Fox

Fox

Son dakika fox haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fox gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fox haber sayfamızda...

Fox

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 8.907 fox haberi bulunmuştur.
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kim? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş merak edilmeye devam ediyor. Dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme aldı. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair merak edilenler…
15.04.2024 Bilgi Rehberi
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor?
KIZIL GONCALAR YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar Now TV kanal yayın akışında yer alıyor mu? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölüm ne zaman, saat kaçta başlıyor? Kızıl Goncalar dizisi Now TV ekranında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Son olarak 13. bölüm ile ekrana gelen Kızıl Goncalar dizisinin bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi bekleniyor. Now TV kanal yayın akışında yer alan dizinin yeni bölümünün ekrana gelip gelmeyeceği dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Peki Kızıl Goncalar bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?
15.04.2024 Bilgi Rehberi
Megan Fox 'Enerjinizi erkeklere harcamayın' dedi, eski nişanlısından yorum geldi!
Megan Fox 'Enerjinizi erkeklere harcamayın' dedi, eski nişanlısından yorum geldi! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son röportajında bekar kadınlar için tavsiyelerde bulundu. Verdiği tavsiyeyi sosyal medya sayfasından da paylaşan Fox'a, eski nişanlısı Machine Gun Kelly'den yorum geldi.
16.04.2024 Cadde
KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kirli Sepeti bu hafta olacak mı? Kirli Sepeti 26. bölüm Now TV yayın akışında yer alıyor mu?
KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kirli Sepeti bu hafta olacak mı? Kirli Sepeti 26. bölüm Now TV yayın akışında yer alıyor mu? Pazar akşamları Fox TV ekranında izleyici ile buluşan Kirli Sepeti dizisi yeni bölüm bu akşam ekrana gelecek mi sorusu dizinin takipçileri tarafından araştırılıyor. Bu akşam yeni bölüm ile ekrana gelmesi beklenen Kirli Sepeti dizisi Now TV yayın akışında yer almıyor. Peki Kirli Sepeti 26. bölüm bu akşam yayınlanmayacak mı, yeni bölüm ne zaman?
7.04.2024 Bilgi Rehberi
Parkinson ile mücadele eden 'Geleceğe Dönüş'ün yıldızından oyunculuğa yeşil ışık!
Parkinson ile mücadele eden 'Geleceğe Dönüş'ün yıldızından oyunculuğa yeşil ışık! 'Geleceğe Dönüş' üçlemesinin başrol oyuncularından Michael J. Fox, 1991 yılında Parkinson hastalığına yakalanmıştı. Yaşadığı süreçten sık sık bahsederek hastalık hakkında farkındalık oluşturmak için çalışan ünlü isim, son röportajında tekrar oyunculuk yapabileceğinin sinyallerini verdi.
6.04.2024 Cadde
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir
Baltimore'da 6 kişinin hayatını kaybettiği gemi kazasının nedeni 'kirli yakıt' olabilir ABD’nin Baltimore kentindeki Francis Scott Key Köprüsü’nün yıkılmasına yol açan kazada, geminin neden kontrolden çıktığı araştırılıyor.
28.03.2024 Dünya
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet
NBA'de Houston Rockets durdurulamıyor! Üst üste 9. galibiyet NBA'de heyecan geçtiğimiz gece oynanan maçlarla devam etti. Milli yıldız Alperen Şengün'ün sakatlığı nedeniyle forma giyemediği maçta Houston Rockets, sahasında Portland Trail Blazers'ı mağlup ederek serisini sürdürdü.
26.03.2024 NBA
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR ZEYNEP KİMDİR, gerçek adı ne? Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar Zeynep kimdir? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş diziyi yakından takip edenler tarafından araştırılıyor. Büyük bir beğeni ile izlenen Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme almıştır. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair detaylar…
25.03.2024 Bilgi Rehberi
'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!'
'Evliyken sürekli başkalarına aşık oluyordum!' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında Brian Austin Green ile evli olduğu dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
23.03.2024 Cadde
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım!
