Ford'dan ilginç sürüş deneyimi!
Ford'dan ilginç sürüş deneyimi! Ford, geleceği bugünden yaşama vizyonuyla müşterilerine yepyeni bir test sürüşü deneyimi yaşatacak. Pandemiyle ilgili tedbirlerin en üst düzeyde alındığı yeni ‘Ford Kapında’ test sürüşü uygulaması ile müşterilerin kapısına gelecek olan Ford yetkilileri test sürüş deneyimini farklı bir boyuta çıkaracak.
15.09.2020 Otomobil
Ford yeni modellerini tanıttı! İşte Ford Kuga ve Ford Puma
Ford yeni modellerini tanıttı! İşte Ford Kuga ve Ford Puma Ford, yeni SUV'u Kuga, crossover modeli Puma ve "Geleceği Bugünden Yaşa" mottosunu online toplantıyla tanıttı. Ford’un gelecek vizyonu, Puma ve Kuga’nın özellikleri toplantıda basın mensuplarına tanıtıldı.
7.08.2020 Otomobil
Ford Puma Türkiye yollarında!
Ford Puma Türkiye yollarında! SUV segment otomobillere bir yenisi daha eklendi. Ford Puma Türkiye yollarına çıktı. Özellikleriyle dikkat çeken Ford Puma’nın özellikleri neler? Ford Puma’nın yakıt tüketimi ne kadar?
15.07.2020 Otomobil
Ford'un yeni SUV'si Puma ortaya çıktı! İşte satış tarihi
Ford'un yeni SUV'si Puma ortaya çıktı! İşte satış tarihi Ford, Ford Puma’nın ilk görüntülerini yayınladı. SUV esintileri taşıyan kompakt crossover; heyecan uyandıran çekici dış tasarım, sınıfının en büyük ve en kullanışlı bagajı ve 48 Volt güce sahip yarı hibrit güç ve aktarma organı teknolojisini bir arada sunuyor.
3.04.2019 Otomobil