Finansal

Finansal

Son dakika Finansal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Finansal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Finansal haber sayfamızda...

Finansal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 28.296 finansal haberi bulunmuştur.
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım!
80 milyonluk vurgun'da 'salça' savunması: Tokat'tan getirip sattım! Ailesinin de içerisinde bulunduğu bir şebeke kurup 80 milyon lira dolandırmakla suçlanan Bakırköy Adalet Sarayı'nda görevli zabıt katibi Süleyman D. ve 14 sanık hakkında hazırlanan iddianamede detaylar ortaya çıktı.
15.04.2024 Gündem
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması
Savunma Sanayii Başkanlığı'ndan BAYKAR açıklaması Savunma Sanayi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "BAYKAR‘ın, bugüne dek anılan finansal teşvik, hibe ve destek programlarından hiçbirisine başvurusu bulunmamış olup, herhangi bir teşvik, hibe ve destek unsurundan da faydalanmamıştır." denildi.
15.04.2024 Gündem
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek?
Altın, dolar ve borsa yatırımı olanlar dikkat: Savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Altın, döviz, borsa ve kripto para piyasalarını oldukça hareketli bir hafta bekliyor. Cumartesi günü İran’ın İsrail’e yönelik İHA ve füzelerle saldırı başlatmasıyla birlikte Orta Doğu’da tansiyon yükseldi. Peki savaş piyasaları nasıl etkileyecek? Ekonomist Belgin Maviş beklentilerini açıklarken, yatırımcıları uyardı. İşte detaylar...
15.04.2024 Ekonomi
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler
Meclis’i çok yoğun bir gündem bekliyor! İşte masadaki düzenlemeler Yerel seçim süreci ve Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesiyle Meclis çalışmalarına verilen 1.5 aylık ara da tamamlandı. Yarın aktif gündemine dönecek olan TBMM’yi, İç Tüzük tartışmalarından 9. Yargı Paketi’ne kadar yoğun bir gündem bekliyor.
15.04.2024 Gündem
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki'
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı zor günler bekliyor! 'Her sene bir Arda çıkmaz ki' Sermayelerini seneler önce kaybeden, "borca batıklık"tan kurtulabilme adına binbir pozisyona giren Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'u mali anlamda çok zor günler bekliyor. Onlar da bunu biliyor ama popülist uygulamalar baş ağrıtmaya devam ediyor
14.04.2024 Futbol
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi. Haluk Bayraktar ise 'Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız' dedi. Öte yandan BAYKAR'dan da bir açıklama geldi.
12.04.2024 Gündem
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir?
İtalya'da 'dijital göçebeler için çalışma vizesi' yürürlükte: Bu vize için kimler başvurabilir? İtalya'da dijital göçebeler için çalışma vizesine başvurmak isteyenlerin yılda en az 28 bin euro kazanması gerekiyor.
12.04.2024 Dünya
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi
Fed'den faiz indirimi beklentisini öteledi Deutsche Bank, ABD Merkez Bankası'ndan (Fed) faiz indirimi beklentisini aralık ayına öteledi.
12.04.2024 Uzmanpara
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu
Altın zirveden döndü! Yatırımcılar dikkat: Nedeni belli oldu Pazartesi günü rekor kıran altın fiyatları haftanın kalan günlerinde gösterdiği fiyat hareketi ile oldukça dikkat çekti. Dün ABD’de açıklanan kritik veri sonrası piyasalar hareketlendi. Özellikle ons altındaki aşağı yönlü seyir gram altın fiyatını baskı altında bıraktı. Peki altın fiyatları geçtiğimiz gün neden geriledi? İşte detaylar...
11.04.2024 Ekonomi
Galatasaray'da satışlar kar getirdi!
Galatasaray'da satışlar kar getirdi! Galatasaray’da mali yönden olumlu gelişmeler yaşanıyor. 1 Haziran 2023-29 Şubat 2024 arasındaki faaliyet raporunu açıklayan sarı-kırmızılılar, 9 aylık süreçte 608 milyon lira kar ettiğini dile getirdi.
11.04.2024 Galatasaray
65 yaşında emeklilik çoğu insan için zor
65 yaşında emeklilik çoğu insan için zor İnsanlar daha uzun yaşıyor ve günlük hayat daha pahalı hale geliyor. Ancak 60’lı yaşlarda işgücünden ayrılma fikri, özellikle şu anda pek çok insan için gerçekçi ve hatta mantıklı görünmüyor.
11.04.2024 Ekonomi
12 AVM’li şirket halka açılıyor
12 AVM’li şirket halka açılıyor Portföyünde 12 alışveriş merkezi (AVM) bulunan Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka açılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu
Kullanıcı sayısı 15 milyon oldu Hepsiburada bünyesinde sunduğu ödeme ve vadelendirme çözümlerini 2023 yılında tüm perakende sektörünün kullanımına açan Hepsipay, 2024 Mart ayı itibarıyla 15 milyon dijital cüzdan kullanıcısına ulaştı.
9.04.2024 Ekonomi
Atlar aynı yöne koşmalı
Atlar aynı yöne koşmalı Merkez Bankası Kanunu, ana görevi fiyat istikrarını sağlamak olan bankanın, enflasyon hedefine ulaşamaması durumunda hedeften sapmanın nedenlerini ve alınması gereken önlemleri hükümete bildirmesini zorunlu kılıyor.
9.04.2024 Ekonomi
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular...
Erdoğan ile Veliaht Prens Selman görüştü! İşte masadaki konular... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bin Abdülaziz El Suud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede Türkiye ile Suudi Arabistan ikili ilişkileri, küresel ve bölgesel konular ele alındı.
8.04.2024 Gündem
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı!
Liverpool'da Ruben Amorim için geri sayım başladı! Jürgen Klopp'un sezon sonunda veda edeceğini açıkladığı Liverpool'un Ruben Amorim'e 3 yıllık sözleşme teklifinde bulunduğu öğrenildi.
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama!
Fenerbahçe Kulübü'nden TFF'nin seçim kararına dair açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 18 Temmuz 2024'te seçim kararı almasının ardından bir açıklama yayınladı.
8.04.2024 Fenerbahçe
Premier Lig'de Everton'a 2 puan silme cezası verildi!
Premier Lig'de Everton'a 2 puan silme cezası verildi! Premier Lig temsilcisi Everton 2 puan silme cezasına çarptırıldı.
Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü
Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Subianto ile görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Seçilmiş Cumhurbaşkanı Prabowo Subianto ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede, Türkiye ile Endonezya ikili ilişkileri ve küresel gelişmeler ele alındı.
8.04.2024 Gündem
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu
En fazla kazandıran yatırım aracı belli oldu Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Uzmanpara
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı
Mart ayında en çok getiri sağlayan yatırım aracı açıklandı Mart ayında aylık en yüksek reel getiri tüketici fiyat endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde yüzde 11,57 oranlarıyla külçe altında gerçekleşti.
8.04.2024 Ekonomi
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi
Kredi kartı azami faiz oranı yükseldi Merkez Bankası kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranında değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan Merkez Bankası tebliğine göre kredi kartı işlemlerinde uygulanacak azami faiz oranı 3,66’dan 4,25’e yükseldi.
6.04.2024 Uzmanpara
Piyasalar için erken bayram
Piyasalar için erken bayram BIST 100 Endeksi günü 9.618 puandan tamamlayarak yeni rekora imza attı. Günlük kazanç yüzde 5.5’e yaklaştı. Borsada işlemler bayram öncesi pazartesi ve salı da sürecek.
6.04.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Finansal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.