golsüz eşitlikle sona erdi.
4.02.2024 1.Lig
Çorum FK, Giresunspor'u deplasmanda yıktı!
Çorum FK, Giresunspor'u deplasmanda yıktı! Trendyol 1. Lig'in 19'uncu haftasında Çorum FK, Giresunspor'u deplasmanda 3-0 mağlup etti.
19.01.2024 1.Lig
Şanlıurfaspor ve Çorum FK puanları paylaştı!
Şanlıurfaspor ve Çorum FK puanları paylaştı! Trendyol 1. Lig'in 16'ncı haftasında Şanlıurfaspor ile Çorum FK arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi.
21.12.2023 1.Lig
5 gollü maçta 3 puan Eyüpspor'un!
5 gollü maçta 3 puan Eyüpspor'un! Trendyol 1. Lig'in 9'uncu haftasında Eyüpspor, Çorum FK deplasmanından 3-2 galip ayrıldı.
22.10.2023 1.Lig
Göztepe, Çorum FK'ya mağlup oldu!
Göztepe, Çorum FK'ya mağlup oldu! Trendyol 1. Lig'in 3'üncü haftasında Çorum FK, Göztepe deplasmanından 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.
26.08.2023 1.Lig
Çorum FK deplasmanda farklı galip! Tuzlaspor'a evinde şok
Çorum FK deplasmanda farklı galip! Tuzlaspor'a evinde şok Tuzlaspor, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında Çorum FK'ya 3-0 mağlup oldu.
13.08.2023 1.Lig
Kayserispor evinde tek golle kazandı! İstanbulspor puansız devam etti
Kayserispor evinde tek golle kazandı! İstanbulspor puansız devam etti Spor Toto Süper Lig'in 2'nci haftasında Yukatel Kayserispor, İstanbulspor'la karşı karşıya geldi. Kritik müsabaka ev sahibi ekibin 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. Kayserispor puanını 3'e yükseltti.
13.08.2022 Kayserispor
İstanbulspor Kayseri’ye geldi
İstanbulspor Kayseri’ye geldi Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak İstanbulspor, Kayseri'ye geldi.
12.08.2022 İstanbulspor
Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi: "Avcı'nın aklı net değil! Onu küstürme hocam"
Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi: "Avcı'nın aklı net değil! Onu küstürme hocam" Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonu İstanbulspor-Trabzonspor maçıyla başladı. Son şampiyon Trabzonspor mücadeleden 2-0 galip ayrılarak lige iyi bir başlangıç yaptı. Spor yazarları İstanbulspor-Trabzonspor maçını değerlendirdi.
6.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor sezona galip başladı! İstanbulspor'u mağlup etti
Trabzonspor sezona galip başladı! İstanbulspor'u mağlup etti Spor Toto Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun ilk maçında İstanbulspor, Trabzonspor'u konuk etti. Bordo-mavililer, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki müsabakadan 2-0 üstün ayrıldı ve sezona 3 puanla başladı.
6.08.2022 İstanbulspor
İstanbulspor finalde Bandırmaspor'un rakibi oldu! BB Erzurumspor'a galibiyet yetmedi
İstanbulspor finalde Bandırmaspor'un rakibi oldu! BB Erzurumspor'a galibiyet yetmedi İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig play-off yarı final rövanş maçında BB Erzurumspor'u konuk etti. Zorlu müsabaka konuk takımın 1-0'lık galibiyetiyle sona erdi. İlk maçı 4-2 kazanan İstanbulspor, Spor Toto 1. Lig play-off finalinde Bandırmaspor'un rakibi oldu.
29.05.2022 1.Lig
Büyükşehir Belediye Erzurumspor - İstanbulspor: 2-4
Büyükşehir Belediye Erzurumspor - İstanbulspor: 2-4 Spor Toto 1. Lig'de play off yarı final ilk maçında İstanbulspor deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 4-2 yenerek rövanş maçı öncesi büyük avantaj elde etti.
26.05.2022 1.Lig
Royal Hastanesi Bandırmaspor-İstanbulspor:0-0
Royal Hastanesi Bandırmaspor-İstanbulspor:0-0 Spor Toto 1 Lig'in 19'uncu haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor, evinde İstanbulspor'u konuk etti. Mücadele 0-0 eşitlikle sonuçlandı.
25.12.2021 1.Lig
İstanbulspor - Menemenspor: 3-2
İstanbulspor - Menemenspor: 3-2 Spor Toto 1. Lig'in 12. haftasında İstanbulspor, sahasında İzmir temsilcisi NasaDoge Menemenspor'u 3-2 yendi.
6.11.2021 1.Lig
İstanbulspor - Ergene Velimeşespor: 5-0
İstanbulspor - Ergene Velimeşespor: 5-0 Ziraat Türkiye Kupası 3. tur karşılaşmasında Ergene Velimeşespor'u 5-0 mağlup eden İstanbulspor, adını 4. tura yazdıran takım oldu.
27.10.2021 Türkiye Kupası
Ankara Keçiörengücü-İstanbulspor: 3-2
Ankara Keçiörengücü-İstanbulspor: 3-2 TFF 1. Lig'in 10. haftasında Ankara Keçiörengücü, sahasında konuk ettiği İstanbulspor'u 3-2 mağlup etti.  
