Fıba Avrupa Ligi

Fıba Avrupa Ligi

Son dakika FIBA Avrupa Ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FIBA Avrupa Ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FIBA Avrupa Ligi haber sayfamızda...

Fıba Avrupa Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.149 fıba avrupa ligi haberi bulunmuştur.
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı
Basketbolun tarihi: Okullardan çıktı ülkeye yayıldı Türkiye’de yirminci asrın başlarında okullarda oynanmaya başlayan basketboldaki gelişmeler, Cumhuriyet’in ilanının ardından hız kazanır. Türkiye Deplasmanlı Basketbol Ligi’nin 1966 yılında kurulması profesyonelliğe geçişteki önemli adım oldu.
28.10.2023 Skorer
Euroleague'de heyecan başlıyor! Bu sezon bir ilk uygulanacak
Euroleague'de heyecan başlıyor! Bu sezon bir ilk uygulanacak Euroleague'de 2023-2024 sezonu heyecanı yarın oynanacak olan maçlarla başlıyor. Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun mücadele edeceği ligde bu sezon bir ilk de uygulanacak. İşte detaylar...
Euroleague'de yeni sezon başlıyor
Euroleague'de yeni sezon başlıyor Avrupa’nın en iyi basketbol takımlarının mücadele ettiği Euroleague'de yeni sezon heyecanı başlıyor. 18 takımın bulunduğu ligde son şampiyon Anadolu Efes ile Dimitris Itoudis yönetiminde yeni bir yapılanmaya giren Fenerbahçe Beko Türkiye’yi temsil edecek.
5.10.2022 Basketbol
Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ikinci kez şampiyon!
Turkish Airlines Euroleague'de Anadolu Efes ikinci kez şampiyon! Turkish Airlines Euroleague'in finalinde Real Madrid ile Anadolu Efes karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabakada rakibini 58-57 mağlup eden Anadolu Efes, üst üste ikinci kez Euroleague şampiyonu oldu.
Fenerbahçe dev derbide Galatasaray'ı mağlup etti! İkinci sıraya yükseldi
Fenerbahçe dev derbide Galatasaray'ı mağlup etti! İkinci sıraya yükseldi Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 32'nci haftasında Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sarı-lacivertlilerin 2-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe, Süper Lig'de ikinciliğe yükseldi.
11.04.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da ikinci oldu
Fenerbahçe Safiport, Euroleague Women'da ikinci oldu Euroleague Kadınlar Dörtlü Finali’nin final maçında Fenerbahçe Safiport, Macaristan ekibi Sopron Basket’e 60-55 mağlup olarak organizasyonu 2’nci tamamladı. Sopron Basket’te 16 sayı kaydeden Gabby Williams karşılaşmanın en skorer ismi olurken; Fenerbahçe Safiport’ta Alina Iagupova 13 sayıyla karşılaşmayı tamamladı.
11.04.2022 Basketbol
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı şampiyonluğa kilitlendi Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Manolya Kurtulmuş, "Bu seneki bütün çalışmalar artık FIBA Avrupa Ligi şampiyonluğuna yönelik. Bu sene şampiyon olacağımıza inanıyoruz" dedi.
22.11.2021 Basketbol
Beretta Famila: 64 - Fenerbahçe Safiport: 60
Beretta Famila: 64 - Fenerbahçe Safiport: 60 Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu'nun 5. maçında deplasmanda İtalya temsilcisi Beretta Famila'ya 64-60 yenildi.
2.11.2021 Basketbol
Fenerbahçe Safiport-Sopron Basket: 73-47
Fenerbahçe Safiport-Sopron Basket: 73-47 FIBA Avrupa Ligi B Grubu'ndaki temsilcimiz kendi sahasında Sopron Basket'i 73-47 mağlup etti.
27.10.2021 Eurocup
Potada G.Saray ve F.Bahçe'nin Avrupa sınavları
Potada G.Saray ve F.Bahçe'nin Avrupa sınavları Galatasaray ve Fenerbahçe Safiport, FIBA Avrupa Ligi maçlarını yarın yapacak.
12.10.2021 Basketbol
THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu başlıyor
THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu başlıyor Avrupa basketbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu THY Avrupa Ligi'nde 2021-2022 sezonu yarın oynanacak maçlarla başlayacak. 
Son dakika - Euroleague'de şampiyon Anadolu Efes!
Son dakika - Euroleague'de şampiyon Anadolu Efes! THY Euroleague Final Four'da Anadolu Efes, şampiyonluk maçında Barcelona ile karşı karşıya geldi. Sahadan 86-81 galibiyetle ayrılan Anadolu Efes Avrupa'nın en büyüğü oldu. Anadolu Efes tarihi zaferle Türkiye'ye 10. kupayı getirdi.
