Fotoğraflar

Fotoğraflar

Son dakika fotoğraflar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fotoğraflar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fotoğraflar haber sayfamızda...

Fotoğraflar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 19.125 fotoğraflar haberi bulunmuştur.
Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar
Trabzon'da İsmail Kartal'a yabancı madde atıldı! Korku dolu anlar Süper Lig'in 30'uncu haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Heyecan dolu mücadelenin 14'üncü dakikasında İsmail Kartal'a gelen yabancı madde sonrası korku dolu anlar yaşandı.
17.03.2024 Trabzonspor
Mesut insanlar fotoğrafhanesi
Mesut insanlar fotoğrafhanesi Ozan Sağdıç’ın eşsiz karelerinden oluşan “Fotoğrafçının Tanıklığı” sergisi Türkiye’nin 70 yıllık siyasi, sosyal ve kültürel hayatından bir panorama.
17.03.2024 Kültür Sanat
Plastik yüzlerin sebebi Selfie
Plastik yüzlerin sebebi Selfie Araştırmaya göre, “selfie kültürü” insanları filtrelenmiş fotoğraflar gibi görünmeleri için estetik ameliyatlar olmaya yönlendiriyor.
17.03.2024 Dünya
Oğuz Murat Aci’nın babası: Benim manevi gücüm, onların maddi gücünü yenecek
Oğuz Murat Aci’nın babası: Benim manevi gücüm, onların maddi gücünü yenecek Eyüpsultan'daki feci kazada hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nın babası Özer Aci, anne Eylem Tok ile oğlu T.C.'nin ABD'de de sokakta gülerek dolaştığı fotoğraflar üzerine, "Her şeyden önce insanlık dışı bir davranış. Şahsen görünce insan olduğuma üzüldüm. Bu davada son gülen ben olacağım" dedi.
15.03.2024 Gündem
Aci ailesini yıkan ikinci kazada şok detay! '3 saat boyunca beni ikna etmeye çalıştı'
Aci ailesini yıkan ikinci kazada şok detay! '3 saat boyunca beni ikna etmeye çalıştı' Eyüpsultan'da ATV aracı arızası ile uğraşırken Eylem Tok’un oğlunun ehliyetsiz şekilde kullandığı aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Oğuz Murat Aci’nin kuzeni Anıl Aci kuzenin ölümünden 10 gün sonra Silivri TEM’de emniyet şeridinde arızalanan otomobiline bakarken kamyonun çarpması sonucu hayatını kaybetti. Olay sonrası kamyon sürücüsü serbest bırakılırken aile adalet istediğini söyledi.
15.03.2024 Gündem
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi
4. Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu Ankara'da düzenlendi Uluslararası Medya ve İslamofobi Forumu’nun 4’üncüsü, ‘Küresel ve Yerel Boyutlarıyla İslamofobi’ temasıyla düzenlendi. Forumun açılışında konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “Dünyaya İslam’ın değil, İslam düşmanlığının küresel bir tehdit olduğunu anlatmalıyız” dedi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görgü tanığı konuştu Türkiye onları konuşuyor. Ehliyetsiz araç kullanırken 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok’la birlikte önce Mısır’a ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmıştı. Anne oğlun New York sokaklarındaki fotoğrafları ortaya çıktı. Fotoğraflarını çeken Gözde G., "Yaklaştım, neşe ve kahkaha içerisinde yürüdüklerini görünce açıkçası kanıma dokundu. Rahatlıklarını görünce şok oldum" dedi.
15.03.2024 Gündem
Balayı odasında ölüm! Mahkeme kararını verdi
Balayı odasında ölüm! Mahkeme kararını verdi Balayı tatili için geldikleri Kapadokya bölgesinde, kaldıkları otelde karbonmonoksitten hayatlarını kaybeden Kader-Mutlu Akbaş çiftinin ölümü nedeniyle 3 sanığın yargılandığı davada karar verildi.
14.03.2024 Gündem
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görüntüleri ortaya çıktı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur New York sokaklarında! Görüntüleri ortaya çıktı Türkiye onları konuşuyor. Ehliyetsiz araç kullanırken 1 kişinin ölümüne neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok’la birlikte önce Mısır’a ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne kaçmıştı. Anne oğlun New York sokaklarında fotoğraflarda ortaya çıktı. Bir vatandaşın çektiği fotoğrafı gazeteci Razi Canikligil paylaştı.
14.03.2024 Haberler
Mauro Icardi'den Diyarbakır paylaşımı
Mauro Icardi'den Diyarbakır paylaşımı Arjantinli yıldız Diyarbakır’da bir sokağın duvarına çizilen resmini sosyal medya hesabında paylaştı.
13.03.2024 Galatasaray
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi
Sessiz sedasız boşandılar! Ünlü oyuncu ihaneti affetmedi 'Sevginin Gücü', 'V for Vendetta' ve 'Siyah Kuğu' gibi yapımlarda yer aldığı rollerle tüm dünyada tanınan bir isim haline gelen ünlü aktris Natalie Portman'ın, geçtiğimiz yaz eşi Benjamin Millepied tarafından ihanete uğradığı iddia edilmişti. İkili, o dönemde konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken; Portman'ın bu durumu affetmediği ve eşinden boşandığı ortaya çıktı.
