Fortinet

Fortinet

Son dakika fortinet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fortinet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fortinet haber sayfamızda...

Fortinet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 17 fortinet haberi bulunmuştur.
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler
Siber saldırıya karşı işte yeni trendler Siber güvenlik saldırıları son yıllarda sık sık gündeme gelen konulardan...
24.02.2023 Milliyet Executive
Siber saldırganlar yakalanmamak için atlatma ve anti analiz tekniklerine yöneliyor
Siber saldırganlar yakalanmamak için atlatma ve anti analiz tekniklerine yöneliyor Fortinet Tehdit Görünümü Endeksi'ne göre artarak devam eden siber saldırı teşebbüsleri bugüne kadarki en yüksek seviyeye ulaştı.
Kullanıcılar çevrimiçiyken siber suçlular uygulamaları hedef alıyor!
Kullanıcılar çevrimiçiyken siber suçlular uygulamaları hedef alıyor! Bir siber güvenlik firmasının raporuna göre, botnetlerin büyük çoğunluğunun yerleşik altyapılardan faydalandığını ortaya koyarak, tehditlerin yaklaşık yüzde 60'ının en az bir etki alanını (domain) kullandığını gösteriyor. Ayrıyeten siber suçular, kullanıcılar çevrimiçiyken uygulamaları hedef alıyor.
25.06.2019 Teknoloji
Siber saldırganlar yaz tatili yapmıyor!
Siber saldırganlar yaz tatili yapmıyor! Dünyanın önde gelen siber güvenlik şirketlerinden Fortinet, geçtiğimiz yıl küresel maliyeti 600 milyar doları aşan siber suçların yaz döneminde artışına dikkat çekerek kullanıcıları bu tehlikeden koruyacak tavsiyelerini açıkladı.
25.07.2018 Ekonomi
Fortinet, “Swarm” siber saldırılarına karşı uyarıyor
Fortinet, “Swarm” siber saldırılarına karşı uyarıyor Yapay zeka ve ticari hizmetlerde otomasyon alanlarındaki ilerlemelerden yararlanan siber suç ekonomisi, nesnelerin interneti kapsamındaki cihazlara ve kritik altyapılara saldırmak için silahlanıyor.
23.11.2017 Ekonomi
Fortinet`ten şirketlere 5 siber tehdit uyarısı
Fortinet`ten şirketlere 5 siber tehdit uyarısı Dünyanın önde gelen siber güvenlik şirketlerinden Fortinet, geçtiğimiz günlerde siber tehditlerin durumunu ve artışını açıklayan beş faktörü ele aldı. Her biri, kuruluşların ağlarını, verilerini ve iletişimlerini kötü niyetli aktörlerden korumasını giderek daha da zorlaştırıyor.
19.10.2017 Ekonomi
Siber saldırılar rekor hızla büyüyor
Siber saldırılar rekor hızla büyüyor Fortinet'in Tehdit Raporu'na göre zayıf güvenlik anlayışı ve riskli uygulamalar zararlı siber saldırıların rekor hızla yayılmasına neden oluyor.
5.09.2017 Ekonomi
Ege Bölgesi'nin elektrik hizmeti artık daha güvenli
Ege Bölgesi'nin elektrik hizmeti artık daha güvenli Aydem Elektrik ve Gediz Elektrik müşterilerine elektrik tedarikinin güvenliğini sağlamak ve müşterilerinin bilgilerini korumak amacıyla Fortinet'in güvenlik çözümlerini kullanma kararı aldı.
29.08.2017 Ekonomi
Fortinet, FortiWeb ile “Challenger” oldu
Fortinet, FortiWeb ile “Challenger” oldu Fortinet’ten kapsamlı uygulama güvenliği için entegre çözümü FortiWeb ile Magic Quadrant 2017 raporunda 2016’ya göre pozisyonunu geliştirerek “Challenger” çeyreğinde yer aldı.
24.08.2017 Ekonomi
Fortinet'ten KOBİ'lere siber güvenlik desteği
Fortinet'ten KOBİ'lere siber güvenlik desteği Fortinet, bulut tabanlı security fabric görünürlüğünü, yönetimini ve analitiklerini Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler ve güvenlik sağlayıcılarına ulaştırıyor.
16.08.2017 Ekonomi
Siber güvenlik devi finansal sonuçlarını açıkladı
Siber güvenlik devi finansal sonuçlarını açıkladı Fortinet, 2017 ikinci çeyrek finansal sonuçlarını açıkladı. Açıklamaya göre faaliyet kar miktarı artarken Gelir ve Faturalama büyümesi pazar ortalamalarını geride bırakıyor.
4.08.2017 Ekonomi
"Siber güvenlikte insanlara ihtiyaç bitmeyecek"
"Siber güvenlikte insanlara ihtiyaç bitmeyecek" Siber güvenlik çözümlerinde dünyanın önde gelen şirketlerinden Fortinet yayınladığı makalede; siber güvenlik alanında yetenekli kişilerin yetişmesi için endüstride yer alan tüm tarafların bir araya gelmesi gereği üzerinde duruyor...
3.09.2016 Teknoloji
Olimpiyat Oyunları, Brezilya’da sanal saldırıları artırdı
Olimpiyat Oyunları, Brezilya’da sanal saldırıları artırdı Fortinet’in raporuna göre 2016 Yaz Olimpiyatlarına ev sahipliği yapan Brezilya’da sanal tehditler artarken eski saldırı teknikleri güncellenmiş şekilde yeniden ortaya çıkıyor.
Antivirüsler virüs algılama testinde
Antivirüsler virüs algılama testinde En güncel, ücretli ve ücretsiz antivirüslerin hangileri başarılı, hangileri sınıfta kalıyor?
24.07.2012 Teknoloji Haberleri
TBMM, milletvekillerinin girdiği siteleri izliyor
TBMM, milletvekillerinin girdiği siteleri izliyor TBMM Başkanlığı, CHP Milletvekili Levent Gök'ün milletvekillerinin internette hangi sitelere girdiklerinin kaydedilip edilmediğine dair olan soru önergesine "bilgiler kayıt ediliyor" şeklinde yanıt verdi.
4.11.2011 Siyaset
TBMM'de internet güvenliği önergesi
TBMM'de internet güvenliği önergesi Meclis Başkanvekili Mehmet Sağlam, TBMM’nin tüm erişim güvenliğini sağlayan Fortinet-FortiAnalyzer Güvenlik Duvarı cihazının log kayıtlarını kendi bünyesinde tuttuğunu, loglara yalnızca bu cihazların üzerinde zimmeti bulunan Bilgi İşlem Müdürlüğü görevlisinin erişebildiğini söyledi.
23.10.2011 Siyaset
Yeni antivirüs tuzağı!
Yeni antivirüs tuzağı! İnternette sizi bekleyen virüs ve zararlı yazılım tehlikeleri yetmezmiş gibi bir de bu çıktı...

Benzer Haber Etiketleri

Fortinet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.