30.05.2021 Basketbol
Son dakika - Anadolu Efes, Euroleague'de şampiyonluk peşinde!
Son dakika - Anadolu Efes, Euroleague'de şampiyonluk peşinde! THY Euroleague’de yarım kalan hikayeyi tamamlama sloganıyla gittiği Almanya’nın Köln şehrinde CSKA Moskova’yı devirerek adını finale yazdıran Anadolu Efes bugün şampiyonluk için parkeye çıkacak. Final Four finalinde Barcelona ile kapışacak temsilcimiz, 1 yıl geciken dev rüyayı gerçeğe dönüştürmeye çalışacak
30.05.2021 NBA
Anadolu Efes, Avrupa'da tarih yazma peşinde! Finalde rakip Barcelona...
Anadolu Efes, Avrupa'da tarih yazma peşinde! Finalde rakip Barcelona... THY Avrupa Ligi'nde yarın finalde İspanya'nın Barcelona ekibiyle karşılaşacak Anadolu Efes, Avrupa'nın kulüpler düzeyindeki en büyük kupasını müzesine götürmeye çalışacak. Avrupa kupalarında daha önce 3 kez mutlu sona ulaşan lacivert-beyazlı takımın başantrenörü Ergin Ataman, kariyerindeki en büyük başarıyı elde etmek için mücadele verecek.
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli olacak
FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde şampiyon belli olacak Kadın basketbolunda Avrupa'nın kulüpler düzeyinde 1 numarası İstanbul'da belli oluyor. Avrupa'nın kulüpler düzeyinde en iyi takımının belli olacağı organizasyonda, Fenerbahçe Öznur Kablo'nun yanı sıra UMMC Ekaterinburg, Perfumerias Avenida ve Sopron Basket mücadele edecek
Galatasaray'da hedef Fenerbahçe'yi geçmek!
Galatasaray'da hedef Fenerbahçe'yi geçmek! Galatasaray Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi'nin çeyrek finalinde eşleştiği Fenerbahçe'yi eleyerek adını Dörtlü Final'e yazdırmayı hedefliyor.
16.03.2021 Basketbol
Son dakika - Mustafa Cengiz, kadın basketbol takımıyla bir araya geldi
Son dakika - Mustafa Cengiz, kadın basketbol takımıyla bir araya geldi Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, sarı-kırmızılı kadın basketbol takımının teknik ekibi ve oyuncularıyla bir araya geldi. 
12.03.2021 Galatasaray
Laura Nicholls, tekrar Fenerbahçe Öznur Kablo'da
Laura Nicholls, tekrar Fenerbahçe Öznur Kablo'da Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, İspanyol milli oyuncu Laura Nicholls'ı kadrosuna kattı.
1.03.2021 Basketbol
Anadolu Efes'te 7. dalya heyecanı
Anadolu Efes'te 7. dalya heyecanı THY Avrupa Ligi'nin 14. haftasında yarın Rusya ekibi CSKA Moskova'ya konuk olacak Anadolu Efes, Avrupa kupalarında 700. maçına çıkacak.
Fenerbahçe Öznur Kablo - ASVEL Feminin: 70-84
Fenerbahçe Öznur Kablo - ASVEL Feminin: 70-84 Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu üçüncü maçında Fransa temsilcisi ASVEL Feminin'e 84-70 yenildi.
Arka Gdynia -  Fenerbahçe Öznur Kablo: 70-80
Arka Gdynia - Fenerbahçe Öznur Kablo: 70-80 Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında Polonya temsilcisi Arka Gdynia'yı 80-70 mağlup etti.
3.12.2020 Basketbol
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia
Fenerbahçe Öznur Kablo'nun rakibi Arka Gdynia Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu ikinci maçında yarın Polonya temsilcisi Arka Gdynia ile karşı karşıya gelecek.
2.12.2020 Basketbol
Fenerbahçe Öznur Kablo-USK Prag: 77-70
Fenerbahçe Öznur Kablo-USK Prag: 77-70 Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Ligi B Grubu ilk maçında evinde Çekya'nın USK Prag ekibini 77-70 mağlup etti.
1.12.2020 Basketbol
Fenerbahçe Öznur Kablo sezonu açtı!
Fenerbahçe Öznur Kablo sezonu açtı! Fenerbahçe Öznur Kablo Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon hazırlıklarına başladı. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Metin Sipahioğlu da idmanı takip etti. 
17.08.2020 Basketbol
Avrupa kupalarına katılacak Türk takımları belli oldu
Avrupa kupalarına katılacak Türk takımları belli oldu Kadın basketbolunda Avrupa kupalarına katılacak Türk takımları belli oldu.
11.08.2020 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Fıba Avrupa Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.