Formasyon

Formasyon

Son dakika formasyon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan formasyon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan formasyon haber sayfamızda...

Formasyon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 753 formasyon haberi bulunmuştur.
Türkiye deniz parkına neden tepkili?
Türkiye deniz parkına neden tepkili? Yunanistan’ın iki büyük deniz parkı, resmi ifadelerine göre biyolojik çeşitliliği ve deniz ekosistemlerini korumaya yönelik 780 milyon euroluk bir programın parçası.
19.04.2024 Gündem
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık!
Abdullah Avcı: Kazanabilseydik büyük bir avantaj yakalayacaktık! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Sivasspor maçının ardından konuştu.
12.04.2024 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Bizim hedefimiz lig üçüncülüğü
Abdullah Avcı: Bizim hedefimiz lig üçüncülüğü Süper Lig'in 31'inci haftasında Konyaspor, sahasında Trabzonspor'a 3-1 mağlup oldu. Maçın ardından bordo-mavili ekibin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.
3.04.2024 Trabzonspor
Ömer Ateş: Pozisyonlar yarattık fakat değerlendiremedik!
Ömer Ateş: Pozisyonlar yarattık fakat değerlendiremedik! Süper Lig'in 30'uncu haftasında Pendikspor'a 1-0 mağlup olan İstanbulspor'da yardımcı antrenör Ömer Ateş açıklamalarda bulundu.
15.03.2024 İstanbulspor
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz'
Abdullah Avcı'dan Fenerbahçe yorumu! 'İstatistiklerine bakabilirsiniz' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi basın mensuplarıyla buluştu.
16.03.2024 Trabzonspor
Osman Zeki Korkmaz: Türk futboluna bir değer katarak gidiyoruz
Osman Zeki Korkmaz: Türk futboluna bir değer katarak gidiyoruz Trendyol Süper Lig’in 26. haftasında İstanbulspor deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında İstanbulspor Teknik Direktörü Osman Zeki Korkmaz, açıklamalarda bulundu.
17.02.2024 İstanbulspor
Üniversiteyi bitirdi öğretmen olmak istiyor
Üniversiteyi bitirdi öğretmen olmak istiyor İzmir’de memur olarak görev yaparken emekliye ayrılan 60 yaşındaki Sabriye Acar, üniversite eğitiminden sonra formasyon alarak hastanelerde uzun süre tedavi olmak zorunda kalan çocuklar için gönüllü öğretmenlik yapmak istiyor...
3.02.2024 Ege
60 yaşında üniversiteyi bitirdi, gönüllü öğretmen olmak istiyor
60 yaşında üniversiteyi bitirdi, gönüllü öğretmen olmak istiyor İzmir’de memur olarak görev yaparken emekliye ayrılan 60 yaşındaki Sabriye Acar, üniversite eğitiminden sonra formasyon alarak hastanelerde uzun süre tedavi olmak zorunda kalan çocuklar için öğretmenlik yapmak istiyor.
1.02.2024 Eğitim
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı! 'Bilgilere sahip değilim'
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan Abdülkadir Ömür ve Anastasios Bakasetas cevabı! 'Bilgilere sahip değilim' Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Manisa FK'yı 3-1 mağlup ederek turladıkları Türkiye Kupası maçı sonrası konuştu. Abdullah Avcı, Anastasios Bakasetas transferine dair dikkat çeken ifadeler kullandı.
18.01.2024 Türkiye Kupası
Çağdaş Atan: Ayaklarımızın yere basması gerek!
Çağdaş Atan: Ayaklarımızın yere basması gerek! Süper Lig'in 20'nci haftasında Alanyaspor engelini 3-2'lik skorla geçen Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
13.01.2024 Basaksehir
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois mesajı! 'Farklı şeyler konuşabiliriz'
Başakşehir'de Çağdaş Atan'dan Leo Dubois mesajı! 'Farklı şeyler konuşabiliriz' Süper Lig'in 16'ncı haftasında ertelenen maçta Kasımpaşa'yı deplasmanda 3-0 mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Çağdaş Atan açıklamalarda bulundu.
