Feryat

Feryat

Son dakika feryat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan feryat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan feryat haber sayfamızda...

Feryat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.799 feryat haberi bulunmuştur.
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı
Gazze'de İsrail saldırısında ölen annenin karnındaki bebek kurtarıldı Sabrin Jouda isimli Gazzeli kız bebek, annesinin İsrail bombardımanında öldürülmesinin ardından dünyaya yetim olarak geldi.
23.04.2024 Dünya
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti
Bayram tatili facia ile bitti! Feryatları ortalığı inletti Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Gündem
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü
Bayram tatili katliama dönüştü! 1’i bebek 2 kişi öldü Kuzey Marmara Otoyolu Anadolu Feneri mevkisinde lastiği patlayan hafif ticari araç, yol kenarından çalılık alana girip 250 metre sürüklendikten sonra şarampole uçtu. Can pazarının yaşandığı kazada aynı aileden 1’i bebek olmak üzere 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Ailenin feryatları ve çaresizliği ise yürek dağladı.
15.04.2024 Haberler
Hareketli dakikalar özel harekat devreye girdi! 'Annen sinir krizi geçiriyor'
Hareketli dakikalar özel harekat devreye girdi! 'Annen sinir krizi geçiriyor' Sultanbeyli’de madde bağımlısı bir kişi, evinin kapısını kilitleyerek bıçakla kendine zarar verdi. Özel harekat polislerinin çalışmalarıyla kişi, evden yaralı olarak çıkarıldı.
6.04.2024 Gündem
Mearic Suresi Oku: Mearic Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali
Mearic Suresi Oku: Mearic Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Arapça Yazılışı ve Diyanet Meali Mearic suresi, Kur’an-ı Kerim’in 70. suresidir. Sure toplam 44 ayetten oluşmaktadır. Mearic suresinin Mekke döneminde indirildiğine inanılmaktadır. Mearic suresi, Hakka suresinden sonra, Nuh suresinden önce gelmektedir. Surenin 3.ayetinde geçen “el- mearic” kelimesi surenin adını vermiştir. “Arece” kökünden gelen kelime yükselme basamakları anlamı da taşımaktadır. Mearic, yükselme dereceleri, yükseklik, merdivenler ve çıkılan yer anlamlarına gelmektedir. Mushaftaki sıralamada yetmişinci, iniş sırasına göre yetmiş dokuzuncu suredir. Mearic suresini zikreden kişiler için fazileti ise kıyamete dair korkularından uzaklaşacağına inanılır. Mearic Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti, Arapça yazılışı ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali
Sad Suresi Okunuşu, Türkçe Anlamı, Fazileti ve Diyanet Meali Sad suresi, Kur’an-ı Kerim’in 38. suresidir. Sure toplam 88 ayetten oluşur. Sad suresi Mekke’de inmiştir. Mushaftaki sıralamada otuz sekizinci, iniş sırasına göre de otuz sekizinci olmaktadır. Sure adını 1. ayetteki “Sad” harfinden almıştır. Surede Hz. Davud’un kıssalarına yer verildiğinden dolayı Davud suresi olarak da bilinmektedir. Sad Suresi okunuşu, Türkçe anlamı, fazileti ve diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
4.04.2024 Sureler
Yüreklere dokunan sahneler
Yüreklere dokunan sahneler Kanal D’nin zirveden inmeyen dizisi ‘İnci Taneleri’, son bölümüyle yine yüreklere dokundu.
23.03.2024 Cadde
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı
Yargı 87. Bölüm 2. Fragmanı Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Televizyon
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak!
'Yargı’da nefesler tutulacak, Türkiye Tuğçe’ye ağlayacak! Türkiye’nin en çok izlenen Emmy ödüllü dizisi Yargı’nın yeni bölümünde nefesler tutulacak, izleyenler bu kez Tuğçe için ağlayacak. Babası Eren Komiser ’in ve sevgilisi Efe Savcı’nın yaşlı bir kadının cesedini bulmak için İstanbul Boğazı’nda yapılan su altı arama çalışması esnasında Tuğçe’yi hareketsiz bir şekilde buldukları anlarda gözyaşları sel olup akacak. Polis bir babanın meslektaşı olan evladı için ettiği feryat yürekleri dağlayacak.
