Fotokopi

Fotokopi

Son dakika Fotokopi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fotokopi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fotokopi haber sayfamızda...

Fotokopi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 903 fotokopi haberi bulunmuştur.
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı
Demirören Yayınları'ndan 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' çıktı Demirören Yayınları'ndan çıkan Antoine Ignace Melling'in 'İstanbul ve Boğaz Kıyılarına Pitoresk Seyahat' adlı eserinin çok özenle hazırlandığını söyleyen Zero Kitap'ın sahibi Ahmet Boratav, "Demirören Yayınları'nın çıkartmaya başladığı prestij yayınları gerçekten çok önemli. Baskı kaliteleri çok iyi ve satışında kitapçılar ile sahafları desteklemesi de önemli. Çünkü satış kanalları bunlar. Yani Demirören Yayınları piyasayı olumlu yönde destekliyor. Örneğin Antoine Ignance Melling'in A Picture Voyage to Constantinople kitabı yeniden basıldı. Bu çok kaliteli bir baskı ve çok kaliteli bir cilt. Bugüne kadar alamamış olan kitap meraklıları için çok önemli bir yayın. Eski bir matbaacı olarak söylüyorum Melling'in kitabının baskısı gerçekten çok iyi. Seçilen kağıt, baskı kalitesi orijinal, arşivlerden alınıp renk ayrımı düzgün yapılmış. Mükemmel bir cilt ile gerçek bir koleksiyon kitabı" diye konuştu.
19.04.2024 Kültür Sanat
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor
58 yıllık defter öğrencileri şaşkına çevirdi! Özel dolapta muhafaza ediliyor Gümüşhane’nin duayen eğitimcilerinden ve yaşayan nadir Hüsn-i Hat sanatçılarından Cemal Karabulut’un ortaokul yıllarından kalma 58 yıldır gözü gibi baktığı defter öğrencilere örnek oluyor.
10.03.2024 Eğitim
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor
Aman dikkat! Trafikte herkesin başına gelebilir: Hatalı tutanaklar geçersiz sayılıyor Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren trafik sigortalarında fiyat artışları ocak ayı itibarıyla başladı. Fiyat belirlemede mayıs ayından itibaren ise yeni bir düzenlemeye gidildi. Peki şu anda en düşük ve en yüksek tutarlar ne kadar oldu? Konuyla ilgili uzman isim dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
23.02.2024 Ekonomi
‘Kaynakçı günde 200 dolar istiyor’
‘Kaynakçı günde 200 dolar istiyor’ İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekib Avdagiç, yetişmiş çalışan sayısındaki yetersizliğe dikkati çekerken, Tuzla tersaneler bölgesindeki kaynakçı sıkıntısını örnek gösterdi.
12.02.2024 Ekonomi
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI”
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI” BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN “BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1. KISIM (TATARCIK) MAHALLESİ, 132 ADA 7 PARSEL SAYILI TAŞINMAZDA YER ALAN HİSSEMİZİN SATILMASI”
4.02.2024 Resmi İlanlar
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti
Bir sahte doktor vakası daha! Genç kızın ifadesi pes dedirtti Adana’da sahte doktor olan ve yaka kartı takan genç kız yakalandı. Genç kız C.S.'nin ifadesi ise herkesi şoke etti. İfadesinin ardından adliyeye sevk edilen C.S., serbest bırakıldı.
25.01.2024 Gündem
Bilge Yazarlar Projesi 3’üncü yılına girdi
Bilge Yazarlar Projesi 3’üncü yılına girdi 3'üncü yılına gören Bilge Yazarlar Projesi'nin ilk ders açılışına katılan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, "Saatlerce okuyarak elde edildiğimiz şeyi iki dakikalık bir sosyal medya videosuyla çocuklarımız belki bizden daha analitik bir biçimde yorumlayabilecek kaynaklara erişiyorlar. Bu konuda bir tedbir almamız ve çocuklarımızın okuma alışkanlıklarıyla ilgili adımlar atmamız gerekiyordu. Çocuklarımızın okuduklarını anlama ve anlama becerilerini yazmaya dönüştürme üzerine bir adım attık" dedi.
