Flormar

Flormar

Son dakika Flormar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Flormar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Flormar haber sayfamızda...

Flormar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 136 flormar haberi bulunmuştur.
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor Türkiye'nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler kurumsal hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
10.11.2023 Milliyet Executive
Kozmetik, Rekabet Kurulunun merceğinde
Kozmetik, Rekabet Kurulunun merceğinde Rekabet Kurulunun (Kurul) son zamanlarda kozmetik ve kişisel bakım sektöründe başlattığı inceleme ve soruşturmalar ses getirmektedir.
3.04.2023 Milliyet Rekabet
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri LALE DANIŞMAN- Gözler, kirpiklerde Performansıyla ‘Bakışları Abartıyoruz’ sloganının hakkını veren ‘Flormar Big’N Bold’ maskara serisinde her biri ayrı etkisiyle öne çıkan Volume, Lengthening ve Waterproof isimli üç çeşit bulunuyor...
29.10.2022 Cadde
Bakışları abarttılar!
Bakışları abarttılar! Esra Bilgiç’in reklam yüzü olduğu Flormar, yeni maskara serisi Big’n Bold’u özel bir davetle tanıttı.
1.07.2022 Cadde
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Moda ve sanat Machka ve Uluslararası Konuk Sanatçı Programı Gate 27’nin kurucusu Melisa Tapan, iş birliğinden doğan couture koleksiyon, zamansız çizgileri sanatla buluşturdu...
9.04.2022 Cadde
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Konforlu şıklık Klasik ve modern çizgileri kendine özgü yorumlarıyla kadın ayakkabı ve çanta koleksiyonuyla birleştiren Nine West, stiletto, loafer ve babet modelleriyle yılbaşı akşamında ışıl ışıl adımlar atmanızı sağlıyor...
25.12.2021 Cadde
Sanal makyaja yoğun ilgi
Sanal makyaja yoğun ilgi Flormar’ın ‘sanal makyaj’ uygulamasına yoğun ilgi olduğu bildirildi. Flormar’dan yapılan açıklamaya göre, mart ayının başında yayına alınan, www.flormar.com.tr, Flormar mobil uygulaması, mağazalarda yer alan QR kodu okutarak ve Instagram (@flormarturkiye) hesabında yer alan filtre ikonuna tıklayarak giriş yapılan Flormar Sanal Makyaj uygulaması üç hafta içinde 1 milyon kullanıma ulaştı.
4.04.2021 Ekonomi
Editör'ün seçtikleri
Editör'ün seçtikleri Jean tutkunlarına Boyner ile özgün stiliyle bilinen Derin Mermerci, iş birliği yaptı...
10.10.2020 Cadde
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri Gökkuşağı etkisi Twist ‘İlkbahar-Yaz 2020’ koleksiyonu, mevsimin getirmiş olduğu yetkiye dayanarak tüm enerjisini sokaklara taşımaya hazır...
11.07.2020 Cadde
Editörün seçtikleri
Editörün seçtikleri YAZ MODUBobbi Brown’un yeni çıkan ‘Summer Glow Koleksiyonu’, yaz mevsimine renk katmaya hazırlanıyor...
6.06.2020 Cadde
Flormar 23 Nisan'ın 100 yılını Dünya Çocuklarının renkleriyle kutladı!
Flormar 23 Nisan'ın 100 yılını Dünya Çocuklarının renkleriyle kutladı! Flormar, Ata’mızın tüm dünya çocuklarına armağan ettiği ve ulusal egemenliğimizin ilanı olan 23 Nisan’ın 100. yılını; 6 kıta, 110 ülkeye yayılmış büyük Flormar ailesinin rengi olan çocuklar ile coşkuyla kutladı!
Yeni ürün tanıtıldı
Yeni ürün tanıtıldı Flormar’ın ‘Her Açıdan Mükemmel’ mottolu yeni ürünü ‘Precious Curl Mascara’, Feriye’de tanıtıldı.
29.02.2020 Cadde
'Hala bunları konuşmamız çok saçma'
