Fikret Yılmaz

Fikret Yılmaz

Demokratik Sol Parti Erzurum 1 .sıra Adayı.

Fikret Yılmaz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.935 fikret yılmaz haberi bulunmuştur.
Yağ tankerinde korkutan yangın: "Bir anda lastik gümledi"
Yağ tankerinde korkutan yangın: "Bir anda lastik gümledi" Tekirdağ’ın Ergene ilçesinde seyir halindeyken lastiği patlayan yağ tankerinde yangın çıktı.
30.06.2022 Haberler
Son dakika: Burak Yılmaz için son söz Valerien Ismael'de!
Son dakika: Burak Yılmaz için son söz Valerien Ismael'de! Lille formasıyla yaşadığı şampiyonluğun ardından kariyer finalini Beşiktaş’ta yapmak isteyen Burak Yılmaz, Kartal'a dönüş yolunda. Yönetimin yeşil ışık yaktığı 36 yaşındaki futbolcu, Ismael'in onayı halinde Siyah-Beyazlı formayı giyecek.
31.03.2022 Beşiktaş
Son dakika haberi: Burak Yılmaz bombası! Geri dönüyor
Son dakika haberi: Burak Yılmaz bombası! Geri dönüyor Lille’deki sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki golcü Burak Yılmaz, kariyerine Süper Lig’de nokta koymayı planlıyor. Yıldız forvetin tercihi belli oldu.
30.03.2022 Beşiktaş
Fransız L'Equipe'ten şok Burak Yılmaz iddiası! Mevcut maaşı...
Fransız L'Equipe'ten şok Burak Yılmaz iddiası! Mevcut maaşı... Lille, UEFA Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu rövanşında Chelsea'yi konuk ettiği heyecan dolu müsabakaya Lille'in golcüsü Burak Yılmaz damga vurmuştu. Nefes kesen maç sonrası Fransız L'Equipe gazetesi Burak için şok bir iddia ortaya attı.
18.03.2022 Fransa Ligue 1
Burak Yılmaz'dan ters köşe! İstanbul'a dönüyor ama...
Burak Yılmaz'dan ters köşe! İstanbul'a dönüyor ama... Fransız ekibi Lille'in yaşadığı tarihi şampiyonlukta başrol oynayan Burak Yılmaz takımdan ayrılıyor. Lille, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Burak Yılmaz ile vedalaşmaya hazırlanırken tecrübeli golcü, Süper Lig'de bir sezon daha forma giyip aktif futbol kariyerine nokta koyacak. Geçtiğimiz günlerde adı Beşiktaş'la anılan Burak Yılmaz'ın tercihi İstanbul ekipleri.
3.03.2022 Karagümrükspor
Son dakika haberi: Burak Yılmaz için resmi transfer açıklaması! Babası duyurdu
Son dakika haberi: Burak Yılmaz için resmi transfer açıklaması! Babası duyurdu Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılmaya hazırlanan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, oğlunun geleceği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Burak Yılmaz'ın adının Süper Lig devleriyle transfer için anıldığı süreçte Fikret Yılmaz gündeme dair önemli ifadeler kullandı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...
11.02.2022 Beşiktaş
Aranan elemanlar, KOSBİ’de yetişecek
Aranan elemanlar, KOSBİ’de yetişecek Cumhurbaşkanlığı’nda yapılan çevrimiçi tören ile Türkiye genelindeki OSB’lerin bünyelerinde Mesleki Eğitim Merkezleri irtibat büroları açıldı.
11.01.2022 Ege
Son dakika haberi: Burak Yılmaz'ın babası resmen açıkladı! Türkiye'ye transfer...
Son dakika haberi: Burak Yılmaz'ın babası resmen açıkladı! Türkiye'ye transfer... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de forma giyen Burak Yılmaz için babası Fikret Yılmaz'dan son dakika transfer açıklaması geldi. İşte detaylar...
17.12.2021 Fransa Ligue 1
Son dakika transfer haberi: Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz takım ismi verdi: En başından beri istiyorlar!
Son dakika transfer haberi: Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz takım ismi verdi: En başından beri istiyorlar! Fransa Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz açıklamalarda bulundu. Fikret Yılmaz takım ismi vererek "En başından beri Burak Yılmaz'ı istiyorlar" ifadelerini kullandı. İşte son dakika transfer haberinin detayları...
9.08.2021 Fransa Ligue 1
Burak Yılmaz'ın babası isyan etti: Bu iş ayağa düştü
Burak Yılmaz'ın babası isyan etti: Bu iş ayağa düştü Fransız ekibi Lille'de forma giyen milli yıldızımız Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Süper Lig, 1. Lig, oğlu Burak'ın performansı ve ülkemizdeki teknik direktörlük ve sportif direktörlük sistemi hakkında konuştu.
24.11.2020 Dünyadan Futbol
