Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

Son dakika FIBA Kadınlar Avrupa Kupası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan FIBA Kadınlar Avrupa Kupası haber sayfamızda...

Fıba Kadınlar Avrupa Kupası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 487 fıba kadınlar avrupa kupası haberi bulunmuştur.
Melikgazi Kayseri Basketbol, London Lions engeline takıldı!
Melikgazi Kayseri Basketbol, London Lions engeline takıldı! FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Çeyrek Final ilk maçında Melikgazi Kayseri Basketbol, London Lions'a 87-79 mağlup oldu.
22.02.2024 Basketbol
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar
İngiltere'de skandal olay! Türk takımına vize verilmedi, 1’i sakat 5 oyuncuyla sahaya çıktılar FIBA Kadınlar Avrupa Kupası play-off turu rövanş maçı için İngiltere'ye giden Bursa Uludağ Kadın Basketbol Takımı skandal bir olayla karşı karşıya kaldı. Takım İngiltere’nin vize sorunu çıkarması nedeniyle sahaya 1’i sakat 5 oyuncuyla çıkabildi.
22.12.2023 Basketbol
Melikgazi Kayseri Basketbol, Movistar Estudiantes'i farklı geçti!
Melikgazi Kayseri Basketbol, Movistar Estudiantes'i farklı geçti! Melikgazi Kayseri Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası Play-Off ilk maçında Movistar Estudiantes'i 81-55'lik skorla mağlup etme başarısı gösterdi.
13.12.2023 Basketbol
Melikgazi Kayseri Basketbol, Ruzomberok'u farklı devirdi!
Melikgazi Kayseri Basketbol, Ruzomberok'u farklı devirdi! FIBA Kadınlar Avrupa Kupası F Grubu'nun 5'inci maçında Melikgazi Kayseri Basketbol, Ruzomberok'u 83-58 mağlup etti.
22.11.2023 Basketbol
Melikgazi Kayseri Basketbol, TTT Riga engeline takıldı!
Melikgazi Kayseri Basketbol, TTT Riga engeline takıldı! Melikgazi Kayseri Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası F Grubu'nun 3'üncü haftasında TTT Riga'ya 60-80'lik skorla yenildi.
25.10.2023 Basketbol
Galatasaray, Avrupa Kupası'nda son 16'da
Galatasaray, Avrupa Kupası'nda son 16'da FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Galatasaray Çağdaş Faktoring, sahasında Macaristan ekibi UNI Györ'ü 64-54 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi.
12.01.2023 Basketbol
Çukurova Basketbol Kulübü'nde Aziz Akkaya dönemi sona erdi
Çukurova Basketbol Kulübü'nde Aziz Akkaya dönemi sona erdi Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nde başantrenör Aziz Akkaya ile yollar ayrıldı.
7.04.2022 Basketbol
Galatasaray, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda üçüncü oldu
Galatasaray, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda üçüncü oldu Galatasaray, Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 75-67 yenerek FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup Women) 3'üncü oldu.
7.04.2022 Basketbol
Tango Bourges - Galatasaray: 69-67
Tango Bourges - Galatasaray: 69-67 FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) Fınal Four'un yarı finalinde Galatasaray, Tango Bougres'e 69-67 kaybetti
6.04.2022 Basketbol
Umana Reyer Venezia - Çukurova Basketbol: 85-80
Umana Reyer Venezia - Çukurova Basketbol: 85-80 FIBA Kadınlar EuroCup Final Four'da ilk yarı final maçında ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ni 85-80 yenen Umana Reyer, finale yükseldi.
5.04.2022 Basketbol
Başantrenör Aziz Akkaya: Kararlı ve doğru bir şekilde oynadık
Başantrenör Aziz Akkaya: Kararlı ve doğru bir şekilde oynadık Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden ve sezona 3 kupa hedefiyle başlayan Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi kadın basketbol takımı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Final Four'a yükselirken Başantrenör Aziz Akkaya, LDLC Asvel Feminin'i karşısında  82-68'lik skorla ayrılmanın kupayı ne kadar çok istediklerinin bir göstergesi olduğunu söyledi. 
18.03.2022 Eurocup
Asvel'in yıldızı Julie Allemand: "Bizim için kazan ya da kaybet maçı"
Asvel'in yıldızı Julie Allemand: "Bizim için kazan ya da kaybet maçı" Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final rövanşında bu akşam Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi ile oynayacağı maç için Mersine geldi. Fransız ekibi Başantrenör Pierre Vincent nezaretinde hazırlıklarını tamamladı.
17.03.2022 Eurocup
EuroCup Women'da Çukurova Basketbol, avantaj peşinde
EuroCup Women'da Çukurova Basketbol, avantaj peşinde FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek final ilk maçında deplasmanda Fransa ekibi LDLC Asvel ile karşılaşacak Çukurova Basketbol'da hedef avantajlı skorla dönmek.
8.03.2022 Basketbol
