Flamingo

Flamingo

Son dakika flamingo haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan flamingo gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan flamingo haber sayfamızda...

Flamingo

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 622 flamingo haberi bulunmuştur.
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane
Baharın müjdecisi! Tuz Gölü için bir efsane Türkiye'nin 2’nci büyük gölü olan Tuz Gölü, bahar ve yaz aylarında yaklaşık binlerce flamingoya ev sahipliği yapıyor.
19.03.2024 Gündem
Kreşle birlikte spor salonu da geliyor!
Kreşle birlikte spor salonu da geliyor! Kadın, çocuk ve emeklilerin güvenli ve konforlu şartlarda sosyalleşebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Çiğli Belediyesi, son olarak içerisinde kadın dayanışma merkezi, sosyal tesisi ve spor salonu bulunan Flamingo Semt Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi.
23.12.2023 Ege
Flamingo Lara Restaurant
Flamingo Lara Restaurant Designist tarafından Antalya’da tasarlanan Flamingo Lara Restaurant, filamingoların tüylerinden ilham alan renk tonlarının, doğal malzemelerin ve tropikal bitkilerin kullanımıyla ziyaretçilerini huzurlu ve dingin bir atmosferde ağırlıyor.
30.10.2023 Mimarlık
Cumhuriyet’ten günümüze: Alaturka ve Alafranga mutfak kültürü yan yana
Cumhuriyet’ten günümüze: Alaturka ve Alafranga mutfak kültürü yan yana Cumhuriyet’in kuruluşuyla birlikte Türk mutfağının geçirdiği değişimi Özyeğin Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Doç. Dr. Özge Samancı’yla konuştuk.
28.10.2023 Yemek
Milliyet Mimarlık ile bir bakışta yapı sektörü
Milliyet Mimarlık ile bir bakışta yapı sektörü Milliyet Gazetesi ve YAPI Dergisi iş birliğiyle hazırlanan Milliyet Mimarlık’ın yeni sayısında “Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Mimarlık Panoraması”ndan ödüllü “Çanakkale Anten Kulesi” projesine kadar uzanan geniş bir seçkiye yer veriliyor. Dergi, 29 Ekim Pazar günü okurlarıyla buluşuyor.
27.10.2023 Mimarlık
Tuz Gölü’nde göç zamanı
Tuz Gölü’nde göç zamanı Aksaray’da, Tuz Gölü’nün misafirleri flamingoların sıcak bölgelere göçü başladı.
1.10.2023 Gündem
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza
Avlanması yasak hayvanlara zarar verenlere 1,2 milyon lira ceza Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün (DKMP) avlanması yasak olan yabani hayvanların 2023-2024 av döneminde avlanmaları halindeki tazminat bedelleri belli oldu.
20.07.2023 Gündem
Sassuolo'dan hazırlık maçında görülmemiş skor: 22-0!
Sassuolo'dan hazırlık maçında görülmemiş skor: 22-0! İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo, yeni sezon çalışmaları kapsamındaki ilk hazırlık maçında amatör Real Vicenza'yı 22-0 mağlup etti.
15.07.2023 Futbol
Sağlıklı atıştırmalıklar kazandıracak
Sağlıklı atıştırmalıklar kazandıracak Çiğli Belediyesi ile Birleşmiş Milletler Göç Örgütü ve Flamingo Kadın Kooperatifi’nin işbirliğinde toplumsal cinsiyet eşitliğini ve kadınların ekonomik özgürlüğünü sağlamak amacıyla Kaklıç’ta 534 metrekare kapalı alan üzerinde projelendirilen Sağlıklı Atıştırmalıklar Üretim Tesisi’nin üretim bandında çalışacak kadınlara yönelik eğitimler tamamlandı.
8.07.2023 Ege
Sinema ve müziğin dansı
Sinema ve müziğin dansı 3.İzmir Uluslararası Film ve Müzik Festivali, 16 Haziran’da başlıyor.
12.06.2023 Kültür Sanat
‘Altın’ sürprizi
‘Altın’ sürprizi Aslı Hünel, iş insanı Osman Irk’ın kızının Kayseri Flamingo’da gerçekleşen düğününde sahne aldı.
17.05.2023 Cadde
Çiğli’ye dördüncü Avrupa onuru
Çiğli’ye dördüncü Avrupa onuru Çiğli Belediyesi, Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi’nin Fransa’daki organizasyonunda üst üste 4. kez Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Partner Kenti unvanını aldı.
5.03.2023 Ege
Kazanan doğa oldu!