Ayvalık’ta 200 kişilik futbol ordusu
Ayvalık’ta 200 kişilik futbol ordusu Ayvalıkgücü Belediyespor Altyapı Futbol Okulu’nu ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, Kulüp Başkanı Suat Taş antrenörlerden bilgi aldı. Başkan Ergin, “Ayvalıklı çocukların spora olan merakı hepimizi umutlandırıyor” dedi.
9.10.2020 Ege
Fedakârlıkları unutulmayacak!
Fedakârlıkları unutulmayacak! Mustafa Kemal Atatürk’e TBMM tarafından ‘mareşallik’ ve ‘gazilik’ unvanlarının verilişinin 99. yıldönümü ve Gaziler Günü,  Ege Bölgesi’nde de düzenlenen törenlerle ve mesajlarla kutlandı.
20.09.2020 Ege
"Oğlumu emek hırsızı olarak suçladılar"
"Oğlumu emek hırsızı olarak suçladılar" Beşiktaş'tan Lille'e transfer olan Burak Yılmaz'ın babası Fikret Yılmaz, Radyospor'a açıklamalarda bulundu.
26.08.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Burak Yılmaz'ın babası transferi doğruladı...
Beşiktaş transfer haberleri | Burak Yılmaz'ın babası transferi doğruladı... Beşiktaş'ın kaptanı ve golcüsü Burak Yılmaz'ın babası deneyimli teknik direktör Fikret Yılmaz, oğlunun transferi hakkında konuştu.
23.07.2020 Beşiktaş
Beşiktaş transfer haberleri | Burak Yılmaz: Futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım...
Beşiktaş transfer haberleri | Burak Yılmaz: Futbolu Beşiktaş'ta bırakacağım... Kara Kartal’daki performansıyla formunun zirvesinde olduğunu gösteren tecrübeli golcü Serie A ekiplerini yine peşine taktı. Yıldız isim, kendisi için gelen önerileri aktaran menacerine, “Kulüplere teşekkür edelim. Futbolu; kaptanı ve üyesi olduğum Beşiktaş’ta bırakacağım” dedi.
30.06.2020 Beşiktaş
Son durak Beşiktaş
Son durak Beşiktaş Burak Yılmaz, Serie A’ya yeni yükselen Lecce’den aldığı transfer teklifini reddetti. Kartal’la 2021’e kadar sözleşmesi bulunan golcü, kariyerini siyah-beyazlı forma altında noktalayacağını bildirdi.
30.06.2020 Beşiktaş
İstihdamda birlik
İstihdamda birlik Kemalpaşa’daki kariyer fuarında meslek liselerinin önemi anlatıldı...
30.05.2019 Ege
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor
1. Lig'e teknik direktör dayanmıyor Gençlerbirliği'nde Erkan Sözeri ile yolların ayrılmasının ardından Spor Toto 1. Lig'de teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 13'e yükseldi.
1.07.2020 1.Lig
1. Lig'de 10 takım teknik adam değiştirdi
1. Lig'de 10 takım teknik adam değiştirdi Spor Toto 1. Lig'de ilk devrede 18 takımdan 10'u teknik direktör değişikliğine gitti.
1.07.2020 1.Lig
1. Lig'de 7 haftada 4 teknik adam gitti
1. Lig'de 7 haftada 4 teknik adam gitti Spor Toto 1. Lig'de 7. haftanın ardından teknik direktör değişikliğine giden takım sayısı 4'e çıktı.
1.07.2020 1.Lig
Levent Açıkgöz: "Fiziksel olarak çok yetersiz kalıyoruz"
Levent Açıkgöz: "Fiziksel olarak çok yetersiz kalıyoruz" Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, "Çok genç bir kadroya sahibiz, eksikleri giderebilirsek iyi sonuçlar alabiliriz." dedi.
1.07.2020 1.Lig
Kardemir Karabükspor'da Levent Açıkgöz dönemi
Kardemir Karabükspor'da Levent Açıkgöz dönemi Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da Fikret Yılmaz'ın istifasıyla boşalan teknik direktörlük görevine Levent Açıkgöz getirildi.
1.07.2020 1.Lig
Karabükspor'un yeni teknik direktörü Levent Açıkgöz oldu
Karabükspor'un yeni teknik direktörü Levent Açıkgöz oldu Spor Toto 1‘inci Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor'da Fikret Yılmaz’ın istifasıyla boşalan teknik direktörlüğe Levent Açıkgöz getirildi.
1.07.2020 1.Lig
Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan ayrıldı
Fikret Yılmaz, Karabükspor'dan ayrıldı Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Fikret Yılmaz görevinden istifa etti.
1.07.2020 1.Lig
Karabükspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları başladı!
Karabükspor'da Osmanlıspor maçı hazırlıkları başladı! Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, 16 Eylül Pazar günü sahasında oynayacağı Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı.
23.07.2020 Anadolu Kulüpleri

Benzer Haber Etiketleri

Fikret Yılmaz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.