29.11.2023 Eğitim
EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI
EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMET BELEDİYE BAŞKANLIĞI İHALE İLANI   Mülkiyeti Belediyemize ait Yenice Köyü Yeni Mahallesinde bulunan taşınmazlar, Belediye Encümeninin 16...
21.11.2023 Resmi İlanlar
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR
FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR FOTOKOPİ HİZMETİ ALINACAKTIR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SAĞLIK BAKANLIĞI BAKAN YARDIMCILIKLARI-KAMU HASTANELERİ HİZMETLERİ BAŞKANLIĞI -5 2024 Yılı İhtiyacı Fotokopi, Baskı ve Yazıcı Makinelerinden Çıktı Başına Hizmet Alımı (KHHB-5) hizmet alımı 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecek olup, teklifler sadece elektronik ortamda EKAP üzerinden alınacaktır...
17.10.2023 Resmi İlanlar
Bankacı arkadaşını 6 saat rehin aldı! Kredi çıkmayınca boynundan vurdu
Bankacı arkadaşını 6 saat rehin aldı! Kredi çıkmayınca boynundan vurdu Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamı, 6 saat boyunca da rehin aldı.
13.10.2023 Haberler
Bankacı arkadaşını 6 saat rehin aldı! Kredi çıkmayınca boynundan vurdu
Bankacı arkadaşını 6 saat rehin aldı! Kredi çıkmayınca boynundan vurdu Beyoğlu’nda bir şahıs 340 bin lira kredi borcu olan bankada çalışan arkadaşını, çağırdığı ofisinde yeni kredi çıkartamadı diye boynundan vurdu. Kurşun boğazında kalarak yaralanan adamı, 6 saat boyunca da rehin aldı.
13.10.2023 Gündem
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Gezi yargılanamaz, ne demek? Gezinin ne olduğunu bu millet gördü
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Gezi yargılanamaz, ne demek? Gezinin ne olduğunu bu millet gördü Yargıtay 3. Ceza Dairesi, 8 sanıklı Gezi Parkı davasında, Osman Kavala'ya verilen ağırlaştırılmış müebbet hapis ile Türkiye İşçi Partisinden (TİP) milletvekili seçilen Can Atalay, Tayfun Kahraman, Mine Özerden ve Çiğdem Mater Utku'ya verilen 18'er yıl hapis cezalarını onadı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç karara gelen eleştirilere yanıt verdi.
29.09.2023 Gündem
Adana Demirspor-Beşiktaş maçı sonrası itiraf: Çok trajik ve acıklı!
Adana Demirspor-Beşiktaş maçı sonrası itiraf: Çok trajik ve acıklı! Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Beşiktaş deplasmanda Adana Demirspor'un konuğu oldu. Mücadeleden Beşiktaş, 4-2'lik mağlubiyet ile ayrılırken Milliyet Gazetesi yazarları da karşılaşmayı değerlendirdi.
28.09.2023 Beşiktaş
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır?
Periyodik Tablo ve Cetveli: Periyodik Sistemde Kaç Tane Element Vardır? Periyodik Tablo ve Sıralaması Nasıldır? Kimyasal elementlerin sınıflandırılması ile oluşan periyodik tablo özellikle lise öğrencilerinin karşısına çıkan konulardan bir tanesidir. Özellikle p, k, s elementi en çok merak edilen elementlerdendir. Periyodik cetvel, periyodik çizelge, periyodik sistem, element tablosu gibi pek çok farklı isimle de bilinmektedir. Periyodik tablo grup, periyot ve bloklara göre ayrılmaktadır. Artan atom numaralarına göre sıralanan elementler atom yarıçapı, iyonlaşma enerjisi, elektronegatiflik özelliklerine göre değişiklik göstermektedir. Periyodik cetveldeki elementlerin özellikleri nelerdir? Periyodik tablo ve grup isimleri ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
26.08.2023 Eğitim
VIP kaçakçılık çetesi çökertildi! Kusursuz sahte pasaport bulundu
VIP kaçakçılık çetesi çökertildi! Kusursuz sahte pasaport bulundu İstanbul'da VIP kaçakçılık çetesine operasyon düzenlendi. ABD ve Avrupa ülkelerine ait kusursuz pasaport ve kimlik üreten 6 kişilik çete yakalandı. Peki bu çete kusursuz evrakları nasıl yapıyor, nasıl faaliyet yürütüyor? Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
18.07.2023 Gündem
VIP kaçakçılık çetesi çökertildi! Kusursuz sahte pasaport bulundu
VIP kaçakçılık çetesi çökertildi! Kusursuz sahte pasaport bulundu İstanbul'da VIP kaçakçılık çetesine operasyon düzenlendi. ABD ve Avrupa ülkelerine ait kusursuz pasaport ve kimlik üreten 6 kişilik çete yakalandı. Peki bu çete kusursuz evrakları nasıl yapıyor, nasıl faaliyet yürütüyor? İlginç operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ anlattı.
