Günde 2 kaşık fıstık ezmesi yerseniz ne olur? İnanması zor ama her şeyi değiştiriyor
Günde 2 kaşık fıstık ezmesi yerseniz ne olur? İnanması zor ama her şeyi değiştiriyor Kilo verme, meme kanserini önleme, uykusuzluğu giderme gibi çok fazla faydası bulunan fıstık ezmesi adeta doğal bir hazine. Günde 2 kaşık fıstık ezmesi yediğinizde vücudunuzda meydana gelen 9 değişime çok şaşıracaksınız!
Fıstık ezmesi faydalı mı? Fıstık ezmesi yiyerek zayıflanır mı?
Fıstık ezmesi faydalı mı? Fıstık ezmesi yiyerek zayıflanır mı? Fıstık ezmesi sağlıklı bir atıştırmalık mı? Size iyi bir haberimiz var! Bu lezzetli yiyeceğin bilinmeyen birçok faydası bulunuyor. Üstelik uzmanlara göre kilo vermede de en büyük yardımcılarınızdan biri! İşte fıstık ezmesi hakkında bilinmeyenler... PEMBENAR ÖZEL
Neden fıstık ezmesi tüketmelisiniz?
Neden fıstık ezmesi tüketmelisiniz? Kilo kaybı, meme kanseri önleme, uykusuzluk ve çok daha fazlası... Fıstık ezmesi vücutta birçok olumlu değişikliği teşvik edebilen doğal bir hazinedir! Vücudunuzun istediği yararlı vitaminler, mineraller, sağlıklı yağlar ve elementlerle doludur. İşte fıstık ezmesi yemeye başlamak için birçok neden!
Fıstık ezmesiyle hapisten inanılmaz firar!
Fıstık ezmesiyle hapisten inanılmaz firar! ABD'nin Alabama eyaletindeki bir hapishaneden 12 mahkum fıstık ezmesi sayesinde kolayca kaçmayı başardı. İlginç olayda mahkumlar hapishaneye yeni bir gardiyan gelmesini fırsat bildi.
2.08.2017 Dünya
Fıstık ezmeli bisküvi sandviç
Fıstık ezmeli bisküvi sandviç Çayın yanına yapabileceğiniz bu pratik ve lezzetli tatlı 15 dakikadan fazla zamanınızı almayacak.
6.07.2021 Tatlı Tarifleri
Fıstık ezmeli yoğurdu denediniz mi?
Fıstık ezmeli yoğurdu denediniz mi? M.Ö. 950 yılına dayanan bir geçmişi olan yer fıstığıyla hazırlanan fıstık ezmesini yoğurtla karıştırın!
6.07.2021 Bilgi