Fransa Ligi

Fransa Ligi

Son dakika Fransa ligi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fransa ligi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fransa ligi haber sayfamızda...

Fransa Ligi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.159 fransa ligi haberi bulunmuştur.
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor
Yusuf Yazıcı'dan Fenerbahçe yorumu! Arda Güler itirafı: Sabırlı olmamız gerekiyor Ligue 1 ekibi Lille'de forma giyen Yusuf Yazıcı suskunluğunu bozdu. Milli orta saha, UEFA Konferans Ligi'nde yarı final aşamasında Fenerbahçe ile eşleşmek istediğini dile getirdi. Yusuf Yazıcı'nın Arda Güler ile ilgili itirafı dikkat çekti.
17.04.2024 Konferans Ligi
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi'ne format! Ek kontenjanı kaçırdık Avrupa futbolunun bir numaralı kupası, gelecek sezondan itibaren tarihindeki en önemli değişikliklerden birini geçirecek.
13.04.2024 Şampiyonlar Ligi
Gaziantep FK, Aliou Badji'yi kiraladı!
Gaziantep FK, Aliou Badji'yi kiraladı! Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, Bordeaux'dan Aliou Badji'yi sezon sonuna kadar renklerine bağladı.
31.01.2024 Gaziantep FK
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı!
Mert Aydın yazdı: Kara Afrika’nın en büyük 20 sihirbazı! Fildişi Sahili’nin ev sahipliği yaptığı Afrika Uluslar Kupası başladı. Özellikle 1980’li yıllardan itibaren giderek gelişti Afrika futbolu. Avrupa’da doğan bazı Afrika kökenli oyuncuların atalarının ülkelerini seçmesiyle dengeler değişti. Gözler hazır Afrika’ya çevrilmişken kupa tarihinin en iyileri listesine göz atalım...
14.01.2024 Futbol
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri
Beşiktaş'ın yeni mühendisi Fernando Santos! İşte tüm bilinmeyenleri Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olan diplomalı mühendis Fernando Santos, savunmayı ve hücumu birlikte yapan bütün halinde takımlar yaratıyor. Geleneksel 6 ve 9 numaraları önemseyen taktik anlayışıyla, eldeki oyuncu havuzunu iyi kullanıyor.
8.01.2024 Beşiktaş
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı!
3 maçta son dakika golleri geldi, tam 101 bin 479 TL kazandı! Misli üyeleri daha yüksek oranlarla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi, 5 maçtan oluşan bir kupon yaptı. Misli üyelerinin kupon paylaşımı ve yorumlar yaptığı aynı zamanda puanlar kazandığı Misli Arena’da kuponunu diğer üyelerle paylaştı.
28.12.2023 Diğer
Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı için kararını verdi! İsmi Beşiktaş'la anılıyor
Paulo Fonseca, Yusuf Yazıcı için kararını verdi! İsmi Beşiktaş'la anılıyor Fransa Ligi ekiplerinden Lille’in teknik patronu Paulo Fonseca, ismi Beşiktaş ile anılan milli futbolcunun durumuyla ilgili ülke basınına konuştu.
21.12.2023 Fransa Ligue 1
Galatasaray sol bekte Sacha Boey'unu arıyor! Gözler Fransa'ya çevrildi
Galatasaray sol bekte Sacha Boey'unu arıyor! Gözler Fransa'ya çevrildi Galatasaray, sağ bekte son derece memnun olduğu Sacha Boey’in sol bekteki versiyonu için arayışa geçti. Teknik Direktör Okan Buruk, scout ekibinin tavsiye edeceği isimler arasından bir seçim yapacak. Sarı-kırmızılılar gözünü Fransa Ligi’ne çevirdi.
16.12.2023 Galatasaray
Galatasaray'a Ndombele piyangosu! Sürpriz talip
Galatasaray'a Ndombele piyangosu! Sürpriz talip Galatasaray'ın sezon başında renklerine bağladığı Tanguy Ndombele, eleştirilerin odağında yer alıyordu. Fransız futbolcunun sarı-kırmızılı ekipteki geleceği için sürpriz bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
10.12.2023 Galatasaray
Fenerbahçe'ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa'dan rakip çıktı
Fenerbahçe'ye Krunic transferinde kötü haber! Fransa'dan rakip çıktı Ara transfer döneminde orta sahasını güçlendirmek için çalışmalara başlayan Fenerbahçe, yaz aylarında da istediği Krunic'i gündemine almıştı Tecrübeli futbolcunun transferinde sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...
9.12.2023 Fenerbahçe
Küme düşme maçına Taylor Swift şoku!
Küme düşme maçına Taylor Swift şoku! Fransa'nın köklü kulübü Lyon ligde zor günler yaşıyor. Küme düşme hattında bulunan Lyon'a bir şok da Taylor Swift'ten geldi.
6.12.2023 Futbol
Galatasaray'da 3 transferin ismi ortaya çıktı! Ndombele kararı
