Foseptik Çukuru

Foseptik Çukuru

Son dakika Foseptik çukuru haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Foseptik çukuru gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Foseptik çukuru haber sayfamızda...

Foseptik Çukuru

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 83 foseptik çukuru haberi bulunmuştur.
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız
Profesörden uyarı: Kontrol edilmezse büyük problemle karşı karşıya kalacağız Akdeniz Üniversitesi'nden (AÜ) Prof. Dr. Hüseyin Çetin, kış aylarında mevsim normalleri üzerindeki sıcaklıktan dolayı sıtmayı taşıyan culeks, anopheles cinsi gibi bazı sivrisinek türlerinin kış uykusuna yatmadığını, erişkin halde saldırmaya, kan emmeye devam ettiğini söyledi. Prof. Dr. Çetin, "Yerel yönetimlerin seçim sonrası nisan ayı itibarıyla yoğun ilaçlama yapması gerekir. Aksi halde yaz ayları sivrisinek nedeniyle sıkıntılı geçecektir" dedi.   
19.01.2024 Gündem
'Binalar maliyetine güçlendirilecek'
'Binalar maliyetine güçlendirilecek' İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu, 15 gün sonra güçlendirme başvurularını alacaklarını, hızlı taramaya başvuran ve güçlendirme önerisi alan binalardan başlayıp, bu işi maliyetine yapacaklarını bildirdi.
2.03.2023 Gündem
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı
İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Deprem Seferberlik Planı'nı açıkladı. İmamoğlu, Kahramanmaraş Depremi sonra hızlı tarama sistemine başvuran sayısının 110 bini geçtiğini açıkladı.
1.03.2023 Gündem
‘Sorunları birlikte çözmeye hazırız’
‘Sorunları birlikte çözmeye hazırız’ AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, saha programlarını sürdürüyor. Kaya son olarak, Konak ve Karabağlar’da; muhtarlar, esnaf ve STK’lar ile bir araya geldi.
4.12.2022 Ege
Öldüren define!  Kazdığı tünelin altında kalarak can verdi
Öldüren define! Kazdığı tünelin altında kalarak can verdi Hatay’ın Payas ilçesinde, evlerinin bulunduğu bahçede define ararken kazdıkları tünelin çökmesi sonucu toprak altında kalan 2 kişi kurtarıldı, 1 kişiyi arama çalışması sürüyor.
14.10.2022 Gündem
1980 darbesinde öldürülen yayıncı İlhan Erdost'un kızı anlattı!
1980 darbesinde öldürülen yayıncı İlhan Erdost'un kızı anlattı! 2 Eylül 1980’in 42. yıl dönümünde, darbe döneminde Mamak Cezaevi’nde dövülerek öldürülen yayıncı İlhan Erdost’un kızı Alaz Erdost ve Diyarbakır Cezaevi’nde işkence gören Abdurrahim Semavi yaşadıklarını CNN Türk editörü Serdar Korucu’ya anlattı.
11.09.2022 Haberler
1980 darbesinde öldürülen yayıncı İlhan Erdost'un kızı anlattı! Yıllar sonra dergiden öğrendiği gerçek
1980 darbesinde öldürülen yayıncı İlhan Erdost'un kızı anlattı! Yıllar sonra dergiden öğrendiği gerçek 2 Eylül 1980’in 42. yıl dönümünde, darbe döneminde Mamak Cezaevi’nde dövülerek öldürülen yayıncı İlhan Erdost’un kızı Alaz Erdost ve Diyarbakır Cezaevi’nde işkence gören Abdurrahim Semavi yaşadıklarını CNN Türk editörü Serdar Korucu’ya anlattı.
11.09.2022 Gündem
Büyükçekmece'de 3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü
Büyükçekmece'de 3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü İstanbul Büyükçekmece’de bulunan 3 katlı apartmanın bahçesinde daha önce foseptik çukuru olarak kullanılan kısım yağış nedeniyle çöktü. Çökme olan alan toprakla dolduruldu.
24.11.2021 Gündem
3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü
3 katlı apartmanın bahçesi yağış nedeniyle çöktü İstanbul Büyükçekmece'de bulunan 3 katlı apartmanın bahçesinde daha önce foseptik çukuru olarak kullanılan kısım yağış nedeniyle çöktü.
23.11.2021 Haberler
Büyükçekmece'de korku dolu dakikalar! Yağış sebebiyle çöktü
Büyükçekmece'de korku dolu dakikalar! Yağış sebebiyle çöktü Büyükçekmece'de bulunan 3 katlı apartmanın bahçesinde daha önce foseptik çukuru olarak kullanılan kısım yağış nedeniyle çöktü.
23.11.2021 Gündem
AK Partili Atilla Kaya'dan Konak'a 16 yeni okul müjdesi
AK Partili Atilla Kaya'dan Konak'a 16 yeni okul müjdesi AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Konak ilçesine 16 yeni okul kazandıracaklarını söyledi.
10.09.2021 Siyaset
Bahçesinde foseptik çukuru kazarken Orta Çağ'a ait tünel buldu
Bahçesinde foseptik çukuru kazarken Orta Çağ'a ait tünel buldu Adıyaman'da foseptik çukuru kazımı sırasında, 80 metre uzunluğunda Orta Çağ Dönemi'ne ait tünel yapısı belirlendi.
3.09.2021 Gündem
Son dakika! Bu suyla tarımsal üretim yapılıyor! Zehir akıntısı
Son dakika! Bu suyla tarımsal üretim yapılıyor! Zehir akıntısı Marmara’ya dökülen Nilüfer Çayı, kapkara görüntüsüyle kanalizasyon suyunu andırıyor. Bursa’nın Ergene’si olarak adlandırılan Nilüfer, hem denizi, hem toprağı kirletiyor