Megan Fox'tan estetik itirafı: Göğüslerimi büyütmek için 30 bin dolar harcadım! Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, katıldığı bir podcast programında yaptırdığı ve yaptırmak istediği estetik işlemlerden bahsetti.
22.03.2024 Cadde
Pence Trump'a destek vermiyor
Pence Trump'a destek vermiyor ABD'de başkan adayları kesinleşirken Donald Trump'ın Beyaz Saray döneminde yardımcılığını yapan Mike Pence, verdiği kararının sürpriz olmadığını söyledi.
16.03.2024 Dünya
KIZIL GONCALAR CÜNEYT (CÜNEYD) KİM? Cüneyt'in hastalığı ne, kimin oğlu ve annesine ne oldu? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR CÜNEYT (CÜNEYD) KİM? Cüneyt'in hastalığı ne, kimin oğlu ve annesine ne oldu? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları ve karakterleriyle dikkat çekiyor. Dizinin konusu ise merak uyandırırken Cüneyt (Cüneyd) karakterini canlandıran Mert Yazıcıoğlu da gündemde yer alan isimlerden. FOX TV’de yayınlanan ve her pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mert Yazıcıoğlu'nun hayatı ve dizide canlandırdığı karakter araştırılıyor. Peki, Kızıl Goncalar Cüneyt (Cüneyd) kimdir, kimin oğlu? Cüneyt'in Annesi babası nerede? Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd'i Mert Yazıcıoğlu kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...
11.03.2024 Bilgi Rehberi
'Politika yapıcılar bu yıl faizi düşürecek'
'Politika yapıcılar bu yıl faizi düşürecek' Chicago Fed Başkanı Austan Goolsbee, enflasyonun daha da soğumasıyla politika yapıcıların bu yıl faiz oranlarını düşüreceğini beklediğini söyledi.
11.03.2024 Uzmanpara
Winnie’den korkulur mu hiç!
Winnie’den korkulur mu hiç! Sinemanın en kötülerine verilen Razzie (Altın Ahududu) Ödülleri sahiplerini buldu.
11.03.2024 Kültür Sanat
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi
92 yaşındaki medya patronu altıncı kez nişanlandı! Düğün davetiyeleri çoktan gönderildi Milyarder medya patronu Rupert Murdoch'un (92), yeniden nikah masasına oturmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Ekibi, ünlü ismin eski eşinin düzenlediği bir etkinlikte tanıştığı emekli moleküler biyolog Elena Zhukova (67) ile yüzük taktıklarını duyurdu.
9.03.2024 Cadde
KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI - Karakterler 📺 Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?
KORKMA BEN YANINDAYIM OYUNCULARI - Karakterler 📺 Korkma Ben Yanındayım dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor? Korkma Ben Yanındayım dizisi ekran yolculuğuna başlıyor. Dizinin başrollerinde Şevket Çoruh, Günay Karacaoğlu, Murat Aygen, Nilsu Berfin Aktaş yer alıyor. İki genç ile beraber ailelerinin hayatlarındaki değişim seyirci karşısına çıkacak. Korkma Ben Yanındayım dizisi oyuncuları kim? işte, oyuncu kadrosu ve konusu...
8.03.2024 Bilgi Rehberi
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da
Türkiye'de bir ilk daha D-Smart ve D-Smart GO’da Türkiye’de ilk kez gerçekleşecek olan Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası hafta sonu Kayseri’den canlı yayınla D-Smart ve D-Smart GO’da ekrana gelecek.
8.03.2024 Diğer
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN ZEYNEP'İ MİNA DEMİRTAŞ KİMDİR, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN ZEYNEP'İ MİNA DEMİRTAŞ KİMDİR, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Kızıl Goncalar dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Mina Demirtaş merak ediliyor. Dikkat çeken Kızıl Goncalar dizisinin yönetmenliğini Ömür Atay ve Özgür Sevimli üstlenirken senaryosunu Şükrü Necati Şahin'in kaleme alıyor. Dram türündeki Türk televizyon dizisinin başrollerinde Özgü Namal ve Özcan Deniz yer alıyor. Peki, Kızıl Goncalar dizisinin Zeynep'i Mina Demirtaş kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? FOX TV’de yayınlanan ve her Pazartesi ekrana gelen dizide oynayan Mina Demirtaş yaşamına dair merak edilenler haberimizde…
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı
Hapishanelerde yasak aşk kaosu! Uygunsuz ilişki skandalı patladı, ABD sarsıldı Hapishanenin yüksek duvarlarının arkasında kimsenin ruhu bile duymadan büyüyen skandal, medyanın takibine takılmasıyla ortalığa saçıldı. Kentucky'deki cezaevlerinde görevli gardiyanlar arasında mahkumlardan biriyle yaşadığı ilişki sonucu hamile kalan da var, 'romantik yaklaşımına karşı koyamadım' diyen de.
