Fiyat Farkı

Fiyat Farkı

Son dakika fiyat farkı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fiyat farkı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fiyat farkı haber sayfamızda...

Fiyat Farkı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.044 fiyat farkı haberi bulunmuştur.
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Altını olanlar dikkat: Piyasa ile kuyumcu arasında tarihi fark!
Altını olanlar dikkat: Piyasa ile kuyumcu arasında tarihi fark! Birkaç hafta içerisinde gram altının serbest piyasa fiyatı ile Kapalıçarşı’da, kuyumcularda satılan fiyatı arasında makas 250 lirayı aştı. Peki altın fiyatları kuyumcularda neden daha da yükseldi? Konuyla ilgili merak edilenler haberin detayında...
21.03.2024 Ekonomi
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Haberler
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi!
EPDK'dan akaryakıtta tek fiyat dönemi! Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), akaryakıt istasyonlarında farklı isimlerle satılan dizel ve benzinde uygulanan fiyat farklarını kaldırmaya hazırlanıyor.
20.03.2024 Ekonomi
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira
'Enginar' tarlada 20, tabakta 400 lira Enginar üretiminde Türkiye’nin yüzde 42’lik ihtiyacına cevap veren Aydın’da hasat sezonu başlarken, tarlada toptan adet satış fiyatı 20 TL olan yeşil elmasın lokantalarda tabağa uzanan yolculuğu 400 TL'ye kadar çıkıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Darphane çift vardiyaya geçti: Kuyumcular satacak altın bulamıyor! İşte sebebi
Darphane çift vardiyaya geçti: Kuyumcular satacak altın bulamıyor! İşte sebebi Altın fiyatları her geçen gün rekor üstüne rekor kırarken, kuyumcularda altın bulunurluğu azalmaya başladı. Konuyla ilgili yeni bir açıklama yapıldı ve Darphane’nin hafta sonları fazla mesai yaptığı, hafta içi çift vardiyaya geçildiği belirtildi. Özellikle İstanbul ve diğer illerde kuyumcularda altın bulunurluğu zorlaştı.
14.03.2024 Ekonomi
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı”
“Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon, 18 lira 36 kuruşa markette satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, “Üreticide 2 lira 50 kuruş olan limon 18 lira 36 kuruşa, 3 lira 50 kuruş olan portakal 23 lira 53 kuruşa, 115 lira olan kuru incir 506 lira 20 kuruşa, 13 lira 33 kuruş olan kabak 47 lira 90 kuruşa markette satıldı” dedi.
1.03.2024 Ekonomi
Kuyumcular satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamıyor! Nedeni belli oldu
Kuyumcular satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamıyor! Nedeni belli oldu Son dönemde kuyumcu esnaflarının satacak çeyrek altın ve Cumhuriyet altını bulamadıkları belirtiliyor. Peki piyasada çeyrek altın ve Cumhuriyet altını neden yok. İşte detaylar...
24.02.2024 Ekonomi
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı
Marketlerde ‘etiket mesaisi’ hızlandı! Fiyatı 220 liradan 300 liraya çıktı Aralık ayı itibarıyla marketlerde etiket değişimleri hızlandı. Bazı temel gıda ve ihtiyaç ürünlerinde fiyat artışları dikkat çekiyor. Marketlerde 220 TL’ye satılan bir ürünün fiyatı 300 liraya çıktı. Tüketici Konfederasyonu Başkanı Aydın Ağaoğlu, ‘İhbar alır almaz yazar kasalarda fiyatları değiştiriyorlar’ diyerek stokçuları ortaya çıkaracak formülü açıkladı.
14.02.2024 Ekonomi
Salatalık fiyatı aldı başını gitti
Salatalık fiyatı aldı başını gitti İstanbul başta olmak üzere büyükşehirlerde salatalık 80-100 liradan satılıyor. Kış aylarında üretimin az olduğu belirtilirken, birkaç hafta içinde fiyatların düşmesi bekleniyor.
11.02.2024 Ekonomi
Özel okulun kitap farkı talebine yargıdan ret
Özel okulun kitap farkı talebine yargıdan ret Antalya'da yaşayan Ayşen Yalman, özel okula giden oğlunun kitap farkı ücretine itiraz ederek, Tüketici Hakem Heyeti'ne yaptığı başvuruda haklı bulundu. Karara itiraz eden özel okul yönetimi, davayı kaybetti. Okulun aradaki farkı kendisine ödeyeceğini söyleyen Yalman, "Okul yönetimlerinin pervasızlıklarına velilerin duruşu açısından bu davanın önemli olduğunu düşünüyorum" dedi.
9.02.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı
Bakan Yumaklı açıkladı: 14 milyar lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde çalışmalarının felaketin ilk anından itibaren aralıksız sürdüğünü belirterek, tarımsal üretimde ülkenin can damarı olan bölgede, üretimin aksamadan devam etmesi için üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
5.02.2024 Ekonomi
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı'