19.06.2021 Gündem
Son dakika: Marmara Denizi'ndeki müsilaj için komisyon kuruldu
Son dakika: Marmara Denizi'ndeki müsilaj için komisyon kuruldu Gelen son dakika haberine göre; Marmara Denizi'nde ortaya çıkan müsilaj (deniz salyası) sorununun nedenlerinin araştırılarak alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi için Meclis Araştırması Komisyonu kuruldu
10.06.2021 Gündem
Son dakika! ‘Müsilajlı denize girmeyin’ uyarısı! Uzmanlar 'Sakın' dedi
Son dakika! ‘Müsilajlı denize girmeyin’ uyarısı! Uzmanlar 'Sakın' dedi Marmara Denizi sahillerinde etkisini gösteren deniz müsilajı ya da halk arasındaki ismiyle deniz salyasının yoğun bulunduğu  bölgelerde denize girenlere uzmanlardan ‘denize girmeyin’ uyarısı geldi. O bölgelerde, kokuşma ve çürümenin sağlığı tehdit ettiğini söyleyen uzmanlar, denize girenlerde cilt hastalıkları ya da ishalli hastalıklar meydana gelebileceğini vurguladı. Diğer dikkat edilmesi gereken nokta ise balık ve midye tüketimi.
6.06.2021 Gündem
‘Artık geri dönüş yok’
‘Artık geri dönüş yok’ Marmara Denizi’ndeki çevre felaketinin ‘göz göre göre’ geldiğini belirten Hidrobiyolog Artüz, “Marmara foseptik çukuru olarak belki simsiyah bir renge bürünecek, belki de müsilajların eksik olamadığı bir iç deniz haline gelecek” dedi
5.06.2021 Gündem
Doç. Dr. Balcı: Marmara denizi foseptik çukuru haline geldi
Doç. Dr. Balcı: Marmara denizi foseptik çukuru haline geldi İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü Hidrobiyoloji Anabilim Dalı öğretim görevlisi Doç. Dr. Muharrem Balcı, "Deniz salyasının Marmara bölgesinde bu kadar yoğun oluşmasının bazı nedenleri var.  Marmara Denizi foseptik çukuru haline geldi" dedi.
2.06.2021 Gündem
Ankara'da foseptik çukurunda bulunan 6 yavru köpek tedaviye alındı
Ankara'da foseptik çukurunda bulunan 6 yavru köpek tedaviye alındı Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde foseptik çukurunda bulunan 6 yavru köpek, hayvanseverler tarafından kurtarılarak veterinerde tedaviye alındı.
23.04.2021 Haberler
Çin’de foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı
Çin’de foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı Çin'in Henan eyaletinde foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı.
28.12.2020 Haberler
Foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı
Foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı Çin'in Henan eyaletinde foseptik çukurunda mahsur kalan işçileri itfaiyeciler kurtardı.
28.12.2020 Dünya
Foseptik çukuruna giren 3 işçi hayatını kaybetti
Foseptik çukuruna giren 3 işçi hayatını kaybetti Gelen son dakika haberine göre; Denizli'nin Pamukkale ilçesinde foseptikteki suyun tahliyesi sırasında pompanın egzozundan zehirlenen 8 işçiden 3'ü yaşamını yitirdi.
14.12.2020 Haberler
AK Parti'li Çalışkan: Bu sene İzmirlinin sırtına yük olmayalım
AK Parti'li Çalışkan: Bu sene İzmirlinin sırtına yük olmayalım İzmir'de büyükşehir ve ilçe belediyelerinin 'zorunluluk' diyerek aldığı ‘çöp toplama’ ve ‘çöp bertaraf’ bedelleri ile ilgili yasal zorunluluk olmadığını belirten Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis üyesi Erhan Çalışkan, "Biz bu parayı almamaları gerektiğini belirtiyoruz. Belediyeler bu parayla 8 yılda 3,7 milyar lira topladı. Bu sene İzmirlinin sırtına yük olmayalım" dedi.
1.12.2020 Gündem
Bebek'te tuvalet krizi
Bebek'te tuvalet krizi Beşiktaş Bebek Parkı'nın ortasına İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yaptırılmak istenen tuvalet projesi gelen tepki üzerine iptal edildi. Tuvalet yapımı için park ortasına açılan çukur kapatıldı.
13.11.2020 Gündem
Foseptikte elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunan kişinin cinayet şüphelisi yakalandı
Foseptikte elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunan kişinin cinayet şüphelisi yakalandı Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 3 aydır kayıp olan ve kendisine ait zeytin bahçesindeki foseptikte, elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulunan Sezai Katmer'in (45) cinayetinin şüphelisi Erkan K., Gemlik ilçesinde yakalandı.
17.08.2020 Haberler
Foseptik çukurunda elleri ve ayakları bağlı cesedi bulundu
Foseptik çukurunda elleri ve ayakları bağlı cesedi bulundu Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, 3 aydır kayıp olarak aranan zeytincilik firması sahiplerinden Sezai Katmer (45), kendisine ait zeytin bahçesindeki foseptikte, elleri ve ayakları bağlı halde ölü bulundu.
12.08.2020 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Foseptik Çukuru ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.