17.03.2024 Cadde
Ali Babacan: Mutlaka bir sarı kart olmalıdır
Ali Babacan: Mutlaka bir sarı kart olmalıdır DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Hükümeti bir sonraki seçimlerde değiştireceğiz; unutmayalım. Kırmızı kart bir sonraki seçimde. İktidar değişeceği zaman, kırmızı kart gösterilecek" dedi.
15.03.2024 Gündem
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda; Eren Komiser'in, "Parçalamışlar kızımı" deyip feryat ettiği o anlar izleyicinin yüreğine dokunmuştu. Merakla beklenen yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu.
15.03.2024 Televizyon
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı
'Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha! O sahneye can dayanmadı Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölümünden yayınlanan ilk tanıtımda; Eren Komiser'in, "Parçalamışlar kızımı" deyip feryat ettiği o anlar izleyicinin yüreğine dokunmuştu. Merakla beklenen Yargı'nın yeni bölümünden bir tanıtım daha izleyiciyle buluştu.
15.03.2024 Cadde
Yargı'dan yeni bölüm fragmanı! 'Evladı için canı yanan bir babadan daha tehlikeli biri yoktur'
Yargı'dan yeni bölüm fragmanı! 'Evladı için canı yanan bir babadan daha tehlikeli biri yoktur' Pazar akşamları soluksuz izlenen Yargı dizisi 87.bölüm fragmanını yayınladı. Tuğçe yaralı bir şekilde denize atılıyor, Eren acısıyla kendini kaybediyor. Tüm ekip Tuğçe'yi bulmak için cansiparane çalışıyor.
13.03.2024 Cadde
Dönercinin şok planı! Maskeyi taktı, patronuna götürülen parayı aldı
Dönercinin şok planı! Maskeyi taktı, patronuna götürülen parayı aldı Samsun'da dönercide çalışan şahıs, yüzüne kar maskesi takıp patronuna götürülen 15 bin lirayı mesai arkadaşına bıçak çekerek gasp etti.
11.03.2024 Gündem
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır”
“Tüm yöneticiler uyum içerisinde çalışırsa şehirlerin geleceği aydınlıktır” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, şehirlerin hayatını insanoğlunun hayatına benzeterek, "İnsanoğlu bakımlı, sıhhatli olduğunda, kendine çekidüzen verdiğinde nasıl ki büyüyen ve gelişen bir yapısı varsa, şehirler de aynen böyle. Eğer bu bakımı ihmal ederseniz o şehirler yavaş yavaş gerilemeye başlar. Şehirlerin geleceği o şehirde yaşayan yöneticilerin ufuklarıyla doğru orantılıdır. Eğer oradaki mülki idarecilerimiz başta olmak üzere tüm yöneticiler bir araya gelip uyum içerisinde şehri ileriye taşımak için gayret ediyorlarsa, o şehirlerin geleceği aydınlıktır. Bunun en güzel örneğini biz Bursa’da görüyoruz." dedi.
9.03.2024 Ekonomi
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu
Antalya'da kan donduran olay! Ördek avlamaya gitti, ceset buldu Antalya'da arkadaşı İsmail Oran (27) tarafından öldürülen Tuncay Okudan'ın (34) cesedini ördek avlamaya giden avcının köpeği bulurken olayla ilgili kan donduran detaylar ortaya çıktı.
24.02.2024 Gündem
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı
'İnci Taneleri'nde acı vuslat! Baba oğul buluşması ağlattı Yılmaz Erdoğan'ın senaryosunu yazdığı ve başrol oynadığı 'İnci Taneleri', dördüncü bölümü ile yine milyonları ekrana kilitledi. Dizinin son bölümüne Azem’in oğlu Cihan ile ilk kez karşı karşıya geldiği anlar damga vurdu.
17.02.2024 Cadde
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı
İnci Taneleri'nde Azem Yücedağ oğlunun karşısına çıktı! Dilber'in feryadı karşılıksız kaldı İnci Taneleri'nin 4. bölümü yayınlandı. Bu bölümde Azem Yücedağ oğlu Özgür'le ilgili çok önemli gelişme kaydetti. Erman'ın yardımlarıyla oğlunu arayan Azem, Güngör engeline takılsa da bölüm sonunda oğluna kavuştu. Zahir küçük çocuklarını Dilber'e koz olarak kullanmaya başladı. Dilber oğlunu görünce feryat etse de çaresizce gidişini izlemek zorunda kaldı. İşte detaylar...
16.02.2024 Cadde
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı
Sevgililer gününde vahşet! Sevgilisi itiraf etti, sulama kuyusundan cesedi çıktı Adana'da bir kişi sevgililer gününde, kız arkadaşını öldürüp cesedini sulama kuyusuna gömdü.Adli Tıp Kurumuna gelen genç kızın annesi, oyuncak ayı ile feryat etti. Acılı anne, "Benim kızımın sevgilisi yoktu, 4-5 gündür kızımı öldürmüşlerdi" dedi.
15.02.2024 Gündem
'Anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı
'Anne' diye bağıran horoz 'canını' kurtardı Elazığ’da sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz bir anda 'Anne' diye bağırmaya başladı. Duydukları karşısında şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının ardından hayvanı kesmekten vazgeçti.
13.02.2024 Yaşam
Hadise: Duygusal bir kadınım!
Hadise: Duygusal bir kadınım! Şarkıcı Hadise, önceki gece İstanbul Kongre Merkezi’nde sahne aldı. 2024 yılındaki ilk İstanbul konserine çıkan ünlü sanatçı, kombini ve danslarıyla dikkat çekmeyi başardı.
12.02.2024 Cadde
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında
Adliyeye saldırısında DHKP-C’nin kilit isimleri gözaltında İstanbul Çağlayan’da bulunan Adalet Sarayı’nın önünde önceki gün yaşanan ve bir vatandaşın ölümü, 2 teröristin ise etkisiz hale getirilmesiyle sonuçlanan terör saldırısı sonrası başlatılan soruşturmada, aralarında terör örgütü DHKP-C’nin kilit isimlerinin de bulunduğu 90 şüpheli gözaltına alındı.
8.02.2024 Gündem
Depremi yaşayan Vali o günü anlatırken zorlandı:  Çok ağır bir travmaydı
Depremi yaşayan Vali o günü anlatırken zorlandı: Çok ağır bir travmaydı Kahramanmaraş merkezli ve 11 ili etkileyen iki büyük depremin yıl dönümünde Antalya anma töreni düzenlendi. Törende, dönemin Malatya Valisi'yken depremi yaşayan Antalya Valisi Hulusi Şahin, o anlara gidince konuşmakta zorlandı, zaman zaman gözleri doldu.
6.02.2024 Gündem
Hakim çiftin mezarları başında kahreden feryat! 'Kalkın evimize gidelim'
Hakim çiftin mezarları başında kahreden feryat! 'Kalkın evimize gidelim' Kahramanmaraş merkezli depremde Adıyaman'da yıkılan apartmanın altında can veren hakim Tamer ve Nazlıcan Levent çifti, afetin 1. yıl dönümünde mezarları başında anıldı. Acılı anne, "Kalkın evimize gidelim. Tamerim kalk, adını taşlara yazdım oğlum. Olmadı bu, sana yakışmadı" diyerek gözyaşı döktü.
6.02.2024 Gündem
Her gün mezarlarına sarılıp ağladı! 'Bisküvisi hâlâ dolapta duruyor'
Her gün mezarlarına sarılıp ağladı! 'Bisküvisi hâlâ dolapta duruyor' Hepimiz onu 6 Şubat Depremleri'nin sebep olduğu enkazın başında, elinde bisküviyle ağlayarak, "Çocuklarıma verecektim" dediği cümlelerle tanıdık. Söylediği her söz ve döktüğü gözyaşlarıyla hafızalara kazınan Şerif Ölmez'in depremden sonraki yaşamı da hiç kolay olmadı. Geçtiğimiz yılın 19 Aralık günü kanserden hayatını kaybeden Şerif Ölmez'in kardeşi ve kızı, "Bisküvisi hâlâ dolapta duruyor" diyerek yaşadıkları acıları anlattı.
8.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Feryat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.