18.07.2023 Haberler
İstanbul merkezli 6 ilde sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı
İstanbul merkezli 6 ilde sahte pasaport operasyonu :4 kişi tutuklandı İstanbul merkezli 6 ilde, 10 bin dolar ile 30 bin dolar karşılığında sahte belge düzenleyen şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan 8 şüpheliden 4'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.
17.07.2023 Gündem
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZIN SATILMASI”
BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN TAŞINMAZIN SATILMASI” BAŞAKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN“BAŞAKŞEHİR İLÇESİ, BAHÇEŞEHİR 1...
13.05.2023 Resmi İlanlar
Sinan Oğan: İkinci tura biz kalacağız
Sinan Oğan: İkinci tura biz kalacağız ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, "Biz bu şekilde devam ettiğimiz takdirde ikinci turu bizim görebileceğimiz yönünde çok ciddi bir veri ve doneye artık ulaşmış bulunuyoruz. İnşallah ikinci tura biz kalacağız" dedi.
5.05.2023 Gündem
Öğretmenden ağır hasarlı evindeki eşyalarını çalan hırsıza: Lütfen getir
Öğretmenden ağır hasarlı evindeki eşyalarını çalan hırsıza: Lütfen getir Hatay'da depremde ağır hasar alan evinden eşyaları çalınan sınıf öğretmeni Mesut Ağlamış (40), "Madem böyle bir enkazın içinden eşya çalmayı başarabiliyorsunuz, keşke enkazda kalan canlarımızı da kurtarmak için çabalasaydınız. Lütfen eşyalarımı getirin" dedi.
17.04.2023 Gündem
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde 14 Mayıs tatili TBMM Genel Kurulu, 14 Mayıs milletvekili genel seçimi kesin sonuçlarının YSK tarafından ilanını takip eden üçüncü günü saat 14.00'te toplanmak üzere tatile girdi.
6.04.2023 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme!
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz hakkında yeni gelişme! Tekirdağ’ın Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan, sahte diploma ile görev yaptığı anlaşılınca tutuklanıp, 13 yıla kadar hapis cezası istemiyle hakkında dava açılan Ayşe Özkiraz'ın (21) tahliye talebi reddedildi. Özkiraz, "Dersimi aldım. Eğitim hayatımı devam etmek için tahliyemi talep ediyorum" dedi.
21.03.2023 Gündem
İtalya gezisi sonrası tüm hayatı değişti! Odasından adeta tarih fışkırdı
İtalya gezisi sonrası tüm hayatı değişti! Odasından adeta tarih fışkırdı Ali Okumuş'un hayatı İtalya gezisinde Bilecik’ten İtalya’ya gönderilmiş bir kartpostal bulmasıyla değişti. Bu kartpostalı satın alan Okumuş, yaklaşık 10 yıldır gezdiği ülkeler ve illerde Bilecik adına tarihi ne bulduysa topladı.
23.01.2023 Gündem
İtalya gezisi sonrası tüm hayatı değişti! 10 yılın sonunda odasından adeta tarih fışkırdı
İtalya gezisi sonrası tüm hayatı değişti! 10 yılın sonunda odasından adeta tarih fışkırdı Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Tarih Bölümü öğretim görevlisi Ali Okumuş'un odasında yüzyıllar öncesine ait birçok orijinal fotoğraf, gazete, kart postal ve değeri paha biçilemez birçok obje bulunuyor. Bunların içinde en değerlisi değerli 1890’lı yıllarda basılmış olan Max Fruchtermann'ın Bilecik kartpostalı.
23.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Fotokopi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.