9.03.2024 Cadde
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi
MOSSAD'a bilgi sızdıran 7 kişi hakkında karar verildi İsrail dış istihbarat servisi MOSSAD’a bilgi sızdırmakla suçlanan 7 şüphelinin 6’sı çıkarıldıkları mahkemece uluslararası casusluk suçu kapsamında tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor'
Yaren leylekten yeni haber! 'Mutlulukları gözlerinden okunuyor' Türkiye'yi, Avrupa Leylek Köyleri Birliği'nde temsil eden tek köy olan Bursa'nın Karacabey ilçesi Eskikaraağaç köyünde balıkçı Adem Yılmaz ile Yaren leyleğin dostluğu, milyonlar tarafından ilgiyle takip edilen hikayeye dönüştü.
7.03.2024 Gündem
Hasan Can Kaya'dan Avustralya çıkarması!
Hasan Can Kaya'dan Avustralya çıkarması! Dünya turnesi kapsamında Sidney ve Melbourne'de hayranlarının karşısına çıkan komedyen Hasan Can Kaya, ekibiyle birlikte Avustralya’nın turistik yerlerini de ziyaret etti.
7.03.2024 Cadde
Antalya'da şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Tam iş çıkışı bastırınca...
Antalya'da şiddetli sağanak hayatı olumsuz etkiledi! Tam iş çıkışı bastırınca... Antalya'da şiddetli sağanak nedeniyle vatandaşlar zor anlar yaşadı. Birçok araç suda mahsur kaldı ve iş çıkışı sağanağa yakalanan insanlar zor anlar yaşadı. İşte o fotoğraflar...
5.03.2024 Gündem
Didem Uzel: Bugünkü aklım olsa oğlumun fotoğraflarını asla paylaşmazdım!
Didem Uzel: Bugünkü aklım olsa oğlumun fotoğraflarını asla paylaşmazdım! 'İntikam', 'Doktorlar' ve 'Düriye'nin Güğümleri' adlı yapımlarda rol alan Didem Uzel, artık sosyal medyadan oğlu Leo Aslan'ın fotoğraflarını paylaşmama kararı aldığını söyledi. "Çocuğunuzun kimliğini açığa çıkarmak hiç doğru değil" diyen Uzel, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
4.03.2024 Cadde
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’
Plan içinde plan! 'Kardeşime nasıl böyle fotoğraflar atarsın’ Ülke genelindeki bir şebekenin, internette oluşturdukları sahte kadın profilleri ile tuzağa düşürdükleri erkeklere şantaj uyguladıkları iddia edildi.
2.03.2024 Gündem
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu
Kahreden olay! 17 aylık Yiğit Eren'İn son yemeği oldu Samsun'da yediği nar tanesi nefes borusuna kaçan 17 aylık Yiğit Eren Akça hayatını kaybetti.
1.03.2024 Gündem
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu
Fotoğraflar Bursa'dan! Pitonlara süt banyosu Bursa Hayvanat Bahçesi’nde, yaşam alanı Afrika olan 4 'kraliyet pitonu’ da bulunuyor.
1.03.2024 Gündem
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur'
Yerli uçak gemisinin tasarımı ne anlatıyor? 'KAAN'dan sonraki en büyük proje olur' Geçtiğimiz günlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamanın ardından gözler yerli imkanlarla tasarlanıp inşa edilmesi planlanan uçak gemisine döndü. Savunma ve Denizcilik Araştırmacısı Kozan Selçuk Erkan, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı Dizayn Proje Ofisi tarafından paylaşılan fotoğraflar üzerinden uçak gemisi tasarımına ilişkin olası senaryoları Milliyet.com.tr'ye anlattı.
28.02.2024 Gündem
Denizin yardım çığlığı
Denizin yardım çığlığı Deniz seviyesinin 30 metre altında, karanlığın ve sessizliğin hâkim olduğu kaya tuzu madeninde, küresel ısınma ile deniz kirliliğine karşı bir çığlık yükseliyor!
28.02.2024 Kültür Sanat
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda
ABD ordusu fotoğrafları paylaştı! Türk savaş gemileri kadrajda NATO'nun resmi sitesinden 'Avcıları avlamak' başlığıyla duyurduğu savaş oyunuyla Akdeniz ısındı, Amerikan donanması ile Türk savaş gemilerinin aynı anda göründüğü fotoğraflar büyük ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
Aycan Yanaç'ın sevgilisinin gergin anları! 'Zeyd sakin ol'
Aycan Yanaç'ın sevgilisinin gergin anları! 'Zeyd sakin ol' Fatih Karagümrük Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen eski Survivor yarışmacısı Aycan Yanaç, önceki gün Zeyd adındaki sevgilisi ile Bebek'te görüntülendi. Yanaç'ın sevgilisi, çekilen fotoğraflar silinmeyince muhabirlerin üzerine yürüdü.
27.02.2024 Cadde
‘Suçlu iade etmeyen ülkeler’i araştırmış
‘Suçlu iade etmeyen ülkeler’i araştırmış Futbol dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan’ın da aralarında bulunduğu 21 kişiyi dolandırdıkları gerekçesiyle tutuklu yargılanan Seçil Erzan ile çantacısı olarak bilinen Ali Yörük, Atilla Yörük ve Nazlı Can’ın cep telefonu incelemesine ilişkin bilirkişi raporu tamamlandı.
27.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fotoğraflar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.