Fransa Milli Takımı

Fransa Milli Takımı

Son dakika fransa milli takımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fransa milli takımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fransa milli takımı haber sayfamızda...

Fransa Milli Takımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.010 fransa milli takımı haberi bulunmuştur.
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor
Galatasaray yeni Sacha Boey'i İtalya'dan buldu! Görüşmeler başlıyor Trendyol Süper Lig'de şampiyponluk hedefleyen Galatasaray yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Sacha Boey'i rekor bedelle Bayern Münih'e gönderen Galatasaray bu bölgeye yine Fransız genç bir oyuncuyu transfer etmek istiyor.
24.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu!
Galatasaraylı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu! Tottenham'ın sezon sonuna kadar kiraladığı Tanguy Ndombele, İngiltere'de gündem oldu. Başarılı futbolcuyla ilgili Galatasaray'ın kararının netlik kazandığı aktarıldı.
31.03.2024 Galatasaray
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı!
Bafetimbi Gomis, Japonya tercihinin sebebini açıkladı! Galatasaray'ın eski futbolcularından Bafetimbi Gomis, Japonya ekibi Kawasaki Frontale'e transfer olma sebebini açıkladı.
28.03.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü?
Kylian Mbappe: Beni gergin gördünüz mü? Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe açıklamalarda bulundu.
22.03.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı
Kylian Mbappe'den şaşırtan hamle! Kebap için yasal işlem başlattı Fransız yıldız Kylian Mbappe'den şaşırtan bir hamle geldi. Fransız bir influencer kebaplarından birinin adını Mbappe koyunca yıldız oyuncu yasal işlem başlattı.
13.03.2024 Fransa Ligue 1
Zinedine Zidane'ın istediği 3 takım belli oldu!
Zinedine Zidane'ın istediği 3 takım belli oldu! Fransız futbol efsanesi Zinedine Zidane'ın eski takım arkadaşı Thomas Gravesen dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Thomas Gravesen, Zinedine Zidane'ın sadece 3 takımdan teklifi kabul edebileceğini dile getirdi.
1.03.2024 Dünyadan Futbol
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti
Kylian Mbappe'nin annesinden şaşırtan hamle! Ev tutmaya gitti Paris Saint Germain'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Kylian Mbappe'nin annesi Fayza Lamari'den dikkat çeken bir hamle geldiği ortaya çıktı. Fayza Lamari'nin oğluna ev tutmak için gittiği şehir netlik kazandı.
29.02.2024 Fransa Ligue 1
Fransa Spor Bakanı'ndan Kylian Mbappe'ye veda mesajı!
Fransa Spor Bakanı'ndan Kylian Mbappe'ye veda mesajı! Fransa Spor Bakanı Amelie Oudea-Castera, PSG'nin yıldızı Kylian Mbappe'nin muhtemel vedasına dair konuştu.
22.02.2024 Fransa Ligue 1
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu
Kylian Mbappe'den Paris Saint Germain'e 200 milyon euro! Dev transfer operasyonu Ligue 1 devi Paris Saint Germain'den ayrılık kararı alan Kylian Mbappe'nin Fransız temsilcisinde yaklaşık 200 milyon euroluk bir tasarrufa yol açacağı ortaya çıktı. PSG'de kurmayların Mbappe sonrası dev isimlere yöneleceği iddia edildi.
18.02.2024 Fransa Ligue 1
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu!
Galatasaray yönetiminden Okan Buruk ve futbolculara şampiyonluk mektubu! Sarı-Kırmızılılar tamamen şampiyonluğa kilitlendi... Kulüpten de tüm futbolculara ayrı ayrı mektup gönderildi. Tüm mektuplarda 'şampiyonluk' detayının olması dikkat çekti.
18.02.2024 Galatasaray
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor
Kylian Mbappe yönetimle görüştü! Veda ediyor Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin Paris Saint Germain'den ayrılacağı iddia edildi. Yıldız futbolcunun kararını PSG Başkanı Nasser Al-Khelaifi'ye ilettiği aktarıldı.
15.02.2024 Fransa Ligue 1
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin'
SON DAKİKA | Tuchel'e Sacha Boey tepkisi! 'Hemen yarın gönderin' UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında deplasmanda Lazio'ya 1-0 mağlup olan Bayern Münih'te teknik direktör Thomas Tuchel'e tepkiler çoğaldı. Alman taraftarlar Leverkusen maçında sol bekte oynatılan, Lazio maçında ise süre bulamayan Sacha Boey üzerinden Tuchel'e tepki gösterdi.
15.02.2024 Almanya Bundesliga