'Hala bunları konuşmamız çok saçma' Flormar, Hazar Ergüçlü ile reklam yüzünün devamını lansmanla tanıttı. Hazar Ergüçlü basın mensuplarının sorularına da yanıtladı.
28.02.2020 Cadde
Pazarlamanın en etkin isimleri
Pazarlamanın en etkin isimleri Türkiye’de pazarlamanın en etkin isimleri açıklandı. DataExpert ve Fortune Türkiye iş birliği ile yapılan araştırmayla Türkiye’nin ‘En Etkin 50 CMO’su belirlendi. Sonuçlara göre, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin pazarlama koltuğunda oturanların yüze 42’si kadınlardan oluştu.
6.02.2020 Ekonomi
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler
“Steptember Gönüllü Buluşması”nda bir araya geldiler Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı - Cerebral Palsy Türkiye, engelli çocukların ihtiyaç duydukları özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerine ücretsiz ulaşmalarını sağlayan gönüllüleri ile bir araya geldi.
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu
Seçkin Piriler ve Meral Kaplan pişti oldu Geçtiğimiz yıl birlikte çıktıkları Bodrum tatilinde kavga eden ve dostlukları biten Meral Kaplan ile Seçkin Piriler, bir kozmetik markasının tanıtım gecesinde karşılaştılar.
14.11.2019 Cadde
‘Böyle memnunuz’
‘Böyle memnunuz’ Hazar Ergüçlü, yüzü olduğu Flormar’ın Ulus 29’da düzenlenen partisine katıldı.
14.11.2019 Cadde
Makyaj saati!
Makyaj saati! Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Flormar’ın yenilenen fırça ve aksesuar koleksiyonunun tanıtımında buluştu.
11.10.2019 Cadde
‘İK liderleri’nin yüzde 60’ı kadın
‘İK liderleri’nin yüzde 60’ı kadın İnsan kaynakları (İK) ekosisteminde hayata geçen yeniliklere liderlik ederek başarı kazanmış, Türkiye’nin en etkin 50 İK yöneticisi belirlendi. Fortune Türkiye dergisinin ekim sayısında açıklanan en başarılı isimler 15 Ekim’de gerçekleştirilecek CHRO Summit 2019’da ödüllerini alacak.
4.10.2019 Ekonomi
Flormar mağazalarında yepyeni konsept
Flormar mağazalarında yepyeni konsept Flormar, yeni konsepte dönüştürdüğü İstiklal Caddesi mağazasını marka yüzü Hazar Ergüçlü’nün de katıldığı keyifli bir etkinlikle makyaj severlerle buluşturdu.
Güneşe alerjisi var
Güneşe alerjisi var Hazar Ergüçlü, yüzü olduğu kişisel bakım markası Flormar’ın İstiklal Caddesi’ndeki yeni konsept mağazasının açılışına katıldı.
15.06.2019 Cadde
'İtirazın sizden gelmesi lazım'
'İtirazın sizden gelmesi lazım' İktidarın pek çok söylemine karşı sendikaların sessiz kalmasını eleştiren CHP lideri Kılıçdaroğlu “Ben sizdenim, ailenizin bir parçasıyım. O yüzden sizi eleştirmeye hakkım var. Ben her koşulda, her ortamda sizin haklarınızı savunmak zorundayım” dedi
24.03.2019 Siyaset
Makyaj saati
Makyaj saati Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Flormar’ın yeni ruju ‘Kiss Me More’un tanıtım davetinde buluştu.
28.02.2019 Cadde
‘Ben zaten sokaklardayım’
‘Ben zaten sokaklardayım’ CHP PM toplantısı öncesi konuşan Kılıçdaroğlu, “Erdoğan kalkmış, ‘sokaklara çıkarsanız şunu yaparım, bunu yaparım’ diyor. Ben zaten sokaklardayım. Ben senin gibi değilim ki. Ben vatandaştan biriyim. Sen bir kibir abidesisin” ifadelerini kullandı.
19.12.2018 Siyaset
Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu
Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık olağan grup toplantısında konuştu.
13.11.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Flormar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.