Galatasaray'da 3 transferin ismi ortaya çıktı! Ndombele kararı Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarılı bir grafik çizen Galatasaray'da kritik Kopenhag maçının ardından gözler Ocak ayındaki transfer dönemine çevrilecek. Sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan 3 isim ortaya çıktı. Yönetim sezon başında transfer ediken Tanguy Ndombele hakkında da son kararını verdi.
6.12.2023 Galatasaray
İddaa'da günün en çok oynanan maçları
İddaa'da günün en çok oynanan maçları Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
14.11.2023 Futbol
Marsilyalı taraftarların taşlı saldırısına uğrayan teknik direktör Grosso'ya 13 dikiş
Marsilyalı taraftarların taşlı saldırısına uğrayan teknik direktör Grosso'ya 13 dikiş Fransa Ligi'nde dün akşam Marsilyalı taraftarlar konuk Lyon takımının otobüsüne taşlı saldırıda bulundu. Yüzünden yaralanan Lyon Teknik Direktörü Fabio Grosso'ya 13 dikiş atıldı.
30.10.2023 Fransa Ligue 1
Beşiktaş'ta çöküşün sebepleri! Şoke eden Şenol Güneş iddiası: Milli Takım için kulis
Beşiktaş'ta çöküşün sebepleri! Şoke eden Şenol Güneş iddiası: Milli Takım için kulis Beşiktaş Galatasaray mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışına erken havlu atarken, Bodo Glimt'e de 3-1 yenilerek Konferans Ligi'nde 1 puanla son sırada yer aldı. Fanatik Gazetesi'nden Orhan Yıldırım, Beşiktaş'taki kötü gidişin nedenlerini kaleme alırken, şok iddia ortaya attı. İşte o yazı...
28.10.2023 Beşiktaş
Francesco Farioli'nin Nice'i Fransa Ligi'ni kasıp kavuruyor!
Francesco Farioli'nin Nice'i Fransa Ligi'ni kasıp kavuruyor! Süper Lig'de Alanyaspor ve Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan teknik adam, Nice'i farklı bir seviye getirdi. Namağlup kırmızı-siyahlı takım Clermont'u da devirip maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.
28.10.2023 Fransa Ligue 1
Omar Colley: Antrenmanlarda Aboubakar ile kafa vuruşu çalışıyorum
Omar Colley: Antrenmanlarda Aboubakar ile kafa vuruşu çalışıyorum Beşiktaş'ın golleriyle ön plana çıkan savunma oyuncusu Omar Colley, BJK Dergisi'ne açıklamalarda bulundu.
19.10.2023 Beşiktaş
Yusuf Sarı sürprizi! Fransa Ligi'nden 2 talip birden
Yusuf Sarı sürprizi! Fransa Ligi'nden 2 talip birden .Adana Demirspor'daki performansıyla A Milli Takım'a kadar yükselen 25 yaşındaki futbolcuya Fransa'da 2 talip çıktı.
19.10.2023 Adana Demirspor
Icardı Avrupa'yı salladı, PSG'de yeri dolmadı!
Icardı Avrupa'yı salladı, PSG'de yeri dolmadı! Galatasaray'ın sezon başında transferi için uzun uğraşlar verdiği Icardi, golleriyle takımını adeta uçurdu. Eski takımı PSG'de ise işler yolunda gitmiyor.
10.10.2023 Galatasaray
Alexander Djiku'dan Kim Min Jae sorusuna yanıt: Kıyas konularına kendimi sokmak istemiyorum
Alexander Djiku'dan Kim Min Jae sorusuna yanıt: Kıyas konularına kendimi sokmak istemiyorum Fenerbahçe'nin bu sezon renklerine bağladığı Ganalı stoperi Alexander Djiku, sarı-lacivertlilerin Başakşehir'i 4-0 yendiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.
28.09.2023 Fenerbahçe
Stade Reims'ten Adana Demirspor'a! 3 yıllık sözleşme
Stade Reims'ten Adana Demirspor'a! 3 yıllık sözleşme Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor bir transfer daha resmen açıkladı. Mavi Şimşekler Kosovalı futbolcuyla 3 yıllık sözleşme imzaladı.
2.09.2023 Adana Demirspor
Samsunspor ile Toulouse arasında iş birliği anlaşması imzalandı
Samsunspor ile Toulouse arasında iş birliği anlaşması imzalandı Trendyol Süper Lig ekiplerinden Yılport Samsunspor, Fransa Ligi ekiplerinden Toulouse ile 3 yıllık iş birliği anlaşması imzalandığını duyurdu.
30.08.2023 Samsunspor
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 Basketbol
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın'
Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyalog ortaya çıktı! 'Bir daha asla oynayamayacaksın' Futbol dünyası bu yaz Kylian Mbappe ve PSG yönetimi arasındaki sürtüşmelerle çalkalandı. L'Equipe, PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi ve Mbappe arasında şok diyaloğu okuyucularına aktardı.
19.08.2023 Fransa Ligue 1
İspanya'dan Sergio Ramos iddiası! Galatasaray ihtimali ve transfer kararı
İspanya'dan Sergio Ramos iddiası! Galatasaray ihtimali ve transfer kararı Galatasaray'ın PSG'den ayrılan İspanyol yıldız Sergio Ramos ile ilgilendiği iddia edildi. İspanya'dan AS, yıldız oyuncunun transfer olmak istediği takımı duyurdu.
8.08.2023 İspanya La Liga

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Ligi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.