Tezgahlarda en çok 'levrek, somon, çupra' ilgi görüyor
Tezgahlarda en çok 'levrek, somon, çupra' ilgi görüyor Karadeniz’de av yasağı başladı ancak tezgahlardaki balık bereketi sürüyor. Özellikle ramazan ayıyla birlikte iftar sofraları için balık tercih eden vatandaşlar, tezgahların yolunu tutuyor. ‘Ramazan bereketiyle geldi’ diyen balıkçılar ise vatandaşların daha çok levrek, somon ve çupra gibi fırında yapılan balıkları tercih ettiğini söyledi.
17.04.2021 Ekonomi
Çupra balığı nasıl pişirilir? Tavada ve ızgarada çupra balığı pişirme
Çupra balığı nasıl pişirilir? Tavada ve ızgarada çupra balığı pişirme İçeriğinde bolca A, B1, B2, B6, C, D ve E vitamini bulunan çupra, eti son derece lezzetli bir balıktır. Çocukların da severek tükettiği çupra, içeriğindeki kalsiyum ve demir ile kemiklerin gelişimine yardımcı olmaktadır. İşte çupra balığının pişirilmesi hakkında bilinmesi gerekenler.
6.07.2021 Bilgi
Çupra balığı nasıl pişirilir? Tavada ve ızgarada çupra balığı pişirme
Çupra balığı nasıl pişirilir? Tavada ve ızgarada çupra balığı pişirme Çupra özellikle Ege’de meşhur olan ve küçük sürüler şeklinde gezen bir balık türüdür. Oldukça lezzetli olan bu balık, son dönemlerde çiftliklerde de üretilmeye başlamıştır. Genellikle 250 gram ile 350 gram ağırlıkta olan çupra tavada ve ızgarada pişirilmektedir. Daha büyük ağırlıklara ulaşan balıkların ise fırında pişirilmesi tavsiye edilmektedir. İşte çupra balığı nasıl pişirilir, pişirme yöntemleri ve tüm detayları.
6.07.2021 Bilgi
Rüzgâr kuzeyden esti, ağlar boş kaldı
Rüzgâr kuzeyden esti, ağlar boş kaldı ‘Vira Bismillah’ diyerek tekneleriyle denize açılan balıkçılar av sezonunun ilk gününde beklediklerini bulamadı. Kuzeyden esen rüzgârlar etkili olunca ağlar beklendiği gibi palamut ve istavritle dolmadı. İlk gün fiyatlar da bu nedenle beklenenin üstünde oldu
1.09.2014 Gündem
Levrek kaslara iyi geliyor
Levrek kaslara iyi geliyor Levreğin içerisinde bulunan kaliteli proteinler kas gelişimi için çok önemlidir.
6.07.2021 Bilgi
UCUZ, SICAK VE SEMPATiK: TAKANiK
UCUZ, SICAK VE SEMPATiK: TAKANiK Yeniköy limanından bir yıl önce Arnavutköy’e taşınan Takanik, İstanbul’un en güzel semtlerinden birinde, lezzetli balığı, uygun fiyatı bulabileceğiniz tatlı bir mahalle lokantası
10.06.2010 Cadde