Filmi

Filmi

Son dakika filmi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan filmi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan filmi haber sayfamızda...

Filmi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 37.496 filmi haberi bulunmuştur.
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi?
GÖRÜMCE FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? Görümce filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. 2016 yılı Aralık ayında vizyona giren yönetmen koltuğunda Kıvanç Barönü'nün yer aldığı senaristliğini ise Gupse Özay yaptığı Görümce filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Peki, Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede, kaç yılında çekildi? İşte Görümce filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
24.04.2024 Bilgi Rehberi
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı
Arda Turan, İtalyan basınına konuştu! Gelen teklifleri açıkladı Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan, İtalyan basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.04.2024 Futbol
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’
‘Kurtuluş birbirimizi anlarsak mümkün’ Adana’nın ardından İstanbul’da yarışan “Suyun Üstü” adlı yapımın senarist ve yönetmeni Aslıhan Ünaldı filminin temelinin, birbirini kabul etmeyi ve affetmeyi öğrenmek olduğunu söylüyor.
24.04.2024 Kültür Sanat
BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
BİZİM KÖYÜN ŞARKISI FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Bizim Köyün Şarkısı filmi bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşuyor. Yönetmen koltuğunda Tuğçe Soysop'un oturduğu komedi türündeki filmin oyuncu kadrosu ve konusu merak ediliyor. Peki, Bizim Köyün Şarkısı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? 2018 yılında vizyona giren Bizim Köyün Şarkısı filminin konusu ve oyuncu kadrosu!
23.04.2024 Bilgi Rehberi
JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Jumanji: Vahşi Orman filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler?
JUMANJİ: VAHŞİ ORMAN KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Jumanji: Vahşi Orman filmi nerede çekildi, konusu nedir ve oyuncuları kimler? Jumanji: Vahşi Orman filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Jumanji: Vahşi Orman filmi bu akşam TV ekranında izleyici ile buluşuyor. 2017 yılında vizyona giren ve Havai'nin Honolulu şehrinde çekilen Jumanji: Vahşi Orman filminin yönetmen koltuğunda Jake Kasdan oturuyor. Peki, Jumanji: Vahşi Orman filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte merak edilen soruların cevapları...
23.04.2024 Bilgi Rehberi
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi?
AKİF FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve ne zaman çekildi? Akif filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Mehmet Akif'in, İstanbul'un işgalinden İstiklal Marşı'nın kabul edildiği tarihe kadarki dönemini anlatan "Akif" filmi beyazperdenin ardından televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Peki, Akif filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi? İşte Akif filmi konusu ve oyuncu kadrosu…
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı!
Film setinde kazayla katil olan Alec Baldwin, İsrail protestocusunun telefonunu fırlattı! Dünyaca ünlü ABD'li aktör Alec Baldwin, ‘Rust’ adlı filmin çekimleri sırasında kazara görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ölümüne yol açmıştı. New York'ta bir kafeye giden Baldwin, bir İsrail protestocusunun "'Filistin'e özgürlük' de!" diyerek videosunu çekmeye başlamasıyla gergin anlar yaşadı. Ünlü isim, "O kadını neden öldürdün?" diyerek kendisinden bir suçlu olarak bahseden kadının telefonunu fırlattı. İşte detaylar...
23.04.2024 Cadde
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu'
Ünlü oyuncu seçmelerde 10 kişiyle öpüşmek zorunda kalmış! 'O dönemde normal kabul ediliyordu' 'Kara Şövalye Yükseliyor', 'Aşk Sarhoşu' ve 'Acemi Prenses' gibi yapımlarda yer alan Hollywood yıldızı Anne Hathaway, kariyerinin başlarında yaşadığı bir olayı anlatmasıyla gündeme geldi. Yaklaşık 20 yıl önce rol arkadaşının seçilebilmesi için bir günde birçok aktörle öpüşmek zorunda kaldığını itiraf eden ünlü isim, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.04.2024 Cadde
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil!
Ercan Güven'den Fenerbahçeli yıldıza sert sözler: Büyük takım oyuncusu değil! Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fenerbahçe deplasmanda Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak zirve yarışında ağır bir darbe aldı. Milliyet'in usta kalemlerinden Ercan Güven, Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal'ı çok sert sözlerle eleştirirken yıldız isim için "Büyük takım oyuncusu değil." ifadesini kullandı.
23.04.2024 Fenerbahçe
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü sebebiyle kısa film hazırladı.
22.04.2024 Haberler
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı
TBMM Başkanlığı 23 Nisan'a özel kısa film hazırladı Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı, 23 Nisan ve TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü sebebiyle kısa film hazırladı.
22.04.2024 Gündem
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?