Kazanan doğa oldu! Birçok kuş türüne ev sahipliği yapan Milas Tuzla sulak alanında yapılması planan Turizm Kenti Projesi’yle ilgili davada ÇED olumlu kararı iptal edildi.
2.03.2023 Ege
Kirlilik ve avcılık yuvaları vurdu
Kirlilik ve avcılık yuvaları vurdu İzmir’de Gediz Deltası’nda 2022 kuş araştırma ve izleme çalışmaları tamamlanırken, Doğa Derneği Biyoçeşitlilik Araştırma Koordinatörü Şafak Arslan, Flamingo Adası’ndaki yuva sayısının, geçen yıllara göre düştüğünü söyledi.
29.01.2023 Gündem
İzmir yeşillendi!
İzmir yeşillendi! İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, bir yılda 10 Buca Cezaevi kadar alanı yeşillendirdiklerini söyledi, “Doğayla uyumlu bir yaşam inşa ediyoruz” dedi.
24.01.2023 Ege
Eserleri, Kuş Cenneti’ne yolculuğa çıkardı
Eserleri, Kuş Cenneti’ne yolculuğa çıkardı Gazeteci Esat Erçetingöz, Tarım ve Orman Bakanlığı’nan aldığı özel izinle İzmir Kuş Cenneti’nde çektiği fotoğraflardan oluşan bir fotoğraf sergisi açtı.
23.01.2023 Ege
Erçetingöz’den ‘Flamingo Adası’
Erçetingöz’den ‘Flamingo Adası’ Fotoğraf sanatçısı Esat Erçetingöz’ün “Flamingo Adası Sergisi” Ahmet Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde açıldı.
11.01.2023 Ege
Yeni yılda herkesi mutlu edecek akıllı saatler
Yeni yılda herkesi mutlu edecek akıllı saatler Yeni yılda sevdiklerinize ne hediye alacağınıza hala karar veremediniz mi? O halde hediye aldığınıza asla pişman olmayacağınız bir seçenekle sizi tanıştıralım: Akıllı saatler.
15.12.2022 Advertorial
Emine Erdoğan'dan 'sıfır atık' vurgusu: 'Geleceğimiz emin ellerde'
Emine Erdoğan'dan 'sıfır atık' vurgusu: 'Geleceğimiz emin ellerde' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, çocukların sıfır atık bilincine varması ve Sıfır Atık Projesi'ni sahiplenmesinin önemine dikkat çekerek, "Geleceğimiz emin ellerde diye düşünüyorum" dedi.
8.12.2022 Gündem
Ekipler alarma geçti! Otomobilden rastgele ateş açtılar
Ekipler alarma geçti! Otomobilden rastgele ateş açtılar Adıyaman'da iki grup arasında çıkan silahlı kavga sonrası durumundan şüphelenilen bir otomobil polis ekiplerini harekete geçirdi.
27.11.2022 Gündem
Flamingolar sulak alanda görsel şölen oluşturdu
Flamingolar sulak alanda görsel şölen oluşturdu Muğla'nın Milas ve Bodrum ilçeleri arasındaki Tuzla Sulak Alanı ve Tabiat Parkı'na gelen binlerce flamingolar, renkli görüntüler oluşturdu.
26.11.2022 Haberler
Küçükçekmece'de farklı türde onlarca hayvana ait postlar ele geçirildi
Küçükçekmece'de farklı türde onlarca hayvana ait postlar ele geçirildi İstanbul Küçükçekmece’de bir iş yerine düzenlenen operasyonda çeşitli hayvan türüne ait post ve deri ele geçirildi. Düzenlenen operasyonda 1 şüpheli yakalandı.
21.11.2022 Gündem
10 ayda 6 bin çocuğa ulaştı
10 ayda 6 bin çocuğa ulaştı İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin 8-10 yaş arasındaki çocukların geleceğine yön verdiği sportif yetenek ölçümü uygulaması yoğun ilgi gördü.
18.11.2022 Ege
Bakan Kurum: Tuz Gölü'nde aldığımız tedbirler sonuç verdi
Bakan Kurum: Tuz Gölü'nde aldığımız tedbirler sonuç verdi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "Çok şükür aldığımız tedbirler sonuç verdi. Tuz Gölü'nde 10 bin flamingo yavrusu yumurtalarından çıktı, sağ salim büyüdü, hatta bazıları göçtü. Bazıları da bizimle kaldı" dedi.
22.10.2022 Ekonomi
Para için flamingolara kıydılar
Para için flamingolara kıydılar Aksaray'da Naim D.'nin 2 arkadaşının yardımıyla 'flamingo cenneti' olarak bilinen Tuz Gölü'nde yakalayıp ayak ve gagalarını bağlayarak koli içinde satmak için yolcu otobüsüyle Mersin'in Erdemli ilçesine gönderdiği 40'ı yavru, 47 flamingodan 26'sı öldü. Şüpheliler ve otobüs şoförüne toplam 425 bin lira idari para cezası uygulandı, haklarında adli işlem başlatıldı.
22.09.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Flamingo ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.