Filo

Filo

Son dakika filo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan filo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan filo haber sayfamızda...

Filo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.656 filo haberi bulunmuştur.
İncirlik ana jet üssü oldu
İncirlik ana jet üssü oldu Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşaviri Tuğamiral Zeki Aktürk, dün düzenlediği basın toplantısında, “İncirlik -Adana’da bulunan 10’uncu Tanker Üs Komutanlığı’nın ismi Hava Kuvvetlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda 10’uncu Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirilmiştir” bilgisini verdi.
19.04.2024 Gündem
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz'
F-15'ler sokakları bastı! 7.4'lük deprem sonrası kritik karar: 'Buna mecburuz' Pahalı askeri ekipmanları sağlıklı şekilde muhafaza etmek ve harbe hazır durumda tutmak her ordunun birinci önceliğidir. Bunun son örneği de geçtiğimiz günlerde Japonya'da yaşandı. Tayvan’da gerçekleşen depremin ardından yapılan tsunami uyarısı sebebiyle bazı bölgelerde sokaklar, savaş uçağı istilasına uğradı.
8.04.2024 Dünya
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket
Hedef 3 yıl içinde 1 milyar dolarlık şirket Vestel, son 10 yılda önemli yatırım yaptığı mobilite ve enerji depolama alanlarındaki çalışmalarını, ‘Vestel Mobilite’ çatısı altında topladı.
5.04.2024 Ekonomi
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı Türk Hava Yolları, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 2023 yılında 83,4 milyon yolcu taşıyan havayolu şirketi, geçen yıla göre yurt içi kapasitesini yüzde 23,5, yurt dışı kapasitesini ise yüzde 16 artırdı.
4.04.2024 Ekonomi
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin'
'Kıyamet günü' havalanacak, 4 tane var! Penceresi olmayan 'Uçan Kremlin' Devam eden Rusya-Ukrayna savaşı hem Rusya’nın hem de Ukrayna’yı destekleyen NATO üyesi ülkelerin envanterinde kullandığı ilginç silah sistemlerini ve farklı amaçlarla tasarlanan platformları gündeme getirdi. Bunlar arasında en dikkat çekenler ise 'kıyamet günü' uçakları oluyor.
29.03.2024 Dünya
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor!
Yurt dışına 1 dolara uçurup 1 euro’ya geri getiriyor! Türk Hava Yolları’nın (THY) yüzde yüz iştiraki AJet yurt dışı uçuşları için bir kampanya başlattığını duyurdu.
23.03.2024 Ekonomi
ABD'li LNG ihracatçısından satın alma hamlesi
ABD'li LNG ihracatçısından satın alma hamlesi ABD'li LNG ihracatçısı Venture Global LNG Inc. 9 LNG taşıyıcısı satın alacak ve kargolarını pazarlamak için satış operasyonlarını genişletecek.
18.03.2024 Uzmanpara
Bakan Uraloğlu: “Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla arttı”
Bakan Uraloğlu: “Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla arttı” Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “2002 yılında Türk sahipli deniz ticaret filosunun 8,9 milyon detveyt ton ile dünyada 17. sıradayken bugün 45,7 milyon detveyt ton ile 12. sırada. Yaptığımız yatırımlar sayesinde Türk deniz ticaret filosu 5 katın üzerinde büyüdü. Türk sahipli filomuz son 2 yılda yüzde 50’den fazla bir büyüme gerçekleştirmiş olup, hedefimiz olan dünyada ilk 10’da yer almaya bir adım daha yaklaştık” dedi.
16.03.2024 Ekonomi
Havadaki ateş gücü
Havadaki ateş gücü Türkiye’nin havadaki ateş gücü, milli üretim füze ve mühimmatlar ile yükseliyor.
2.03.2024 Gündem
Savunma sanayiinde büyük atılım
Savunma sanayiinde büyük atılım Türkiye savunma sanayiinde kendi kendine yetebilen bir ülke olma yolunda büyük adımlar atıyor. SSB Başkanı Görgün, “2023 yılı birçok yeni projenin başlatıldığı ve önemli teslimatların gerçekleştirildiği, başarılarla dolu bir yıl oldu” dedi.
2.03.2024 Gündem
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor
Didem Kuş: Tasarruflu ve pratik çözümler sayesinde kurumsal ramazan yardımları dijitalleşiyor Yemek kartı, kurumsal hediye ve sosyal yardım kartı, akaryakıt ve filo çözümleri gibi ürünleriyle şirketler için tasarruflu gider yönetimi hizmetleri sunan Multinet Up, Ramazan ayında çalışan motivasyonu ve teşvik uygulamaları kapsamında çalışanlarını mutlu etmek isteyen işverenlere çözüm ortağı oluyor.
28.02.2024 Advertorial
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
27.02.2024 Haberler
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı
İstanbul'a yeni metro hattı! Murat Kurum ilçe ilçe açıkladı AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul'a yeni metro hattı projesinin ayrıntılarını paylaşırken metrobüs hattının uzatılacağını belirtti.
28.02.2024 Gündem