EuroCup'ta Çukurova Basketbol'un rakibi Fransız LDLC Asvel oldu
EuroCup'ta Çukurova Basketbol'un rakibi Fransız LDLC Asvel oldu Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (EuroCup Women) çeyrek finalindeki rakibi Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin oldu. Kupanın iki favorisini karşı karşıya getirecek olan müsabaka, basketbol otoriteleri tarafından 'erken final' olarak değerlendirildi.
3.03.2022 Basketbol
Çukurova Basketbol, Avrupa'da bir üst tura çıktı
Çukurova Basketbol, Avrupa'da bir üst tura çıktı FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda evinde Ukrayna temsilcisi BC Prometey'i ağırlayan Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, maçı 95-66 kazanarak bir üst tura çıktı.
2.03.2022 Basketbol
Ukraynalı kadın basketbolcular savaşın son bulmasını istiyor
Ukraynalı kadın basketbolcular savaşın son bulmasını istiyor FIBA Kadınlar Avrupa Kupası son 8 tur eşleşmesinde bugün Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi ile karşılaşmak üzere Mersin'de bulunan Ukrayna temsilcisi BC Prometey'in kadın sporcuları, savaşın son bulmasını istiyor. Rusya'ya barış çağrısı yapan kadın sporcular, ailelerinin zor durumda olduğunu ifade ettiler. Takım Kaptanı Olga Dubrovina, "Şu anda adeta bodrumda yaşayan bir solucan gibiyiz" dedi.
2.03.2022 Basketbol
Ukraynalı kadın basketbolculardan barış mesajı
Ukraynalı kadın basketbolculardan barış mesajı Mersin'de Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) ile karşılaşacak olan Ukrayna temsilcisi BC Prometey’in kadın sporcuları ülkelerinde başlayan savaşın son bulması için barış çağrısı yaptı.
1.03.2022 Basketbol
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Çukurova Basketbol çeyrek finalde
FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Çukurova Basketbol çeyrek finalde FIBA Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turunun ikinci maçında Çukurova Basketbol Yenişehir Belediyesi, Fransa temsilcisi Flammes Carolo'yu 79-48 yendi. Bu sonuçla 2 karşılaşmayı da kazanan Mersin ekibi, çeyrek finale kaldı.
17.02.2022 Basketbol
Çukurova Basketbol'dan Avrupa'da farklı galibiyet
Çukurova Basketbol'dan Avrupa'da farklı galibiyet FIBA Kadınlar Avrupa Kupası son 16 turunun seyircisiz oynanan ilk maçında Fransa temsilcisi Flammes Carolo ile karşılaşan Çukurova Basketbol Mersin Yenişehir Belediyesi, maçı 95-64 kazandı.
16.02.2022 Basketbol
DeWanna Bonner, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ne dahil oldu
DeWanna Bonner, ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi'ne dahil oldu Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi'nin sezon öncesinde anlaşmaya vardığı Amerikalı forvet DeWanna Bonner, takıma dahil oldu.
12.01.2022 Basketbol
Koronavirüs kabusu 'Omicron' ile geri döndü
Koronavirüs kabusu 'Omicron' ile geri döndü Futbolda koronavirüs kabusu ‘Omicron’ varyantı ile resmen geri döndü. İngiltere ve İspanya gibi önde gelen liglerde vaka sayıları her geçen hafta biraz daha yükseliyor. İki ülkede de maçlar yeniden oynanamayacak noktaya geldi.
Çukurova Basketbol'da Aziz Akkaya dönemi
Çukurova Basketbol'da Aziz Akkaya dönemi Mersin'de, Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Yenişehir Belediyesi'nde Olcay Orak'tan boşalan başantrenörlük koltuğuna, 2004-2005 sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk yaşayan Aziz Akkaya getirildi.
13.12.2021 Basketbol
Son dakika: Basketbolda FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı Valencia kazandı
Son dakika: Basketbolda FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı Valencia kazandı Basketbolda 2021 FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı, Rusya ekibi UMMC Ekaterinburg'u 75-68 yenen İspanya temsilcisi Valencia kazandı.
22.10.2021 Basketbol
Bellona Kayseri Basketbol - NKA Universitas PEAC: 71-63
Bellona Kayseri Basketbol - NKA Universitas PEAC: 71-63 Bellona Kayseri Basketbol, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası  D Grubu 2. hafta maçında konuk ettiği Macaristan ekibi NKA Universitas PEAC'i  71-63 yendi.
20.10.2021 Basketbol
Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı'nın ilk Avrupa heyecanı yarın başlıyor
Nesibe Aydın Kadın Basketbol Takımı'nın ilk Avrupa heyecanı yarın başlıyor FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nın ilk haftasında Nesibe Aydın, Bellona Kayseri Basketbol'u yarın konuk edecek.
13.10.2021 Basketbol

Benzer Haber Etiketleri

Fıba Kadınlar Avrupa Kupası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.