29.02.2024 Dünya
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım'
Borcunu ödemek için müstehcen pozlarını sattı! 'Beş dakika içerisinde evimi kurtardım' 'Joey', 'Desperate Housewives' ve 'Sons of Anarchy' gibi yapımlarda yer alan ve bir süredir maddi sıkıntılar yaşadığı bilinen ünlü oyuncu Drea de Matteo, sadece 18 yaşından büyüklerin üye olabildiği bir internet sitesinde erotik fotoğraflarını satarak beş dakika içerisinde tüm borcunu ödediğini itiraf etti.
29.02.2024 Cadde
KOPUK DİZİ OYUNCULARI 📺 Kopuk oyuncu kadrosu ve konusu ✨Kopuk dizisi final mi, neden bitiyor?
KOPUK DİZİ OYUNCULARI 📺 Kopuk oyuncu kadrosu ve konusu ✨Kopuk dizisi final mi, neden bitiyor? Kopuk dizisi ekran macerasına başladı. Dizinin başrollerinde Kaan Yıldırım, Biran Damla Yılmaz, Seray Kaya yer alıyor. Dizide zenginden alıp fakire yardım eli uzatan Ferhan'ın hayatınınbir anda değişmesi anlatılıyor. Peki, Kopuk oyuncu kadorosunda kimler var, konusu nedir?
24.02.2024 Bilgi Rehberi
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum'
Yüzündeki değişim olay oldu! Japonya'dan alabileceğiniz bebeklerden biri gibi görünüyorum' Özel hayatıyla olduğu kadar katıldığı etkinliklerdeki ve sosyal medya paylaşımlarındaki iddialı tarzıyla da sık sık adından söz ettiren dünyaca ünlü oyuncu Meghan Fox, son olarak yüzündeki değişimle gündeme geldi. Konuyla ilgili açıklama yapan Fox, kullandığı ifadeler nedeniyle eleştiri oklarının hedefi oldu.
15.02.2024 Cadde
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı
Triple-double canavarı Domantas Sabonis! Kariyerinde 50. kez başardı NBA'de Phoenix Suns, evinde mücadele ettiği Sacramento Kings'i 130-125'lik skorla mağlup etti. Karşılaşmada Phoenix'te Kevin Durant 28 sayı, 11 ribaund ile oynarken, Sacramento'da ise Domantas Sabonis 35 sayı, 18 ribaund ve 12 asistle triple-double yaptı.
14.02.2024 NBA
DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK, ÇIKTI MI? Deadpool 3 fragmanı yayınlandı! İşte oyuncu kadrosu ve karakterler!
DEADPOOL 3 NE ZAMAN ÇIKACAK, ÇIKTI MI? Deadpool 3 fragmanı yayınlandı! İşte oyuncu kadrosu ve karakterler! Deadpool 3 filminin ne zaman çıkacağı merak ediliyor. 20th Century Fox filmleri Deadpool ve Deadpool 2'nin devam filmi niteliğindeki Deadpool 3 çıkış tarihi için geri sayım başladı. 2024 yılının en çok beklenen filmlerinden olan Deadpool 3'e dair fragman sonunda yayınlandı. İlk fragmanı izleyicileri heyecanlandırırken "Deadpool 3 ne zaman çıkacak, çıktı mı?" doruları gündeme geldi. İşte Deadpool çıkış tarihi, oyuncuları ve karakterler...
13.02.2024 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Fox ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.