Fernando Llorente

Fernando Llorente

Son dakika Fernando Llorente haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fernando Llorente gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fernando Llorente haber sayfamızda...

Fernando Llorente

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 154 fernando llorente haberi bulunmuştur.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi
UEFA Avrupa Ligi çeyrek ve yarı final kura çekimi yapıldı! İtalya derbisi UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final kura çekimi İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirildi.
15.03.2024 UEFA Avrupa Ligi
İtalya Serie A'da Juventus'un şampiyonluk hegemonyası üst üste 9. yılında
İtalya Serie A'da Juventus'un şampiyonluk hegemonyası üst üste 9. yılında İtalya Serie A'da şampiyonluğu son yıllarda kimselere bırakmayan Juventus, 2019-2020 sezonunda da ipi göğüsleyerek, üst üste 9'uncu, toplamda 36'ıncı şampiyonluğunu elde etti ve rekorlarını pekiştirdi.
27.07.2020 İtalya Serie A
Fernando Llorente'den Napoli'de müthiş başlangıç!
Fernando Llorente'den Napoli'de müthiş başlangıç! Fernando Llorente 7 maçta 3 gol atarak Napoli'de müthiş bir başlangıç yaptı.
20.10.2019 Futbol
Bedavaya 'Süper' Mario
Bedavaya 'Süper' Mario Emre Can, Paul Pogba, Fernando Llorente, Kingsley Coman, Sami Khedira, Dani Alves, Andrea Pirlo ve Aaron Ramsey gibi isimleri bonservis ödemeden transfer eden Juventus, gözünü Borussia Dortmund’dan Mario Götze'ye dikti.
1.07.2020 İtalya Serie A
Fernando Llorente resmen Napoli'de
Fernando Llorente resmen Napoli'de İtalya Serie A'da Eljif Elmas'ın formasını giydiği Napoli, Fernando Llorente'yi kadrosuna kattığını açıkladı.
1.07.2020 İtalya Serie A
Skorer Tv Haber Bülteni - 8 Ağustos 2019
Skorer Tv Haber Bülteni - 8 Ağustos 2019 Fenerbahçe, sürpriz bir hamleyle Al Nassr forması giyen Nijeryalı yıldız Ahmed Musa’ya kanca attı. Sarı lacivertli yönetim, Suudi Arabistan ekibinde forma giyen oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor. Burak Yılmaz’ın sakatlanmasının ardından forvet arayışlarına başlayan Beşiktaş, gündemine Tottenham ile sözleşmesi sona eren Fernando Llorente’yi aldı. TFF Süper Kupa final karşılaşmasında lig şampiyonu Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası finalisti Akhisarspor'u Belhanda'nın attığı golle 1-0 mağlup etti ve kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe hazırlık maçında İtalyan ekibi Cagliari ile karşılaştı. 2-0 öne geçen sarı lacivertliler avantajını koruyamadı ve sahadan beraberlikle ayrıldı.
8.08.2019 Futbol
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Haziran 2019
Skorer TV Spor Bülteni - 27 Haziran 2019 Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın, dünyaca ünlü yıldız Fernando Llorente’yi bedelsiz kadrosuna katabileceği iddia ediliyor.   Beşiktaş, İspanya'da istediği şartlarda kulüp bulamayan ve Dortmund'a dönmeye sıcak bakmayan Kagawa ile; Alman ekibinde forma şansı azalan stoper Ömer Toprak için harekete geçti.   İtalya'nın Serie A ekiplerinden Lazio'nun, Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Yusuf Yazıcı ile ilgilendiği iddia edildi.   Fenerbahçe yönetimi, Mehmet Topal'ın ardından Alper Potuk ile de yollarını ayırmak istiyor; ancak tecrübeli yıldız, sarı lacivertlilerden ayrılmaya sıcak bakmıyor.
27.06.2019 Futbol
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları...
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları... Yeni sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başlayan ve gözünü serbest oyuncu piyasasına çeviren kulüpleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Paris Saint-Germain'den Buffon, Rabiot ve Dani Alves, Marsilya'dan Balotelli, Barcelona'dan Vermaelen, Atletico Madrid'den Godin, Felipe Luis, Juanfran, Bayern Münih'ten Ribery, Robben, Manchester United'dan Ander Herrera, Mata, Porto'dan Brahimi, Hector Herrera, Arsenal'den Welbeck, Monreal sözleşmeleri biten futbolcular arasında yer alıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Şampiyonlar Ligi'nde 1,7 milyar avroluk final
Şampiyonlar Ligi'nde 1,7 milyar avroluk final UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak İngiltere'nin Tottenham ile Liverpool takımlarındaki futbolcuların tahmini değeri, 1 milyar 786 milyon avro olarak dikkati çekiyor.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Bir futbol mucizesi
Bir futbol mucizesi Tottenham, sezon başında hiç transfer yapmadan yola çıktı, dev bütçeli takımların arasından sıyrılıp adını ilk kez finale yazdırdı.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Tottenham, Devler Ligi'nde Dortmund'a acımadı!
