Fırkateyn

Fırkateyn

Son dakika fırkateyn haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fırkateyn gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fırkateyn haber sayfamızda...

Fırkateyn

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 701 fırkateyn haberi bulunmuştur.
Yunanistan'a ait F-16 Ege Denizi'ne düştü!
Yunanistan'a ait F-16 Ege Denizi'ne düştü! Yunanistan Hava Kuvvetleri'ne ait bir F-16 savaş uçağı, eğitim uçuşu sırasında Ege Denizi'ne düştüğünü duyurdu.
20.03.2024 Dünya
Donanmaya hava şemsiyesi
Donanmaya hava şemsiyesi Türkiye’nin ilk milli hava savunma harbi güdümlü mermisi HİSAR’ın deniz versiyonu, ilk milli fırkateyn İstanbul’un üzerindeki ilk milli lançer MİDLAS’tan başarıyla fırlatıldı.
13.03.2024 Gündem
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
29.02.2024 Haberler
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu
ABD'den Türkiye'ye F-16 mektubu Millî Savunma Bakanlığı kaynakları, ABD ile süren F-16 görüşmelerine ilişkin son durumu açıkladı.
1.03.2024 Gündem
Avustralya, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük donanmasını inşa ediyor
Avustralya, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonraki en büyük donanmasını inşa ediyor Açıklanan yeni plana göre, 26 su üstü muharip gemi arasında 6 Hunter sınıfı fırkateyn, 11 genel amaçlı fırkateyn ile 6 insansız da kullanılabilen büyük su üstü gemisi bulunuyor.
20.02.2024 Dünya
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama
NATO'nun en güçlü orduları belli oldu! Türkiye dünya devlerini geride bıraktı, işte sıralama ABD merkezli Globalfire, NATO'nun en güçlü ordularını sıraladı. Türkiye hem Avrupa hem de dünya devlerine adeta fark attı.
6.02.2024 Dünya
Türk ve Yunan ordularını karşılaştırdılar! ABD basını yayınladı: Ekonomi, hava, kara ve deniz kuvvetleri
Türk ve Yunan ordularını karşılaştırdılar! ABD basını yayınladı: Ekonomi, hava, kara ve deniz kuvvetleri ABD merkezli Globalfire, Türk ve Yunan ordusunu her açıdan karşılaştırdı. Söz konusu gelişmede Ankara, Atina'ya tam beş alanda fark attı.
31.01.2024 Dünya
ABD ve İngiltere’den Husilere yeni hava saldırısı
ABD ve İngiltere’den Husilere yeni hava saldırısı ABD ve İngiltere gece saatlerinde Husilere karşı yeni hava saldırıları düzenledi.
23.01.2024 Dünya
‘Mavi Vatan’a 4 yeni güç
‘Mavi Vatan’a 4 yeni güç Türk Deniz Kuvvetleri’ne teslim edilen TCG İstanbul, İ (İstif) Sınıfı Fırkateyn Projesinin ilk gemisi olarak envantere girdi.
20.01.2024 Gündem
Mavi Vatan'da yeni dönem! Türk denizleri onlara emanet
Mavi Vatan'da yeni dönem! Türk denizleri onlara emanet Türk Silahlı Kuvvetleri, bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla TCG Derya, MARLİN S-İDA, TCG Üsteğmen Arif Ekmekçi ve TCG İstanbul'a kavuştu.
19.01.2024 Gündem
Mavi Vatan'a 4 yeni güç! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göğsümüzü kabartan bu başarının sırrı yakın iş birliğidir
Mavi Vatan'a 4 yeni güç! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Göğsümüzü kabartan bu başarının sırrı yakın iş birliğidir Türk Donanması'na dört yeni geminin teslim töreninde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, savunma sanayiinin önemine vurgu yaparak, 'Göğsümüzü kabartan bu başarılı projelerin sırrı, kurumlarımız arasında giderek gelişen yakın iş birliği ve koordinasyondur' dedi.
19.01.2024 Gündem
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın
Yeni kara harekatı olacak mı? sorusuna MSB kaynaklarından cevap: Kimsenin şüphesi olmasın Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından 'Yeni kara harekatı olacak mı?' sorusuna yanıt geldi. Irak'ın kuzeyinde 20 aydır devam eden Pençe operasyonlarında 2 bin 477 mağara ve sığınak imha edilirken bölgeden yeni görüntüler de paylaşıldı.
18.01.2024 Gündem
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti
Aden Körfezi tezkeresi Meclis'ten geçti TSK deniz unsurlarının Aden Körfezi, Somali karasularındaki görev süresinin 1 yıl uzatılmasına ilişkin tezkere TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
17.01.2024 Gündem
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Haberler
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı
Marmaris açıklarında nefes kesen anlar! Deniz piyadeleri adaya çıktı Karadeniz, Marmara, Ege ve Doğu Akdeniz'de düzenlenen Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nın planlı tatbikatlarından Denizkurdu I - 2024 Tatbikatı'nın seçkin gözlemci günü, dün Marmaris açıklarında icra edildi.
13.01.2024 Gündem
Türkiye uçak gemisi yapacak
Türkiye uçak gemisi yapacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Savunma Sanayii İcra Komitesi’nde, dünyanın ilk SİHA gemisi olarak tanımlanan çok maksatlı amfibi gemi TCG Anadolu’nun, donanmanın hizmetine girmesinin ardından Uçak Gemisi inşasında tasarım aşamasına geçilmesi kararı alındı.
4.01.2024 Gündem
Nusret-2023 tatbikatı sürüyor
Nusret-2023 tatbikatı sürüyor Çanakkale ve Saros Körfezi’nde devam eden 'Nusret-2023 Davet Tatbikatı' dahilinde Seçkin Gözlemci Günü Faaliyetleri gerçekleştirildi.
5.12.2023 Gündem
Deniz Harp Okulu 250. yaşını kutladı
Deniz Harp Okulu 250. yaşını kutladı Deniz Harp Okulu’nun kuruluş yıl dönümü Heybeliada’daki tarihi yerleşkesinde törenle kutlandı. 21 gemi, Deniz Harp Okulu bahçesinden töreni izleyen Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Tatlıoğlu’na çimariva selamında bulundu.
20.11.2023 Gündem
Deniz Harp Okulu 250'inci yılını Heybeliada'da düzenlenen törenle kutladı
Deniz Harp Okulu 250'inci yılını Heybeliada'da düzenlenen törenle kutladı Deniz Harp Okulu kuruluşunun 250'nci yılını, düzenlenen törenle kutladı. Olumsuz hava şartlarına rağmen törende, TCG İstanbul'un rehberliğindeki 21 gemi, Harp Okulu önünden geçiş yaparak Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu'nu çimariva selamıyla selamladı.
19.11.2023 Gündem
İstanbul Boğazı’ndaki tarihi görüntünün detayları ortaya çıktı
İstanbul Boğazı’ndaki tarihi görüntünün detayları ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Stratejik mesajlar içeriyor” dediği Türk donanmasının Cumhuriyetin 100'üncü yılı dolayısıyla İstanbul Boğazı’nda gerçekleştirdiği tarihinin en büyük resmigeçidinin detayları ortaya çıktı.
1.11.2023 Gündem
Yunan basını 29 Ekim kutlamalarını yazdı: Güç gösterisi
Yunan basını 29 Ekim kutlamalarını yazdı: Güç gösterisi Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi. İngiliz medyası ülkenin son yüz yılda yaşadığı kırılma anlarını derlerken, Yunan basını İstanbul Boğazı'ndan geçen 100 gemiyi manşete taşıdı.
30.10.2023 Dünya
Yunan basını 29 Ekim kutlamalarını yazdı: Güç gösterisi
Yunan basını 29 Ekim kutlamalarını yazdı: Güç gösterisi Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yıl kutlamaları dünya basınında ses getirdi. İngiliz medyası ülkenin son yüz yılda yaşadığı kırılma anlarını derlerken, Yunan basını İstanbul Boğazı'ndan geçen 100 gemiyi manşete taşıdı.
30.10.2023 Haberler
‘Boğaz’ımız düğümlendi’
‘Boğaz’ımız düğümlendi’ Cumhuriyet’in 100’üncü yılı dolayısıyla Türk donanması, İstanbul Boğazı’nda 100 gemi ile tarihinin en büyük resmi geçidini gerçekleştirdi.
30.10.2023 Gündem
Gördüğü gemi fotoğraflarının maketini yapıyor! “25 senedir maket yapımı ile uğraşıyorum”
Gördüğü gemi fotoğraflarının maketini yapıyor! “25 senedir maket yapımı ile uğraşıyorum” Ordu’da yaşayan Salih Sağlam, 25 yıldır gazete ve dergilerden fotoğraflarına bakarak yapmayı sürdürdüğü gemi maketlerini oluşturduğu müzede sergiliyor.
5.10.2023 Yaşam
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun

Benzer Haber Etiketleri

Fırkateyn ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.