Fiat Chrysler

Fiat Chrysler

Son dakika Fiat Chrysler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fiat Chrysler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fiat Chrysler haber sayfamızda...

Fiat Chrysler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 458 fiat chrysler haberi bulunmuştur.
Stellantis'in net karı arttı
Stellantis'in net karı arttı Fiat Chrysler ve PSA Group'un birleşmesi ile kurulan Stellantis, 2022 yılının ilk yarısında net karını yüzde 34 artırarak 8 milyar euro seviyesine çıkardı.
28.07.2022 Uzmanpara
Otomotiv devi Stellantis üretimi durduruyor
Otomotiv devi Stellantis üretimi durduruyor Fiat Chrysler'in PSA ile birleşmesi sonucu kurulan Stellantis, İtalya'nın güneyindeki Melfi'de bulunan fabrikasında üretimi çip tedarikinde sıkıntılar nedeniyle Haziran ayında 4 gün durduracak.
31.05.2021 Uzmanpara
Çipten sonra şimdi de lastik! Büyük kriz...
Çipten sonra şimdi de lastik! Büyük kriz... Otomotiv sektöründe tedarik sorunu büyüyor. Önde gelen fabrikaların üretimi durdurmasına neden olan çip krizine, şimdi de lastik krizi eklenmek üzere. Kauçuk üretimindeki düşüşün lastik piyasasına yansımasından kaygı duyuluyor
27.04.2021 Ekonomi
Tofaş, 2020 Yılında Başarılı Finansal Sonuçlara İmza Attı
Tofaş, 2020 Yılında Başarılı Finansal Sonuçlara İmza Attı Tofaş, 2020 yılına ait finansal sonuçlarını açıkladı. Şirket, geçtiğimiz yıl 250 bin 630 adetlik üretim ve 118 bin adetlik ihracat gerçekleştirdi. Tofaş’ın gelirleri 23 milyar 557 milyon TL olarak gerçekleşirken, şirketin net karı ise 1 milyar 784 milyon TL olarak gerçekleşti.
8.02.2021 Marka Haberleri
2,9 milyar euro destek
2,9 milyar euro destek AB Komisyonu, elektrikli araçlar için batarya, pil, üretimine destek amacıyla aralarında Tesla ve BMW'nin olduğu şirketleri toplam 2,9 milyar euro destek verilmesini onayladı.
27.01.2021 Otomobil
Avrupa borsaları İngiltere hariç yükselişle kapandı
Avrupa borsaları İngiltere hariç yükselişle kapandı Avrupa borsaları, yatırımcıların yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı aşının uygulanmasına odaklanmasıyla haftanın ilk işlem gününü İngiltere FTSE 100 endeksi hariç yükselişle tamamladı.
18.01.2021 Ekonomi
Birleşme resmileşti! Yeni adı Stellantis
Birleşme resmileşti! Yeni adı Stellantis Uzun süredir beklenen FCA ve PSA birleşmesi gerçekleşti. 52 milyar dolarlık birleşmenin adı Stellantis oldu. FCA, Türkiye’de Fiat, Chrysler, Jeep, Maserati, Ferrari ve Alfa Romeo gibi markalarla temsil edilirken, PSA Grubu ise Peugeot, Citroen, DS ve Opel markalarıyla faaliyet gösteriyor.
16.01.2021 Otomobil
FCA birleşme öncesi 2.9 milyar euro kar payı dağıtacak
FCA birleşme öncesi 2.9 milyar euro kar payı dağıtacak Fiat Chrysler Automobiles (FCA), Groupe SA olarak bilinen Peugeot ile birleşme öncesi ortaklarına toplam 2.9 milyar euro tutarında kar payı dağıtacağını açıkladı.
13.01.2021 Ekonomi
Birleşmede son imzalar atıldı!
Birleşmede son imzalar atıldı! PSA Group'un hissedarları, uzun yıllardır görüşmeleri devam eden Fiat Chrysler ile birleşme anlaşmasını imzaladı.
5.01.2021 Otomobil
Fransız PSA'nın hissedarları, Fiat Chrysler ile birleşmeyi onayladı
Fransız PSA'nın hissedarları, Fiat Chrysler ile birleşmeyi onayladı Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu Fransız PSA Grubu’nun hissedarları, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile birleşme anlaşmasını onayladı.
4.01.2021 Ekonomi
PSA'nın hissedarları birleşmeyi onayladı
PSA'nın hissedarları birleşmeyi onayladı Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu Fransız PSA Grubu’nun hissedarları, Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile birleşme anlaşmasını onayladı.
4.01.2021 Uzmanpara
Elektrikli modeller için Polonya kararı!
Elektrikli modeller için Polonya kararı! Fransız otomotiv grubu PSA ile 38 milyar dolarlık birleşmeye imza atarak dünyanın dördüncü en büyük otomotiv şirketini oluşturan Fiat Chrysler (FCA), elektrikli modellerinin üretimi için Polonya'daki tesisine yatırım yaptı. Yapılan açıklamaya göre, 204 milyon dolarlık yatırım ile Jeep, Fiat ve Alfa Romeo'nun elektrikli modelleri Polonya'da üretilecek.
