Filipe Luis

Filipe Luis

Son dakika filipe luis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan filipe luis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan filipe luis haber sayfamızda...

Filipe Luis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 314 filipe luis haberi bulunmuştur.
Filipe Luis: Diego Simeone, Lionel Messi'ye 'cüce' derdi!
Filipe Luis: Diego Simeone, Lionel Messi'ye 'cüce' derdi! Futbol kariyerini noktalayan Filipe Luis, Diego Simeone'yle ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu.
16.12.2023 İspanya La Liga
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim'
İlkay Gündoğan'dan Hamit ve Halil Altıntop vurgusu! 'Ben Lahm değilim' Almanya Milli Takımı'nın kaptanı İlkay Gündoğan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 33 yaşındaki oyuncu, Alman basınına verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı.
7.12.2023 Dünyadan Futbol
Trabzonspor, Çorum FK'yı 3 golle geçti! Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi
Trabzonspor, Çorum FK'yı 3 golle geçti! Türkiye Kupası'nda sürprize izin vermedi Trabzonspor, Türkiye Kupası 4. Eleme Turu'nda Çorum FK'yı 3-1'lik skorla geçti ve üst tura yükseldi.
6.12.2023 Türkiye Kupası
Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe'den Hull City'e 4'üncü transfer gündemde
Acun Ilıcalı devreye girdi! Fenerbahçe'den Hull City'e 4'üncü transfer gündemde Championship ekibi Hull City'nin ara transfer dönemi için Fenerbahçe'nin yıldızını gündemine aldığı iddia edildi. Acun Ilıcalı'nın devreye girdiği bu transfer için temasların başladığı aktarıldı.
6.12.2023 Fenerbahçe
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu'
Filipe Luis'ten Jorge Jesus itirafı! 'Sayısız tartışmalarımız oldu' Flamengo'nun 38 yaşındaki sol beki Filipe Luis, eski teknik direktörü Jorge Jesus'la ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Brezilyalı futbolcu, yeşil sahalara veda hazırlığı yaparken verdiği mesajlarla dikkat çekti.
6.12.2023 Dünyadan Futbol
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım'
Andrea Pirlo'dan Real Madrid itirafı! 'Anlaşmıştım' Sampdoria Teknik Direktörü Andrea Pirlo, İtalyan basınına konuştu. Andrea Pirlo, profesyonel futbol kariyerindeki günlerine dair çarpıcı itiraflarda bulundu.
6.12.2023 Dünyadan Futbol
Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere! Fenerbahçe'yi bekliyor
Jorge Jesus istedi, transfer bitmek üzere! Fenerbahçe'yi bekliyor Jorge Jesus'un transfer raporu doğrultusunda çalışmalarını hızlandıran Fenerbahçe'nin gündemine sürpriz bir isim geldi. Golcü futbolcunun sarı-lacivertlilerde forma giymeye sıcak baktığı, iki kulübün anlaşmasını beklediği öne sürüldü.
14.01.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de Vitor Pereira için olay ayrılık iddiası! Yeni takımını duyurdular
Fenerbahçe'de Vitor Pereira için olay ayrılık iddiası! Yeni takımını duyurdular Fenerbahçe lider Trabzonspor'un 12 puan gerisinde kalırken performansı tartışma konusu olan Vitor Pereira ile ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Brezilya basını, Portekizli hocanın Flamengo ile anlaştığını duyurdu
15.12.2021 Fenerbahçe
Fenerbahçe transfer haberleri | Filipe Luis kararını verdi!
Fenerbahçe transfer haberleri | Filipe Luis kararını verdi! Fenerbahçe'de transfer gelişmesi... Süper Lig için iddialı bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, yaptığı transferlere yenisini eklemek istiyor. Sarı-lacivertli kulüp, Emre Belözoğlu'nun eski takım arkadaşı Filipe Luis'i listesine aldı.
17.08.2020 Fenerbahçe
Arda Turan: Merih ve Çağlar Barcelona'da oynayabilir
Arda Turan: Merih ve Çağlar Barcelona'da oynayabilir Türk futbolunun yıldız isimlerinden Arda Turan bir yandan yeni sezonu beklerken bir yandan futbol sohbetlerine devam ediyor.
30.06.2020 Galatasaray
Arda Turan açıkladı! Sezon sonu transfer kararı...
Arda Turan açıkladı! Sezon sonu transfer kararı... Yıldız futbolcu Arda Turan, Skorer Instagram canlı yayınında Nergis Aşkın'ın soruları yanıtladı. Koronavirüs sürecinde çalışmalarından bahseden Arda, şampiyonluk için favorilerini söyledi. Öte yandan sezon sonu transferinde vereceği kararla ilgili açıklamalarda bulundu.