Tottenham, Devler Ligi'nde Dortmund'a acımadı! UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Tottenham sahasında Borussia Dortmund'u 3-0 yendi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Liverpool puan farkını 5'e çıkardı
Liverpool puan farkını 5'e çıkardı İngiltere Premier Lig'in 24. haftasında Liverpool, sahasında Leicester City ile 1-1 berabere kaldı.
Chelsea kupada finale yükseldi
Chelsea kupada finale yükseldi İngiltere Lig Kupası yarı final rövanş maçında Chelsea, evinde ağırladığı Tottenham’ı penaltılarla 4-2 mağlup etti.
Fenerbahçe'de gündem golcü transferi
Fenerbahçe'de gündem golcü transferi İngiltere’de transferin sona ermesinin ardından harekete geçilecek. Hücum hattı için Chelsea’den Abraham, Batshuayi, Arsenal’den Perez, Liverpool’dan Origi ve Tottenham’dan Janssen ve Llorente’den biri düşünülüyor.
1.07.2020 Futbol
Tottenham'dan futbolcularına Pankek sürprizi...
Tottenham'dan futbolcularına Pankek sürprizi... Tottenham, İngiltere'nin klasikleşen Pankek Günü'nü, futbolcularının portrelerini kreplere taşıyarak kutladı. Sosyal medyadan paylaşılan videoda, Delle Alli,Christian Eriksen, Harry Kane,Fernando Llorente ve Heung-Mın Son gibi takımın en önemli yıldızları, krep şeklinde resmedildi.
13.02.2018 Futbol
Premier Lig'de son gün hareketliliği
Premier Lig'de son gün hareketliliği İngiltere Premier Lig takımları, Avrupa futbolunda sona eren yaz transfer sezonunun bitimine saatler kala birçok oyuncuyu kadrosuna kattı.
Ada'da çılgınlık! Mesut Özil'in transfer rekoru da kırıldı
Ada'da çılgınlık! Mesut Özil'in transfer rekoru da kırıldı İngiltere Premier Lig'de gelecek sezona şampiyonluk iddiasıyla hazırlanan Chelsea, Arsenal ve Manchester ekipleri transfer döneminde rekora doymuyor.
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı
Fernando Llorente'nin kolu kırıldı Beşiktaş'ın da transfer gündeminde bulunan Fernando Llorente, ailesiyle birlikte tatil yaptığı sırada bisiklet ile kaza yaptı ve kolu kırıldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Hem şöhretli hem kaliteli
Hem şöhretli hem kaliteli Beşiktaş Yönetimi golcü transferinde Arsenal'in Fransız oyuncusu Olivier Giroud'yu liste başına aldı.
30.06.2020 Beşiktaş
Newcastle United'tan Aboubakar için 12 milyon euro...
Newcastle United'tan Aboubakar için 12 milyon euro... Rennes’in bonservisine 10 milyon euro önerdiği Vincent Aboubakar, için Rafael Benitez'in çalıştırdığı Newcastle United 12 milyon euroyu gözden çıkardı. Bu arada Fenerbahçe’nin de menajerler vasıtasıyla nabız yokladığı ileri sürüldü.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri! 19 Haziran transferde son gelişmeler
Beşiktaş transfer haberleri! 19 Haziran transferde son gelişmeler Beşiktaş transfer çalışmalarını sürdürüyor. Stoper ve Forvet konusunda birçok isim ile adı anılan Beşiktaş'ta Abobuakar konusunun netlik kazanmaması Lyon'un Marcelo konusunda ısrarcı olması transfer'de Kara Kartal'ın elini kolunu bağlıyor. İşte 19 Haziran Beşiktaş transfer haberleri ve son gelişmeler.
1.07.2020 Futbol
Beşiktaş, dev golcü Llorente ile görüşmelere başladı!
Beşiktaş, dev golcü Llorente ile görüşmelere başladı! Aboubakar’da işler yolunda gitmeyince Kartal B Planı için düğmeye bastı. Swansea City’nin 32 yaşındaki dev golcüsü ile temas kuruldu.
30.06.2020 Beşiktaş
Kulübü teklifi kabul ederse, Deniz Türüç Beşiktaş'a imza atacak!
Kulübü teklifi kabul ederse, Deniz Türüç Beşiktaş'a imza atacak! Beşiktaş, Kayserispor'un milli yıldızı Deniz Türüç'le her konuda anlaştı. Sarı-kırmızılı kulüp takas teklifini kabul ederse siyah-beyazlı takım Deniz Türüç'e 4 yıllık sözleşme imzalatacak.
30.06.2020 Beşiktaş
Beşiktaş, Llorente'nin peşinde!
Beşiktaş, Llorente'nin peşinde! Şampiyon Beşiktaş, Devler Ligi'ne uygun bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Şenol Güneş'in, “Mutlaka golcü alınmalı” talebine yönetimden olumlu cevap geldi. Demba Ba ve Aboubakar'la henüz bir anlaşmaya varamayan siyah- beyazlılar, rotasını Swansea City'nin 32 yaşındaki golcüsü Fernando Llorente'ye çevirdi.
10.06.2017 Futbol
İlk maçında inanılmazı başardı!
İlk maçında inanılmazı başardı! 31 yaşındaki İspanyol forvet Fernando Llorente Swansea forması ile çıktığı ilk maçında Rennes karşısında inanılmaz bir gol pozisyonundan yararlanamadı.
9.08.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fernando Llorente ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.