Paris’te barış diplomasisi
Paris’te barış diplomasisi İsrail-Hamas savaşının sonlanması ve ateşkes sağlanabilmesi için Fransa’nın başkenti Paris’te İsrail, ABD, Mısır ve Katarlı yetkililer arasında ateşkes diplomasisi gerçekleşti. Diplomatik kaynaklar, olumlu işaretler olduğunu söylüyor.
25.02.2024 Dünya
Avustralya, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük donanmasını inşa ediyor
Avustralya, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük donanmasını inşa ediyor Açıklanan yeni plana göre, 26 su üstü muharip gemi arasında 6 Hunter sınıfı fırkateyn, 11 genel amaçlı fırkateyn ile 6 insansız da kullanılabilen büyük su üstü gemisi bulunuyor.
20.02.2024 Dünya
Biwatt filosuna yerli elektrikli
Biwatt filosuna yerli elektrikli Günlük araç kiralama sektörünün ilk tam elektrikli filosuna sahip şirketi Biwatt, araç filosunu genişletmeye devam ediyor.
19.02.2024 Otomobil
Maltepe'de tekmelenen kedinin kaburgaları kırıldı
Maltepe'de tekmelenen kedinin kaburgaları kırıldı Maltepe'de iddiaya göre; bir siteye giren kedi tekmelendi. Kaburgaları kırılan kediye hayvanseverler sahip çıkarak veterinere götürdü. 
18.02.2024 Gündem
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir!
Dünya tıp tarihine geçecek çalışmalarda Türk imzası: Organ nakli tarihe karışabilir! Almanya Helmholtz Doku Mühendisliği Enstitüsü Direktörü Prof. Dr. Ali Ertürk, dünyada ses getiren biyoteknoloji çalışmalarını gerçekleştirdiği laboratuvarlarının kapısını DHA'ya açtı.
18.02.2024 Gündem
Telefonda tanıştığı kadınla evlenmeye karar verdi, hayatı karardı! 6,5 ay cezaevinde yattı
Telefonda tanıştığı kadınla evlenmeye karar verdi, hayatı karardı! 6,5 ay cezaevinde yattı Olay Denizli'de yaşandı. 4 yıl önce eşini kaybeden Ramazan Akbay evlenmek isteyince yeğeninden yardım istedi. Özbekistan'da yaşayan Zulkhunur K. ile telefonda tanışan Akbay 10 gün içinde evlenmeye karar verdi. Kadının Denizli'ye gelmesiyle Akbay'ın hayatı da bir anda değişti.
18.02.2024 Gündem
Askerimizi şehit eden teröristlere operasyon! 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi
Askerimizi şehit eden teröristlere operasyon! 8 PKK'lı etkisiz hale getirildi P. Söz. Er Salih Ay’ı şehit eden teröristlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda son dakika gelişmesi yaşandı. Milli Savunma Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı.
18.02.2024 Gündem
Amerikalı giyer Afrikalı çeker!
Amerikalı giyer Afrikalı çeker! ABD’nin Afrika ülkelerine gönderdiği ikinci el kıyafetlerin atıldığı çöp alanları o kadar doldu ki artık uzaydan görülüyor.
18.02.2024 Dünya
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış
İş güvenliği uzmanı defalarca uyarmış Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, dokuz işçinin göçük altında kaldığı maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etti. Bilirkişi heyetinin ön raporu ise facianın göz göre göre geldiğini ortaya koydu.
18.02.2024 Gündem
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi!
Cep telefonları ‘ajan’ ilan edildi! İsrail’in, Lübnan’da telefonlarını hacklemek ve suikastlar düzenlemek için ileri teknolojileri kullandığı belirtilirken, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah cep telefonlarını “katil ajanı” ilan etti, kullanılmaması çağrısında bulundu.
18.02.2024 Dünya
Bitcoin'i 1 dolarken keşfeden milyoner! Evini sattı, karısı boşadı ama vazgeçmedi
Bitcoin'i 1 dolarken keşfeden milyoner! Evini sattı, karısı boşadı ama vazgeçmedi Sıradan bir yazılım geliştiricisiydi. Ancak ne olsuysa 2013 yılında oldu. Çektiği videolarla takipçilerine Bitcoin'e yatırım yapmalarını tavsiye etmeye başladı. Şansı da yaver gidince yaptığı 1 dolarlık yatırımla hayatı değişen Davinci Jeremie şimdilerde ise milyoner.
18.02.2024 Yaşam
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu?
Rusya'ya soğuk duş! Filo eriyor... Bu kadar üs ve gemi nasıl vuruldu? Ukrayna savaşının başından bu yana Rus donanmasının Karadeniz filosu Ukrayna'ya çok sayıda gemi kaybetti. Art arda devam eden saldırılarda Ukrayna tarafından hedef alınan son gemi, yakın geçmişte İstanbul Boğazı'nda Rus askerlerin verdiği pozla gündeme gelen Sezar Kunikov oldu. "Bir savaş gemisi vatan toprağıdır" diyen İstanbul Topkapı Üniversitesi Öğretim Üyesi, Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi Başkanı Müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat Yaycı, Rus Karadeniz filosunun yaşadığı hezimetin perde arkasını anlattı.
18.02.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Filo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.