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı
Kylian Mbappe'den çılgın talep! Real Madrid'den istekleri dudak uçuklattı Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin geleceği henüz netlik kazanmadı. Real Madrid'in peşine düştüğü Fransız yıldızın, İspanyol devinden talepleri ortaya çıktı.
8.02.2024 İspanya La Liga
Sacha Boey'den Galatasaray itirafı! 'Çok baskı olan bir kulüp'
Sacha Boey'den Galatasaray itirafı! 'Çok baskı olan bir kulüp' Galatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Fransız basınına açıklamalarda bulundu. Boey, Galatasaray'da oynarken baskı altında olduklarını ifade etti.
4.02.2024 Galatasaray
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı
SON DAKİKA: Nevzat Dindar, Galatasaray'ın transfer listesindeki yıldız isimleri açıkladı! Okan Buruk'tan Ziyech kararı Trendyol Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların transfer listesinde yer alan yıldız isimleri duyurdu.
30.01.2024 Galatasaray
Galatasaray'da Sacha Boey yerine 4 aday! Rekor transfer sonrası milli yıldız gündemde
Galatasaray'da Sacha Boey yerine 4 aday! Rekor transfer sonrası milli yıldız gündemde Sacha Boey'un transferi konusunda Bayern Münih ile yaptığı pazarlıklarda sona yaklaşan Galatasaray'ın alternatif arayışlarına başladığı öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, Fransız sağ bek yerine 4 aday belirlediği ortaya çıktı.
26.01.2024 Galatasaray
Başakşehir'den Leo Dubois kararı! Galatasaray'a tazminat talebi
Başakşehir'den Leo Dubois kararı! Galatasaray'a tazminat talebi Galatasaray'da sezon başında şans bulamayan ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geleceği hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin tecrübeli oyuncuyu geri istediği belirtilirken Başakşehir'in talebi ortaya çıktı.
26.01.2024 Basaksehir
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep
Kylian Mbappe, Real Madrid'den servet istedi! Dudak uçuklatan talep Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid'de forma giymek istediği öne sürüldü. Fransız futbolcunun, İspanyol devinden talep ettiği şartlar dudak uçuklattı.
25.01.2024 Fransa Ligue 1
SON DAKİKA | Galatasaray'da iki ayrılık birden! 'Görüşmeler başladı'
SON DAKİKA | Galatasaray'da iki ayrılık birden! 'Görüşmeler başladı' Trendyol Süper Lig'de Fenerbahçe'nin puan kaybıyla zirvede puanları yeniden eşitleyen Galatasaray'da transferde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda iki ayrılık an meselesi... Transfer için görüşmelere başlandığı belirtildi.
23.01.2024 Galatasaray
Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi
Kylian Mbappe'ye 400 milyon euroluk teklif! Real Madrid devrede ancak PSG pes etmedi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kylian Mbappe'nin Real Madrid ile anlaştığı iddiaları sonrası flaş bir hamle geldi. Paris Saint Germain'in yıldız futbolcuya 400 milyon euroluk bir sözleşme sunduğu belirtildi.
19.01.2024 Fransa Ligue 1
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip
Suudi Arabistan'da kriz çıkarmıştı! Karim Benzema'ya Premier Lig devi talip Al Ittihad ile 3 yıllık sözleşme imzalayan ve yıllık 200 milyon euro maaş alacağı belirtilen Karim Benzema, Suudi Arabistan'da aradığını bualamdı. Al Ittihad'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Fransız forvete, Premier Lig devinin talip olduğu öne sürüldü.
18.01.2024 Dünyadan Futbol
Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor
Leonardo Bonucci sonrası bir dünya yıldızı daha! Fenerbahçe transfer için yeni teklif hazırlıyor Leonardo Bonucci ile Rade Krunic'i kadrosuna katarak ara transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Fenerbahçe'nin bir dünya yıldızının daha peşinde olduğu öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek yıldız futbolcu için yeni teklif hazırladığı aktarıldı.
15.01.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Leo Dubois hamlesi! Temaslar başladı
Galatasaray'dan Leo Dubois hamlesi! Temaslar başladı Galatasaray'da sezon başında şans bulamayan ve Başakşehir'e kiralanan Leo Dubois'nın geri dönmesi için temasların başladığı öğrenildi.
13.01.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Fransa Milli Takımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.