DAYI: BİR ADAMIN HİKAYESİ FİLMİ OYUNCULARI VE KONUSU: Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler? Dayı: Bir Adamın Hikayesi filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dayı: Bir Adamın Hikayesi, bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Uğur Bayraktar ve Serkan Öztürk'üm senaryosunu kaleme aldığı Dayı filmi 2021 yılında vizyona girdi. Ufuk Bayraktar'ın başrolünde yer aldığı aksiyon ve dram türünde olan film hakkında "Dayı: Bir Adamın Hikayesi konusu nedir, gerçek mi, oyuncuları kimler?" sorgulamaları arttı. İşte film hakkında merak edilenler...
22.04.2024 Bilgi Rehberi
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman
Taş Kağıt Makas 8. Bölüm Fragman Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Televizyon
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı?
'Taş Kağıt Makas' nefes kesiyor! Umut yolun sonunda mı? Kanal D’nin çarşamba akşamları yeni bölümleri ile ekrana gelen dizisi 'Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu'ndan yeni bir tanıtım filmi yayınlandı. Umut’un yanı sıra Harun Yakar ve Kadri Palaz’ın da başının belada olduğunun ekrana geldiği tanıtım yeni bölüme dair merakı arttırdı.
22.04.2024 Cadde
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkunç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Televizyon
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım'
Michael Douglas'ı çocuklarının dedesi sandılar! 'Ben bir babayım' Meslektaşı Catherine Zeta-Jones'la (54) 2000 yılından beri mutlu bir evlilik sürdüren Hollywood yıldızı Michael Douglas (79), kendisini üniversite kampüsünde 20'li yaşlarındaki çocuklarıyla görenlerin bazen baba değil, dede sandıklarını söyledi.
22.04.2024 Cadde
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir
Fenomen Yağmur Taktaş ABD’de ölü bulundu! Korkunç iddia: Türkiye'ye ölüm gelir Sosyal medya fenomeni Yağmur Taktaş (28), Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) kaldığı evde ölü bulundu. Katıldığı bir televizyon programıyla ünlenen Taktaş’ın ölümü hakkında korkç iddialar söz konusu...
22.04.2024 Gündem
‘Veda’ Kanal D’de
‘Veda’ Kanal D’de Başrollerini Serhat Mustafa Kılıç, Dolunay Soysert ve Burhan Güven’in paylaştığı ‘Veda’ filmi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Kanal D’de ekrana gelecek.
22.04.2024 Cadde
Yapımcılık heyecanı
Yapımcılık heyecanı Damla Sönmez, yapımcılığını yaptığı ‘Tezgah’ filmi için heyecanlı olduğunu belirtti.
22.04.2024 Cadde
EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ OYUNCULARI kimler, konusu nedir? En Büyük Şaban filmi kaç yılında ve nerede çekildi?
EN BÜYÜK ŞABAN FİLMİ OYUNCULARI kimler, konusu nedir? En Büyük Şaban filmi kaç yılında ve nerede çekildi? En Büyük Şaban filmi oyuncularıyla ve konusuyla merak ediliyor. Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı En Büyük Şaban filmi, Charlie Chaplin'in Şehir Işıkları filminden Türk sinemasına uyarlandı. Filmin başrollerinde ise Sunal'ın yanı sıra Nilgün Bubikoğlu ve Kamuran Usluer yer alıyor. En Büyük Şaban filmi oyuncuları kimler, konusu nedir, kaç yılında ve nerede çekildi?
21.04.2024 Bilgi Rehberi
KORKUSUZ KORKAK OYUNCULARI VE KONUSU | Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi?
KORKUSUZ KORKAK OYUNCULARI VE KONUSU | Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi? Korkusuz Korkak filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Türk sinemasının önde gelen yapımları arasında yer alan 1979 yapımı Korkusuz Korkak filmi, Kemal Sunal'ın başarılı oyunculuğu ile televizyon ekranlarında yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Filmde Sunal'a Turgut Özatay, Ayşin Atav gibi isimler eşlik ediyor. Peki, Korkusuz Korkak filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Korkusuz Korkak filmi nerede çekildi? İşte Korkusuz Korkak filmi oyuncu kadrosu...
21.04.2024 Bilgi Rehberi
Savaşa vizörden bakmak
Savaşa vizörden bakmak Alex Garland’ın yazıp yönettiği “Civil War/İç Savaş”, ABD’yi yüzyıllar sonra bölündüğü bir savaşa sokarken temelde gazeteciliğin ne olduğunu sorguluyor
21.04.2024 Kültür Sanat
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor”
“Dizilerde yokum, çünkü istediğim roller gelmiyor” Ebru Cündübeyoğlu ile ilk röportajı yaptığım 90’lı yıllarda Uludağ Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü’nü bitirmek üzereydi, bunun için alttan bir dersi geçmesi şarttı.
20.04.2024 Pazar
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler...
Yetenekli Bay Cage filmi konusu! Yetenekli Bay Cage filmi kaç yılında çekildi? Oyuncu ve karakterler... Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam Star TV ekranında izleyici ile buluşacak olan filmin yönetmen koltuğunda Tom Gormican oturuyor. 29 Nisan 2022 yılında vizyona giren film aksiyon ve komedi türünde çekildi. İşte Yetenekli Bay Cage filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
20.04.2024 Bilgi Rehberi
Ünlü oyuncudan 'Güzel değil, rol de yapamıyor' eleştirisine yanıt!
Ünlü oyuncudan 'Güzel değil, rol de yapamıyor' eleştirisine yanıt! Yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirmişti. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum'a, Sweeney'den temsilcisi aracılığıyla yanıt geldi.
20.04.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Filmi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.