23.10.2021 1.Lig
Son dakika haberi: İstanbulspor, Ferhat Yazgan'ı transfer etti
Son dakika haberi: İstanbulspor, Ferhat Yazgan'ı transfer etti TFF 1. Lig ekibi İstanbulspor, orta saha oyuncusu Ferhat Yazgan'ı kadrosuna dahil etti.
25.08.2021 1.Lig
İttifak Holding Konyaspor  - Manisa FK: 7-0
İttifak Holding Konyaspor - Manisa FK: 7-0 İttifak Holding Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Manisa Futbol Kulübü'nü 7-0 yenerek 5. tura yükseldi. Kasımpaşa ise Anagold 24Erzincanspor'u 3-0 ile geçti.
26.11.2020 Konyaspor
Manisa FK’da 3 isim süresiz kadro dışı bırakıldı
Manisa FK’da 3 isim süresiz kadro dışı bırakıldı Manisa Futbol Kulübü’nde Ferhat Yazgan, Oğuzhan Erdoğan ve Mustafa Çakır, yetersiz performansları ve motivasyon eksiklikleri nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Sakaryaspor-Fatih Karagümrükspor: 0-2
Sakaryaspor-Fatih Karagümrükspor: 0-2 Spor Toto 1. Lig'e yükselen son takım, Sakaryaspor'u 2-0'lık sonuçla geçen Fatih Karagümrükspor oldu. Bu sonuçla Karagümrükspor, 14 yıl sonra 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi.
1.07.2020 Futbol
Amedsporlu Mansur Çalar adli kontrol şartıyla salıverildi
Amedsporlu Mansur Çalar adli kontrol şartıyla salıverildi TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta hafta sonu oynanan Amed Sportif Faaliyetler-Sakaryaspor maçının ardından Sakaryasporlu 4 futbolcunun şikayeti üzerine rakip takımın futbolcusu Mansur Çalar hakkında soruşturma başlatılmıştı. Çalar, çıkarıldığı hakimlikçe yurt dışına çıkış yasağı konularak adli kontrol şartıyla salıverildi.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Amedspor - Sakaryaspor maçında şok iddia: Futbolcuları jiletle yaraladılar
Amedspor - Sakaryaspor maçında şok iddia: Futbolcuları jiletle yaraladılar Cumartesi günü Diyarbakır’da oynanan Amedspor - Sakaryaspor maçında saha içinde yaşanan olayların yankıları büyüyor. Sakaryaspor maçta futbolcularının jilet ile yaralandığını iddia ederken, Amedspor oyuncularının elinde kesici ve delici bir alet olmadığını ve taraftarlarının tahrik edildiğini öne sürdü. Polis, Sakaryasporlu futbolcuların şikayeti sonrası olay hakkında soruşturma başlattı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri
Amedsporlu bazı futbolcular hakkında suç duyurusu
Amedsporlu bazı futbolcular hakkında suç duyurusu TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Amedspor ile Sakaryaspor mücadelesinin oynandığı sırada yeşil siyahlı bazı futbolcular, Amedsporlu Mansur Çalar'ın kesici bir aletle saldırısına uğradığı öne sürdüler. Karşılaşmanın ardından polis merkezine giderek suç duyurusunda bulunan Sakaryasporlu bazı futbolcular, Amedsporlu Çağlar ile bazı futbolcular tarafından kesici alet ile yaralandıklarını belirterek şikayetçi oldular, ayrıca maç içerisinde uyarmalarına rağmen hakemin ikazlarını dikkate almadığını söylediler. Konu ile ilgili sosyal medyada yer alan haberler üzerine Amedspor Kulübünden yapılan açıklamada ise iddiaların asılsız olduğu belirtilerek, spor sahalarında toplumu ayrıştıracak kin ve nefretin oluşumuna yol açan bu davranışları kınıyor, yeşil sahalarda kardeşliğin ve dostluğun yeşermesini diliyoruz denildi. Dün, Diyarbakır'da Amedspor ile Sakaryaspor arasındaki mücadelenin oynandığı sırada iddiaya göre Sakaryasporlu bazı futbolcular vücutlarının çeşitli yerlerinden kesici alet ile yaralandı. Karşılaşmanın 1-1'lik sonuç ile tamamlanmasının ardından Sakaryaspor'lu futbolcular Teyfik Köse, Dilaver Güçlü, Hacı Ömer Doğru ve Ferhat Yazgan Diyarbakır'da Huzur Polis Merkezi'ne giderek, suç duyurusunda bulundu. Karakola şikayet için giden futbolcular sağlık kontrolünden geçerken kollarında, boynunda ve vücutlarının çeşitli yerlerinde yaralanmalar olduklarını belirttiler. Sakarya'da bulunan yerel televizyonun görüntülerinde karşılaşma sırasında Amedspor kaptanı Mansur Çalar'ın Sakaryaspor kaptanı Ferhat Yazgan'a temasından sonra bu futbolcunun tepki gösterdiği görülüyor. Futbolcuların şikayeti üzerine polis konu ile ilgili soruşturma başlattı.
3.03.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Ferhat Yazgan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.