18.05.2021 Galatasaray
La Liga, rekor transferlerle yeni sezona hazır
La Liga, rekor transferlerle yeni sezona hazır Avrupa liglerinde 2019-2020 sezonu öncesinde transfere en fazla parayı harcayan İspanyol kulüpleri yeni sezon hazırlıklarını tamamladı.
1.07.2020 İspanya La Liga
Filipe Luis resmen Flamengo'da
Filipe Luis resmen Flamengo'da Brezilyalı Ligi ekiplerinden Flamengo, Beşiktaş'ın da transfer gündeminde olduğu iddia edilen Filipe Luis'i kadrosuna kattığını açıkladı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Brezilya Venezuela maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America 2019
Brezilya Venezuela maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Copa America 2019 Copa America 2019'da turnuvanın ev sahibi ve favorisi Brezilya, gruptaki 2. maçında Venezuela ile karşı karşıya geliyor. Peki büyük bir heyecana sahne olması beklenen Brezilya Venezuela maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?
1.07.2020 Futbol
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları...
İşte sözleşmesi biten dünya yıldızları... Yeni sezon için kadrolarını güçlendirme çalışmalarına başlayan ve gözünü serbest oyuncu piyasasına çeviren kulüpleri hareketli bir transfer dönemi bekliyor. Paris Saint-Germain'den Buffon, Rabiot ve Dani Alves, Marsilya'dan Balotelli, Barcelona'dan Vermaelen, Atletico Madrid'den Godin, Felipe Luis, Juanfran, Bayern Münih'ten Ribery, Robben, Manchester United'dan Ander Herrera, Mata, Porto'dan Brahimi, Hector Herrera, Arsenal'den Welbeck, Monreal sözleşmeleri biten futbolcular arasında yer alıyor.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Atletico Madrid - Juventus: 2-0
Atletico Madrid - Juventus: 2-0 Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Atletico Madrid sahasında Juventus'u 2-0 mağlup etti.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Coutinho Filipe Luis'in aklını aldı!
Coutinho Filipe Luis'in aklını aldı! Brezilya Milli Takımı antrenmanında Coutinho, yaptığı estetik hareketle Filipe Luis'in adeta aklını alırken, Neymar'ın bu harekete tepkisi ise dikkat çekti.
11.09.2018 Futbol
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç
UEFA Süper Kupa'da 1.7 milyar euroluk maç Kupayı müzelerine götürmek için karşılaşacak Real Madrid ve Atletico Madrid'in toplam futbolcu değeri 1 milyar 784 milyon 300 bin avro...
1.07.2020 Futbol
Brezilya - Meksika: 2-0
Brezilya - Meksika: 2-0 Devlerin bir bir elendiği FIFA 2018 Dünya Kupası'nda favorilerden Brezilya, Meksika'yı 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırdı. Brezilya, Japonya'yı eleyen Belçika ile eşleşti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Sırbistan - Brezilya: 0-2
Sırbistan - Brezilya: 0-2 2018 FIFA Dünya Kupası E Grubu maçında Brezilya, Sırbistan'ı 2-0 yendi. Bu sonuçla grupta Brezilya 7 puanla lider olarak son 16 turuna yükseldi ve F Grubu'nun ikincisi Meksika ile eşleşti.
1.07.2020 Dünya Kupası
Sambacılar şampiyonluk peşinde
Sambacılar şampiyonluk peşinde Brezilya, kupada İsviçre, Kosta Rika ve Sırbistan ile E Grubu'nda mücadele edecek. Turnuvaya elemelerden lider olarak gelen "Sambacılar", tüm Dünya Kupası organizasyonlarında yer alan tek takım unvanına sahip. Dünya Kupası tarihinde 104 maça çıkan Brezilya, bu karşılaşmalarda 70 galibiyet, 17 mağlubiyet aldı.
1.07.2020 Dünya Kupası
UEFA Avrupa Ligi'nde 824 milyon euroluk final
UEFA Avrupa Ligi'nde 824 milyon euroluk final Atletico Madrid'de Griezmann 100 milyon avro, Olympique Marsilya'da ise Thauvin 28 milyon avro ile en değerli futbolcular olarak göze çarpıyor.
1.07.2020 İspanya La Liga
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano...
Brezilya kadrosu açıklandı! Talisca ve Giuliano... Brezilya'nın 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda Talisca ve Giuliano yer almadılar.
30.06.2020 Beşiktaş
Filipe Luis sezonu kapattı, Dünya Kupası'nda da yok
Filipe Luis sezonu kapattı, Dünya Kupası'nda da yok Fibula kemiği kırılan Brezilyalı futbolcu Luis'in sezonun kalan bölümünde ve 2018 Dünya Kupası'nda forma giyemeyebileceği belirtildi
1.07.2020 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Filipe Luis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.