9.01.2024 Basaksehir
2024 Sözel Bölümler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sözel (TS) Bölüm Meslekleri Nelerdir?
2024 Sözel Bölümler: 2 Yıllık ve 4 Yıllık Üniversite Sözel (TS) Bölüm Meslekleri Nelerdir? Kısaltılmış hali TS olarak bilinen sözel bölümler Türkçe ve Sosyal Bilimler ağırlıklıdır. Türkçe, Edebiyat, Tarih ve Coğrafya gibi derslere ilgili olan öğrencilerin tercih ettiği bölümlerdendir. Yükseköğretime geçiş sınavlarında öğrencilerin aldıkları puanların hesaplanmasında kullanılan puan türüdür. Sözel alanlara yönelmek isteyen öğrencilerin merak ettiği başlıklar arasında sözel bölümler ve sözel meslekler yer almaktadır. 2 yıllık ve 4 yıllık üniversite sözel bölüm meslekleri nelerdir? 2024 sözel bölümler ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
2.01.2024 Eğitim
Dil Bölümleri ve Meslekleri 2024: Üniversite Yabancı Dil Bölümü ve Meslekleri Nelerdir?
Dil Bölümleri ve Meslekleri 2024: Üniversite Yabancı Dil Bölümü ve Meslekleri Nelerdir? Dil bölümleri yurt dışında çalışmak isteyen, farklı kültür ve dillere ilgisi olan kişilerin tercih ettiği bölümler arasında yer alır. Tercih edilen bölüme göre öğrenciler İngilizce, Fransızca, Almanca, Rusça gibi dillerin gramer bilgisi, kültürü ve edebiyatına dair eğitim verilmektedir. Ayrıca Mütercim-Tercümanlık, Turist Rehberliği gibi alanlarda bu puan türüne ait mesleklerdendir. Dil bölümü mesleklerini tercih eden öğrenciler üniversite geçiş sınavlarında dil testine tabi tutulur. Yabancı dil bölümü ve meslekleri nelerdir? 2024 dil bölümleri ile ilgili detaylı bilgilere sizin için hazırladığımız içerikten ulaşabilirsiniz.
1.01.2024 Eğitim
Abdullah Avcı'dan Anthony Nwakaeme cevabı!
Abdullah Avcı'dan Anthony Nwakaeme cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Başakşehir ile puanları paylaştıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.
23.12.2023 Trabzonspor
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz!
Beşiktaş savunmasında derbi öncesi büyük kriz! Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında yarın Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş’ta kritik derbi öncesinde savunmada büyük sıkıntı yaşanıyor.
8.12.2023 Beşiktaş
“Şehir Nerede?”
“Şehir Nerede?” Mevcut “metropol mantığı” üzerine bir düşünme pratiği başlatma ve toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırma hedefiyle Sultanbeyli’de açılan YUNT, ilk sergisi ile tam da Dünya Şehircilik Günü’nü kutladığımız günlerde kentlerimizin geleceği ile ilgili anlamlı bir soru soruyor: “Şehir Nerede?” Muratcan Sabuncu kuruculuğunda, Sultanbeyli’de açılan YUNT, toplumun sanatsal etkinliklerle karşılaşma olanaklarını arttırmayı amaçlayan ve Sergen Şehitoğlu sanat danışmanlığında hayata geçen bir mekan olarak İstanbul’un kültürel kalkınması için atılmış önemli bir adım...
27.11.2023 Mimarlık
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor
Ameliyat değil disiplin zayıflatıyor 21’inci yüzyılın en önemli sağlık sorunlarından biri haline gelen obezite hastalığı çığ gibi büyüyor. Bugünden itibaren, başka hastalıklara da yol açan ve küresel salgına dönüşen obezite hastalığının tedavi ve cerrahi yöntemlerini paylaşacağız.