1.01.2021 Otomobil
Tesla'nın hisseleri yüzde 700 arttı
Tesla'nın hisseleri yüzde 700 arttı Güney Afrikalı girişimci Elon Musk'ın şirketi Tesla'nın bu yıl borsada yakaladığı ve benzerine çok ender rastlanan yükseliş, kendilerine 'Teslaner' adını takan çok sayıda yeni dolar milyonerini de ortaya çıkardı.
30.12.2020 Uzmanpara
AB’den otoda dev birleşmeye onay
AB’den otoda dev birleşmeye onay Avrupa Birliği (AB), Fiat Chrysler Automobiles (FCA) ile Peugeot ve Citroen markalarının bağlı bulunduğu PSA’nın birleşmesine onay verdi.
22.12.2020 Ekonomi
Fiat Chrysler ve PSA Groupe birleşmesi koşullu onaylandı
Fiat Chrysler ve PSA Groupe birleşmesi koşullu onaylandı Avrupa Birliği (AB), otomobil üreticileri Fiat Chrysler ve PSA Groupe arasındaki 38 milyar dolarlık birleşmeyi koşullu olarak onayladı. Birleşme sürecinin tamamlanmasıyla iki şirket dünyanın dördüncü büyük otomobil üreticisini oluşturmuş olacak.
21.12.2020 Ekonomi
Dev birleşme onaylandı!
Dev birleşme onaylandı! Avrupa Birliği (AB), otomobil üreticileri Fiat Chrysler ve PSA Groupe arasındaki 38 milyar dolarlık birleşmeyi koşullu olarak onayladı. Birleşme sürecinin tamamlanmasıyla iki şirket dünyanın dördüncü büyük otomobil üreticisini oluşturmuş olacak.
21.12.2020 Uzmanpara
FCA'dan 150 milyon dolarlık yatırım
FCA'dan 150 milyon dolarlık yatırım İtalyan-Amerikan ortaklı Fiat Chrysler Automobiles (FCA),150 milyon dolarlık yatırımla Hindistan'a global teknoloji merkezi açacağını duyurdu.
16.12.2020 Otomobil
Son dakika: Türkiye için büyük avantaj! Adım atıldı
Son dakika: Türkiye için büyük avantaj! Adım atıldı Pandemi döneminde çevreci araçların önem kazandığını belirten Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış A.Ş. CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Türkiye’de dizel satışlarının yüzde 75’ten 40’lara indiğine dikkat çekti. Öte yandan Tofaş, yerli tedarikçilerle FCA (Fiat Chrysler Automobiles) arasında köprü kurarak, pandemi sonrası yeni işbirlikleri ve ülke ekonomisine ilave ihracat fırsatları yaratmak üzere önemli bir adım attı. İşte detaylar...
30.11.2020 Ekonomi
Tedarikçilere ihracat için aracılık edecek
Tedarikçilere ihracat için aracılık edecek Tofaş, yerli tedarikçilerle FCA (Fiat Chrysler Automobiles) arasında köprü kurarak, pandemi sonrası yeni işbirlikleri ve ülke ekonomisine ilave ihracat fırsatları yaratmak üzere önemli bir adım attı.
30.11.2020 Otomobil
Fiat ve PSA birleşmesinde yeni gelişme
Fiat ve PSA birleşmesinde yeni gelişme Fiat Chrysler ve PSA hissedarları birleşme işlemini 4 Ocak'ta oylayacak.
19.11.2020 Uzmanpara
Ünlü otomotiv devi yeni logosunu tanıttı
Ünlü otomotiv devi yeni logosunu tanıttı Fiat Chrysler Automobiles NV (FCA) ve Peugeot SA'nın (Groupe PSA) birleşmesinden oluşan Stellantis'in logosu tanıtıldı.
10.11.2020 Ekonomi
Fiat Chrysler’in CEO’su açıkladı! Artık elektrikli olacak
Fiat Chrysler’in CEO’su açıkladı! Artık elektrikli olacak Fiat Chrysler’in CEO’su Mike Manley, Ram serisinin yeni aracının elektrikli olacağını teyit etti.
1.11.2020 Teknoloji
FCA ile PSA birleşmesine onay
FCA ile PSA birleşmesine onay Avrupa Birliği, Fiat Chrysler Automobiles ve PSA Grubu'nun birleşmesine yeşil ışık yaktı.
27.10.2020 Otomobil
Egea çıtayı yükseltiyor
Egea çıtayı yükseltiyor Tofaş’ın 1 milyar dolarlık yatırım yaparak, 2015 yılında seri üretime geçirdiği ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok ülkesine Tipo ismiyle ihraç ettiği Egea model ailesi, 225 milyon dolarlık yatırımla yenilendi.
27.10.2020 Otomobil
Renault FCA işbirliğini sonlandırmaya hazırlanıyor
Renault FCA işbirliğini sonlandırmaya hazırlanıyor Renault, 2016 yılından bu yana Fiat Chrysler (FCA) için devam eden van üretimini sona erdireceğini duyurdu. Renault Genel Müdür Yardımcısı Clotilde Delbos, FCA'nın bir diğer Fransız üretici PSA ile birleşme sürecinin tamamlanması ile Fransa'daki Sandouville fabrikasında üretilen Fiat Talento'nun üretiminin sona ereceğini kaydetti
26.10.2020 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Fiat Chrysler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.