Florian Thauvin'dan sevgilisi ile Dünya Kupası akımı!
Florian Thauvin'dan sevgilisi ile Dünya Kupası akımı! Marsilya'lı futbolcu Florian Thauvin sevgilisi Charlotte Pirroni ile Dünya Kupası'nı ortaya koyarak yaptıkları şov ile yeni bir akım yarattı.
23.04.2021 Futbol
Thauvin paylaştı Gomis öptü!
Thauvin paylaştı Gomis öptü! Marsilya'nın yıldız oyuncusu Florian Thauvin, Instagram hesabından paylaştığı gönderide Bafetimbi Gomis'i çekerken Gomis'de yakın arkadaşı olan Thauvin'i öperek sevgisini gösterdi.
14.01.2018 Futbol
Düğüne değil maça geldiler!
Düğüne değil maça geldiler! İngiltere Premier Lig'in 3. haftasında sahasında Arsenal'i konuk eden Newcastle United'ta Chancel Mbemba ve Florian Thauvin stada çok şık geldiler.
29.08.2015 Futbol
Fenerbahçe genç Marsilyalı'nın peşinde
Fenerbahçe genç Marsilyalı'nın peşinde Marsilya'nın genç yıldızı Florian Thauvin gösterdiği performansla dev ekiplerin ilgi odağı oldu. Marsilya'nın Bastia'dan kadrosuna kattığı 20 yaşındaki yıldız adayı bu sezon 14 maçta 5 gol kaydetme başarısı gösterdi.
9.01.2014 Futbol
Fransa'da büyük olay!
Fransa'da büyük olay! Fransa Ligi'nde bu akşam Lille deplasmanına konuk olacak Marsilya'yı, dün akşam havalimanında bir grup Lille taraftarı karşıladı.    Sezon başında eski stoperleri Florian Thauvin'in Marsilya'ya gitmesine tepki gösteren taraftarlar, 20 yaşındaki futbolcuya ve takıma küfürlü tezahüratta bulununca, Marsilya teknik direktörü olaya tepki gösterdi. Takım ve taraftarlar arasında arbade yaşandı.
3.12.2013 Futbol