6.11.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok net 'üniversite' mesajı Yükseköğretim Kurulu 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Töreni’nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üniversitelerimizin bir daha asla yasakla, baskıyla, kavgayla veya ideolojik dayatmalarla anılmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.
9.10.2023 Haberler
Konyaspor - Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı benzetme! 'Korku tünelinden çıktılar'
Konyaspor - Beşiktaş maçı sonrası çarpıcı benzetme! 'Korku tünelinden çıktılar' Beşiktaş, Süper Lig'in 7'nci haftasında Konyaspor deplasmanından 2-0'lık skorla galip ayrıldı. Siyah-beyazlıların galibiyetini spor yazarları kaleme aldı.
2.10.2023 Beşiktaş
Formasyon Nedir, Nasıl Alınır? Formasyon Kalktı Mı, Devam Ediyor Mu??
Formasyon Nedir, Nasıl Alınır? Formasyon Kalktı Mı, Devam Ediyor Mu?? Formasyon Eğitim Fakültesi mezunu olmayan kişilerin öğretmen olabilmesini sağlayan bir belgedir. Gerekli eğitimleri tamamlayan bireylere öğretmenlik hakkında teknik bilgiler verilir ve kişi öğretmenlik mesleğini yapmak için yetkinlik kazanır. Formasyon derslerinde kişilere öğretmenlik mesleğine uygun dersler verilir. Ancak formasyon almak için bazı şartlar bulunur. Öncelikle MEB ve YÖK tarafından belirlenen şartlara uygun olmak gerekir. Formasyon nedir, nasıl Alınır? Formasyon Kalktı Mı?” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
26.09.2023 Eğitim
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım
Ole Gunnar Solskjaer'den transfer itirafı! Suudi Arabistan cevabı: Teklifler aldım Manchester United'dan kovulduktan sonra herhangi bir takıma imza atmayan Ole Gunnar Solskjaer açıklamalarda bulundu. Norveçli teknik direktör, Premier Lig devinde görevdeyken istediği transferleri ilk kez duyurdu. Solskjaer aynı zamanda Suudi Arabistan'dan teklif aldığını doğruladı.
20.09.2023 Dünyadan Futbol
Çağdaş Atan: "Bu oyunu mükemmel hale getirene kadar devam etmemiz gerekiyor"
Çağdaş Atan: "Bu oyunu mükemmel hale getirene kadar devam etmemiz gerekiyor" Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, İstanbulspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Bu maçtan önce mottomuz 'Bizim 0 puanımız yok, zirveden, Avrupa hedefinden 7 puan gerideyiz'di. O eşikten atladık, yolumuza devam etmemiz gerekiyor, bu oyunu mükemmel hale getirene kadar devam etmemiz gerekiyor" dedi.
17.09.2023 Futbol
Çağdaş Atan: Daha iyi olmamız gerekiyor
Çağdaş Atan: Daha iyi olmamız gerekiyor Rams Başakşehir Teknik Direktörü Çağdaş Atan, İstanbulspor karşısındaki 2-0'lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.
17.09.2023 Basaksehir
Kripto para piyasasında dengeler değişiyor! 'Ciddi miktarda para çektiler'
Kripto para piyasasında dengeler değişiyor! 'Ciddi miktarda para çektiler' Kripto para piyasasının düşük hacimle seyretmesi akıllara ‘yatırımcılar piyasadan kaçtı mı?’ sorusunu getirirken, 2023 yılı başlarından itibaren Bitcoin’de oluşan ‘Altın Haç’ formasyonu büyük merak uyandırıyor. Peki ‘Altın Haç’ nedir? Bitcoin’de tahminler neler? İşte detaylar...
9.08.2023 Uzmanpara
Arda Güler için 57 bin 809 euro! Real Madrid, Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi
Arda Güler için 57 bin 809 euro! Real Madrid, Arda Güler'i La Liga'ya kaydettirdi Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanyol devi tarafından La Liga'ya kaydettirildi. İspanya'da diğer takımlar henüz futbolcularını sisteme dahil etmedi.
19.07.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Formasyon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.