Lima'nın çok özel görüntüleri
Lima'nın çok özel görüntüleri Dünya Kupası Kura Çekimi'nin parlayan yıldızı Fernanda Lima ile kocası Brezilyalı aktör Rodrigo Hilbert'in çok özel görüntüleri internete sızdı.
6.05.2015 Futbol
Kongreye Fernanda Lima damgası!
Kongreye Fernanda Lima damgası! 64'üncü FIFA Kongresi Brezilya'nın Sao Paulo kentinde yapılan açılış seremonisi ile başladı.Açılışa Fernanda Lima güzelliğiyle damga vurdu...
11.06.2014 Futbol
Lima ve Cafu'dan Dünya Kupası'na destek!
Lima ve Cafu'dan Dünya Kupası'na destek! Dünya Kupası kura çekimine damga vuran Brezilyalı güzel Fernando Lima ve efsane Brezilyalı futbolcu Cafu bir organizasyonda bir araya geldiler...
12.04.2014 Futbol
Fernanda Lima'dan çok konuşulacak pozlar
Fernanda Lima'dan çok konuşulacak pozlar 2014 Dünya Kupası grup kuraları çekiminindeki dekoltesiyle gündeme oturan model bir katalog çekimi için bu pozları verdi...
1.07.2020 Magazin
Lima yoga dersi veriyor!
Lima yoga dersi veriyor! Dünya Kupası kura çekimi ve FIFA Ballon d'Or ödül gecesinin yıldızı Brezilyalı model Fernanda Lima Yoga DVD'si için kamera karşısına geçti.
26.02.2014 Futbol
Skorer TV - Spor Bülteni
Skorer TV - Spor Bülteni Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...FIFA Altın Top Ödülü'ne Barcelonalı yıldız Neymar ve sunucu Fernanda Lima arasında yaşananlar damga vururken, ünlü yıldızlar, Dünya Kupası finali için tahminde bulundu.
15.01.2014 Futbol
Fernanda Lima Neymar'ın elini sıkmadı!
Fernanda Lima Neymar'ın elini sıkmadı! FIFA Altın Top Ödülü'ne, Neymar'ın yaşadığı hayal kırıklığı damga vurdu! Barcelona'nın genç yetenegi, dün akşam düzenlenen Altın Top Ödülü'nde sahneye çıktı ve sunucu Fernanda Lima'nın elini sıkmak istedi.
14.01.2014 Futbol
Fernanda Lima göz kamaştırdı
Fernanda Lima göz kamaştırdı Brezilya'da gerçekleştirilen 2014 Dünya Kupası grup kuraları çekiminin sunuculuğunu, Brezilya'nın ünlü aktris ve modeli Fernanda Lima yaptı. 37 yaşındaki Lima, töreni izleyenleri güzelliğiyle büyüledi.
7.12.2013 Futbol
Ballon d'Or'u sallayacak!
Ballon d'Or'u sallayacak! FIFA Ballon d'Or ödül töreninin sunuculuğunu FIFA Dünya Kupası kura çekimini de sunan Brezilyalı Fernanda Lima yapacak.
13.01.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri