Fesleğen

Fesleğen

Son dakika fesleğen haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fesleğen gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fesleğen haber sayfamızda...

Fesleğen

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 897 fesleğen haberi bulunmuştur.
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz
Sivrisinek kabus olmaktan çıkıyor! Artık geceleri rahat uyuyabilirsiniz Yaz aylarının kabusu haline gelen sivrisinekler sıcak havalarla birlikte ortaya çıkmaya başladı. Gece uykularını kabusa çeviren sivrisineklerden ise kurtulmanın doğal bir yöntemi var. İşte yaz aylarında size rahat bir uyku çektirecek o yöntem.
17.04.2024 Püf Noktası
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler!
Evinize doğal bir dokunuş… İşte balkon bahçesi yapmak için bilmeniz gerekenler! Çoğu insan gün içinde mutluluğun ve rahatlamanın anahtarı olarak doğayla zaman geçirmeyi tercih eder, peki ya siz? Eğer bitki yetiştirmeyi, toprakla ve saksılarla uğraşmayı seviyorsanız, evinizin balkonunda kendi minik bahçenizi yaratabilirsiniz? İşte adım adım yapmanız gerekenler…
8.03.2024 Advertorial
Sevgilisiyle kavga eden, uzman çavuş dehşet saçmıştı, tutuklandı
Sevgilisiyle kavga eden, uzman çavuş dehşet saçmıştı, tutuklandı Denizli’nin Pamukkale ilçesinde, kız arkadaşıyla kavga ettikten sonra içki içip 1'i sevgilisine ait 2 motosiklet ve 3 hafif ticari araçla çöp konteynerlerini yakan Sözleşmeli Piyade Uzman Çavuş İbrahim Görmez (29), tutuklandı.
28.02.2024 Gündem
Sevgilisiyle kavga eden uzman çavuş önüne gelen her şeyi yaktı! Polis böyle yakaladı
Sevgilisiyle kavga eden uzman çavuş önüne gelen her şeyi yaktı! Polis böyle yakaladı Denizli'de kız arkadaşıyla kavga eden piyade uzman çavuş, önüne gelen her şeyi yanıcı madde dökerek ateşe verdi. Polis ekiplerince İ.G. yakalandı. İşte detaylar...
27.02.2024 Gündem
Can boğazdan gelir ve gider!
Can boğazdan gelir ve gider! Dr. Michael Greger “Nasıl yaşlanmazsınız?” adlı yeni kitabında, hangi yiyeceklerin sağlıklı yaşamaya katkıda bulunarak ömrü uzattığını açıklıyor.
4.02.2024 Gündem
Siz onları yedikçe onlar beyni yiyor!
Siz onları yedikçe onlar beyni yiyor! Beslenme alışkanlıklarımız yalnızca kalp hastalıkları, diyabet gibi sorunlara yol açmakla kalmıyor. Beslenmenin beyin sağlığı ile de güçlü bir ilişkisi var. Sağlıksız gıdalar konsantrasyonu düşürüyor, hafızayı etkiliyor. Kalp dostu Akdeniz tipi beslenme ise beyne de dost.
21.01.2024 Gündem
6 bin tane dikti, yıllık kârı 3 milyon lira! 'Sevene kolay, sevmeyene tam bir işkence'
6 bin tane dikti, yıllık kârı 3 milyon lira! 'Sevene kolay, sevmeyene tam bir işkence' Evli ve iki çocuk annesi olan Birsen Yıldız, 25 yıl tekstil sektöründe modelist olarak çalıştıktan sonra kendi işini yapabilmek için dede topraklarına dönmeye karar verdi. Samsun'da tarımcılıkla ilgilenmeye başlayan Yıldız, dönüm başına 1 ton aronya üretimi yapıp yıllık 3 milyon lira kâr elde etmeyi planlıyor.
13.01.2024 Yaşam
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: R Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Doğacak bebeklerine isim vermek isteyen anne ve baba adayları bu konu üzerine yakınlarından veya internet üzerinden fikir sahibi oluyor. Cinsiyetin öğrenilmesinin ardından ebeveynleri isim telaşı kaplıyor. Aile bireyleri bebeklerine isim vermede kararsızlık yaşıyor. Kendi isimleri ile uyumlu olmasını isteyen bazı anne ve baba adayları dışında kız bebeklerine isim verirken anlamlarına ayrıca dikkat eden aileler de var. Ebeveynler en çok modern çağa uygun, popüler, keşfedilmemiş, nadir bulunan isimleri tercih ediyor. R harfi ile başlayan kız isimleri ve anlamları nelerdir? “R ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor'
Pik yapan gribin, Kovid'in şifası! Doğal antibiyotikler: 'Çaya katsanız yetiyor' Bitmeyen hapşırık, akan bir burun, boğazda kaşıntı, öksürük ve halsizliğe neden olan üst solunum yolu enfeksiyonları her 10 kişiden 3’ünün kapısını çalıyor. Ancak kışın artan hastalıkların şifasını yine doğa bize sunduğu besinlerle veriyor. Mevsim sebzelerinin kendilerine has olağanüstü faydalı özellikleri olduğunu söyleyen Prof. Dr. Yavuz Yörükoğlu, virüslere karşı etkili olduğu bilimsel olarak kanıtlanan doğal antibiyotikleri açıkladı.
1.01.2024 Genel Sağlık
Louisiana usulü çıtır tavuk tarifi! Böyle yapınca daha lezzetli oluyor
Louisiana usulü çıtır tavuk tarifi! Böyle yapınca daha lezzetli oluyor Louisiana mutfağı, çeşitli baharatlar, nefis soslar ve çıtır çıtır lezzetlerle ünlüdür. Louisiana usulü çıtır tavuk tarifi de bu zengin mutfaktan ilham alarak hazırlanan, damakları şenlendiren bir lezzet şölenidir. Bu tarif, tavuk severlerin vazgeçilmezi olmaya aday! İşte, Louisiana mutfağının büyüsünü sofranıza taşıyacak nefis bir çıtır tavuk tarifi ve püf noktaları…
21.12.2023 Yemek
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi Dünya mutfağının en sevilen lezzetleri arasında hiç şüphesiz makarna başı çekiyor. Sürekli makarnayı sade yiyenlerdenseniz ve sıkıldıysanız sizin için bir önerimiz var. Kremalı makarna tarifi…
14.12.2023 Yemek
Demansa karşı ilaç gibi gıdalar
Demansa karşı ilaç gibi gıdalar Kovid-19’un beyin sağlığını olumsuz etkilediği belirtilirken, demans gibi rahatsızlıklara karşı zihni korumak için bazı gıdaların tüketilmesi önerildi.
7.11.2023 Dünya
İtalyanları kıskandıran pizza tarifi: Hamuru incecik oluyor
İtalyanları kıskandıran pizza tarifi: Hamuru incecik oluyor Pizza, dünya genelinde herkesin sevdiği ve sıklıkla tüketilen bir yiyecektir. İtalya'dan köken alan bu lezzetli yemek, pizza hamuru, sosu ve çeşitli malzemelerle hazırlanır. Popülerliği hızla artmaya devam eden pizza, kültürel bir simge haline gelmiş ve dünya mutfakları arasında özel bir yere sahiptir. Pizzayı evde kendi zevkine göre yapmak isteyenler için pizza tarifini paylaştık…
26.10.2023 Yemek
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor
Yazı, kışı yok: Ne kadar sivrisinek varsa üzerine yapıştı! 1 muz bile yetiyor Özellikle yaz aylarının kâbusu olan sivrisinekler kış aylarında da çileden çıkarır oldu. İçimizden bazıları ise hâlâ aynı soruyu sormaya devam ediyor: 'Neden sivrisinekleri mıknatıs gibi üzerime çekiyorum?' Kan grubundan kiloya, hatta yediğiniz muzdan sevdiğiniz renklere kadar her şey sizi sivriseklerin radarına sokuyor. İyi haber: Mevsim fark etmeksizin, kimyasal ürünler kullanmadan bundan kurtulmanın yolları var!
22.10.2023 Genel Sağlık
Makarna Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Soslu Makarna Nasıl Yapılır? Soslu Makarna Tarifi
Makarna Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Soslu Makarna Nasıl Yapılır? Soslu Makarna Tarifi Makarna İtalyan mutfağının temel besinidir ve Türkiye’de oldukça fazla tüketilen besinler arasında yer alır. Protein ve B vitamini oranı oldukça yüksektir. Büyük küçük herkesin soslu veya sossuz severek tükettiği makarnanın pek çok çeşitleri bulunmaktadır. Bu markana çeşitlerinden bazılarının isimleri Burgu, Kelebek, Penne, Mantı veya Midyedir. Zeytinli, peynirli, salçalı, kıymalı ve daha bir sürü sos çeşidi ile tüketilen makarnanın yapılışı da oldukça basittir. Soslu makarna nasıl yapılır? diyorsanız Makarna Çeşitleri ve İsimleri içeriğimizden detaylıca öğrenebilirsiniz.
26.09.2023 Bilgi
Reyhan İsminin Anlamı Nedir? Reyhan Ne Demek, Ne Anlama Gelir?
Reyhan İsminin Anlamı Nedir? Reyhan Ne Demek, Ne Anlama Gelir? Reyhan Türkiye’de özellikle orta yaş grubu kadınlarda karşılaşılan ancak yeni doğanlara da verilen bir kız çocuk ismidir. Peki, bazı zamanlarda duyduğunuz bu ismin anlamını merak ediyor musunuz? Sizler için Reyhan’ın ne demek olduğunu ve Kur’an-ı Kerim’de bu sözcüğe yer verilip verilmediğini araştırdık.
25.09.2023 Aile
Manisa'da babası izin vermeyince gizlice okudu: Sorbonne'da doktora yaptı
Manisa'da babası izin vermeyince gizlice okudu: Sorbonne'da doktora yaptı Manisa'nın kırsal bir mahallesinde dünyaya gelen Sultan Çetinkaya Tahtacı, ilkokul öğreniminin ardından, babasının izin vermemesi üzerine eğitim hayatı sona erdi. Babasından gizli 17 yaşında ortaokulu, 23 yaşında açıktan lise öğrenimini tamamladı. Türkiye'de üniversite ve yüksek lisansını tamamladıktan sonra Fransa Sorbonne'da doktora yapan Tahtacı yaşadığı süreci kitabından anlattı.
16.08.2023 Eğitim
Yüzde 43’ü hissediyor! Metalik tat hormonlarınız hakkına uyarı veriyor olabilir
Yüzde 43’ü hissediyor! Metalik tat hormonlarınız hakkına uyarı veriyor olabilir Ağızda metalik tat menopoza giren kadınlar başta olmak üzere birçok kadının hissettiği bir durum. Dalgalanan hormon seviyeleri ve vücut dengesinin değişmesi en çok tat ve koku duyularını etkiliyor. Bu durumu yaşayanların ise en büyük yarımcısı 'çinko'!
15.08.2023 Genel Sağlık
En çok bebekler tehlike altında! 'Yüksek ateş ve ağrı en büyük belirtileri'
En çok bebekler tehlike altında! 'Yüksek ateş ve ağrı en büyük belirtileri' Sivrisinek ısırıkları yaz aylarında en sık rastlanan sıkıntıların başında geliyor. Birçoğumuzun önemsemediği bu sivrisinek ısırıkları aslında uzun vadede sıtma gibi ciddi hastalıklara davetiye çıkartıyor. Peki sivrisinek ısırıklarından sonra nelere dikkat edilmeli? İşte yapılması gerekenler.
13.08.2023 Genel Sağlık
Mide ağrısına neden olan tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep
Mide ağrısına neden olan tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep Mide ağrısına sebebiyet veren birçok farklı sebepler söz konusu olmaktadır. Mide rahatsızlıklarına en fazla neden olan rahatsızlıklar arasında ülser ve reflü baş sırada yer alıyor. Mide ağrısına sebebiyet veren tahmin bile edemeyeceğiniz 14 farklı sebep nedir sizler için ayrıntıları ile derledik.
31.07.2023 Genel Sağlık
İkiye kesip çıkan suyu damlatın! Sivrisinekleri uzaklaştırıp kaşıntıyı bitiriyor
İkiye kesip çıkan suyu damlatın! Sivrisinekleri uzaklaştırıp kaşıntıyı bitiriyor Haziran ayından itibaren varlığını iyice hissettiren sivrisinekler, soktukları yerde ciddi kızarıklık ve kaşıntıya sebep oluyor. Asya Kaplan sivrisineğinin başta İstanbul’da olmak üzere pek çok yerde görülmesi ise şikayetleri iyice artırdı. İşte doğal şekilde sivrisinekleri uzaklaştırmanın ve kaşıntıyı bitirmenin yolu.
19.07.2023 PembeNar
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir?
Çiçek İsimleri: A’dan Z’ye En Güzel Çiçek Çeşitleri ve İsimleri Nelerdir? Evlerde, bahçelerde veya ofis gibi ortamlarda yetiştirilebilen çiçekler bulunduğu yere güzellik katar. Bir bitkinin üreme organlarını taşıyan çiçekler genellikle hoş kokulu ve renklidir. Bakımı kolay gibi gözükse de çiçeklerin yetiştirilmesine özen gösterilmelidir. Her renge sahip olan çiçekler kokusu ve zarifliği ile en güzel dekoratif araçlar arasında yer alır. Dünya üzerinde binlerce çiçek çeşitlerinin bulunduğu tahmin edilmektedir. A’dan Z’ye en popüler çiçek çeşitleri ve isimleri nelerdir? Sizin için hazırladığımız çiçek isimleri içeriğimizden konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.06.2023 Yaşam
Milli Eğitim Bakanlığından:
Milli Eğitim Bakanlığından: Milli Eğitim Bakanlığından:               Bakanlığımız personeli iken KHK ile kamu görevinden çıkarılan ya da Bakanlığımız adına yurtdışında resmi burslu öğrenci statüsünde öğrenim görmekte iken KHK ile   öğrencilikle ilişiği kesilen ve aşağıda bilgileri yer alan kişilerin ihraç işlemine karşın OHAL  İşlemleri İnceleme Komisyonuna yapmış olduğu başvuruları sonuçlandırılmıştır...
17.05.2023 Resmi İlanlar
İş dünyasının deprem yardımları sürüyor
İş dünyasının deprem yardımları sürüyor İş dünyasının deprem bölgesine yardımları devam ediyor. DenizBank’tan yapılan açıklamada, “2 bölge müdürlüğümüz, 64 şubemiz ve 1050 personelimiz ile faaliyet gösterdiğimiz bölgede, her ilde bir şubemizi ve ATM’lerimizin tamamına yakınını açık tutarak bankacılık faaliyetlerinin aksamaması için azami gayret gösterdik. İnsani yardımlarımız ile eş zamanlı olarak depremzedelerimize bankacılık faaliyetlerinde kolaylık sağlayacak önlemlerimizi de ivedilikle devreye aldık. 6 Şubat’tan itibaren gerçekleştirdiğimiz bütün ayni ve maddi yardımlarımıza ilave olarak hissedarımız ENBD ile birlikte depremzedelere 350 milyon TL nakdi bağışla da destek sağlıyoruz” denildi.
17.02.2023 Ekonomi
Hatay'da enkaz altında kalan anne ve 3 çocuğu, Niğde’de toprağa verildi
Hatay'da enkaz altında kalan anne ve 3 çocuğu, Niğde’de toprağa verildi Kahramanmaraş merkezli depremin vurduğu Hatay'ın İskenderun ilçesinde enkaz altında kalan Emel (46) ve çocukları Burak İlyas (26), Buket (24) ile Muhammet Altın'ın (12) cenazeleri, Niğde'de toprağa verildi.
8.02.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fesleğen ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.