Fırat Çakır'ın yeni kitabı yayımlandı
Fırat Çakır'ın yeni kitabı yayımlandı Sevdiklerimizle aramıza mesafe koymak zorunda kaldığımız, özgürlüklerimizin kısıtlandığı Covid-19 pandemisi boyunca yaşanan sağlık sorunlarının yanı sıra iletişim sorunları, işsizlik, gelecek korkusu gibi pek çok zorlukla mücadele etmek zorunda kaldık. Herkes için yıpratıcı bir süreç olan pandemi dışında depremler, fırtınalar, iklim değişikliğinin getirdiği sorunlar gibi doğa olayları da başka zorluklar olarak hayatımızda yerini aldı.
25.01.2021 Kültür Sanat
’Bu kitap, Umudunu Kaybedenlere iyi gelecek'
’Bu kitap, Umudunu Kaybedenlere iyi gelecek' Fırat Çakır'ın 7. kitabı "Hayat Bitti Dediğin Yerde Başlar" Yediveren Yayınları'ndan çıktı. Kısa zamanda yirminci baskıya ulaşan “Ölünceye Kadar Ölümsüzsün” kitabı ile önemli bir başarı yakalayan Çakır, bu serüvenin devamı olarak kaleme aldığı "Hayat Bitti Dediğin Yerde Başlar" ile yaşadığımız modern çağda sayısı milyonları bulan umutsuz insanlara, umudunu yitirip hayata havlu atanlara ışık olmayı hedefliyor.
14.10.2015 Kültür Sanat
Ölünceye Kadar Ölümsüzüz
Ölünceye Kadar Ölümsüzüz Hayat, bazen ummadığın bazen bitti dediğin yerde başlar.
12.11.2014 Kültür Sanat
Şirket yöneticileri neden uyku koçluğu almalı?
Şirket yöneticileri neden uyku koçluğu almalı? Professiyonel Yaşam Koçu Sn. Fırat Çakır Uyku Koçluğu ile ilgili tüm merak edilenleri Milliyet Kariyer Okurları için paylaştı
5.06.2014 Kariyer