'Depremzedelere 14 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapıldı' Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden etkilenen illerde felaketin ilk anından itibaren çalışmalarının aralıksız sürdüğünü belirterek, üreticilere 2023 yılında toplam 14 milyar 150 milyon TL tarımsal destekleme ödemesi yapıldığını bildirdi.
4.02.2024 Ekonomi
Aynı marka ve ürün fiyat farkı yüzde 32
Aynı marka ve ürün fiyat farkı yüzde 32 Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Ankara’da temel tüketim maddeleri arasından seçilen 6 ürünün aynı marka ve miktarlarının 6 farklı marketteki fiyatlarına yönelik çalışma yaptı.
2.02.2024 Ekonomi
Tavukta fiyat makası açılıyor
Tavukta fiyat makası açılıyor Bütün tavukla parça tavuk arasındaki fiyat makası açılıyor. Önceki yıllarda bütün tavuk ile parça tavuk arasındaki fiyat farkı 10-15 lira düzeyindeyken, şu an bazı ürünlerde 40 lirayı aşıyor.
23.01.2024 Ekonomi
Araç alacaklar dikkat: Sıfır ve ikinci elde en avantajlı dönem
Araç alacaklar dikkat: Sıfır ve ikinci elde en avantajlı dönem Yılın son aylarında bayilerin kampanyalarını hızlandırması ile sıfır araçlarda peş peşe indirimler yaşanmıştı. Yeni yılın ilk ayında ise bazı modellerde kampanyalar sonlanırken, bazılarında ise uygun koşullar devam ediyor. Peki sıfır ve ikinci elde fiyatlar bundan sonra artar mı? Araç almak için en uygun dönem ne zaman? İşte detaylar...
16.01.2024 Ekonomi
TZOB Başkanı Bayraktar, üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi
TZOB Başkanı Bayraktar, üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, 2023 yılında ve aralık ayında üretici ile market arasındaki fiyat farklılıklarını değerlendirdi.
3.01.2024 Ekonomi
İlaca erişim kolaylaşacak
İlaca erişim kolaylaşacak Sosyal Güvenlik Kurumu, Resmi Gazete’nin önceki günkü mükerrer sayısında yayımlanan Sağlık Uygulama Tebliği (SUT) düzenlemesiyle, ilaca erişimi kolaylaştırmaya yönelik bir adım attı.
31.12.2023 Gündem
Bakan Bolat araç piyasasına yansıyan indirim oranını açıkladı
Bakan Bolat araç piyasasına yansıyan indirim oranını açıkladı Ticaret Bakanı Ömer Bolat canlı yayında önemli açıklamalarda bulunarak araç piyasasında yapılan indirim oranını açıkladı.
27.12.2023 Ekonomi
‘Torba teklif’ bütçe sonrası yasalaşacak
‘Torba teklif’ bütçe sonrası yasalaşacak Çalışan emeklilerin 5 bin lira ikramiye alma umuduyla bekledikleri torba teklifin yasalaşması, TBMM Genel Kurulu’nda 11 Aralık’ta başlayacak ve 24 Aralık’a kadar devam edecek 2024 yılı bütçe görüşmeleri nedeniyle yılın son haftasına kaldı. Henüz 42 maddesi kabul edilen 86 maddelik teklifin bütçe görüşmelerinin hemen ardından ele alınması durumunda dahi ikramiye ödemelerinin yeni yıla sarkması bekleniyor.
9.12.2023 Ekonomi
Erdoğan, Netanyahu için bu ifadeyi ilk kez kullandı: Gazze Kasabı
Erdoğan, Netanyahu için bu ifadeyi ilk kez kullandı: Gazze Kasabı Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de tarihin en kalleş saldırılarından birisinin gerçekleştiğini söyledi, Netanyahu için 'Gazze Kasabı' ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde yerel seçim çalışmaları da vardı.
29.11.2023 Haberler
Son dakika... Erdoğan, Netanyahu için bu ifadeyi ilk kez kullandı: Gazze Kasabı
Son dakika... Erdoğan, Netanyahu için bu ifadeyi ilk kez kullandı: Gazze Kasabı Partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gazze'de tarihin en kalleş saldırılarından birisinin gerçekleştiğini söyledi, Netanyahu için 'Gazze Kasabı' ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın gündeminde yerel seçim çalışmaları da vardı.
29.11.2023 Gündem
Mesai dışı EFT’de fiyat farkı kalktı
Mesai dışı EFT’de fiyat farkı kalktı Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), bankaların hafta içi saat 16.00 sonrası ve hafta sonu yapılan EFT/FAST işlemleri için yüzde 50 fazla azami ücret uygulamasını kaldırdı.
26.11.2023 Ekonomi
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı
Torbadan fenomene vergi muafiyeti çıktı Yeni torba yasa teklifine göre, sosyal medya fenomenlerine gelir vergisi muafiyetinin sınırı genişliyor, ürün tanıtımından sağladıkları kazançlar için gelir vergisi ödemeyecekler
25.11.2023 Ekonomi
Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma başlatıldı
Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma başlatıldı AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, Çalışan emeklilere 5 bin TL ödenmesine yönelik çalışma hakkında açıklama yaptı.
24.11.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Fiyat Farkı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.