Friends

Friends

Son dakika Friends haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Friends gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Friends haber sayfamızda...

Friends

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.196 friends haberi bulunmuştur.
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti
Jennifer Aniston nişanlandı mı? Pırlanta yüzüğü dikkat çekti Son beş yıldır romantik bir ilişkisi olmadığı bilinen Jennifer Aniston, 2024 SAG Ödülleri'nde dev bir pırlanta yüzük taktı. Daha önce iki kez evlenip boşanan oyuncunun pozları hayranlarını heyecanlandırırken, 'nişan' iddialarını da beraberinde getirdi.
27.02.2024 Cadde
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı'
Şoke eden iddialar! 'Çevresinin tanıdığı adam ile dünyanın gördüğü adam birbirinden çok farklıydı' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim 2023'te hayatını kaybetti. Ölümünün ardından, ünlü ismin hayatındaki kadınlara duygusal ve fiziksel şiddet uyguladığı ve flört uygulamalarından tanıştığı genç kadınları uyuşturucu madde almak için kullandığı öne sürüldü. İşte detaylar...
13.01.2024 Cadde
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi
İzlenmesi Gereken Diziler 2024: Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı En İyi Diziler Listesi Televizyon kanallarında gösterime girdiği andan bu yana izlenme rekorları kıran pek çok yerli ve yabancı diziler yer alıyor. Konuları, oyunculukları ile seyircileri ekran başına kilitleyen bu dizilerden bazıları eski olsa da günümüzde hala izlememiş olanlar da. Gelmiş geçmiş en diziler arasında yer alan bu içeriklerin bazıları Netflix’te de izlenebilir. İzlenmesi gereken diziler için "Mutlaka İzlenmesi Gereken Yerli ve Yabancı Gelmiş Geçmiş En İyi Diziler Listesi 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Sims 4 Hileleri 2024: The Sims 4 Para, Skill, Kariyer ve İhtiyaç Hilesi
Sims 4 Hileleri 2024: The Sims 4 Para, Skill, Kariyer ve İhtiyaç Hilesi The Sims serisinin 4’üncü oyunu Sims 4 yaşam simülasyonu oyunudur. Çeşitli karakterler ve görevlerle eğlenceli vakit geçirmeyi sağlayan Sims 4’te yüzlerce oyun ve mod paketleri bulunuyor. Adeta gerçek yaşam simülatörü haline gelen Sims 4’te bazı görevleri yerine getirmek zorlayıcı olabiliyor. Oyunu zorlanmadan kolay ve daha eğlenceli hale getirmek için para, skill, kariyer, ihtiyaç, ünlü olma, arkadaşlık, ilişki hava durumu gibi pek çok hileleri bulunuyor. 2024 yılında Sims 4 hileleri için içeriğimize bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
“Z kuşağı nostaljiye sığınıyor”
“Z kuşağı nostaljiye sığınıyor” Dünyada milyonlarca kullanıcıya sahip pek çok sosyal medya uygulaması ve şirket peş peşe 2024 tahminlerini açıkladı. Saatler sonra gireceğimiz 2024’te en dikkat çekici veri ise nostaljiye olan eğilim
30.12.2023 Pazar
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler
2023'te yaşamını yitiren 'unutulmaz' isimler Bir yılı daha geride bırakırken 2023'te aramızdan ayrılan unutulmaz isimleri tekrar hatırlayalım
28.12.2023 Dünya
2023’te dünya bunları konuştu
2023’te dünya bunları konuştu Dünyaca ünlü isimler, 2023 yılında skandallar ve yasak aşklarla gündeme geldi. Senenin başarılı kadını ise yıl boyunca konuşulan Taylor Swift oldu.
28.12.2023 Cadde
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı!
Matthew Perry'nin eski sevgilisi anlattı: Uyuşturucu kullanmamak için ellerini dizlerine yapıştırdı! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin eski sevgilisi Kayti Edwards, bağımlılığının 'zirvesinde' olduğu dönemde ünlü ismi ziyaret ettiğinden bahsederek; aktörü içinde bulduğu 'korkunç' durumu anlattı.
25.12.2023 Cadde
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi!
George Clooney'den Matthew Perry itirafı: 'Friends'de oynarken mutlu değildi! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin yakın arkadaşlarından biri olan ünlü aktör George Clooney, cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan meslektaşı hakkında dikkat çeken bir itirafta bulundu.
21.12.2023 Cadde
Matthew Perry'nin arkadaşı konuştu: Hep yalan söyledi, uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı!
Matthew Perry'nin arkadaşı konuştu: Hep yalan söyledi, uyuşturucudan hiçbir zaman kurtulamadı! Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan Perry'nin ölüm sebebinin ise ketamin (at uyuşturucusu) olduğu ortaya çıktı. Basına konuşan bir arkadaşı ünlü oyuncunun aslında uzun süredir yalan söylediğini iddia etti.
19.12.2023 Cadde
Ölüm nedeni ketamin
Ölüm nedeni ketamin Malibu’daki evinin jakuzisinde 28 Ekim günü cansız bedeni bulunan ‘Friends’ dizisinin yıldızı Matthew Perry’nin, ölüm nedeni açıklandı.
17.12.2023 Cadde
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi kesinleşti
Friends yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi kesinleşti Friends dizisinin unutulmaz oyuncusu Matthew Perry'nin otopsi raporunda 'ketaminin akut etkileri' sebebiyle yaşamını yitirdiği açıklandı.
16.12.2023 Dünya
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu
Cansız bedeni jakuzide bulunmuştu! 'Friends' yıldızı Matthew Perry'nin ölüm sebebi belli oldu Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni evindeki jakuzide bulunan Perry'nin ölüm sebebi, yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı.
16.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncunun ölüm sebebi açıklandı
Ünlü oyuncunun ölüm sebebi açıklandı 'Brooklyn 99' adlı dizide canlandırdığı 'Raymond Holt' rolü ile hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Andre Braugher, 11 Aralık'ta hayatını kaybetti. Aktörün temsilcisi Page Six'e konuşarak; Braugher'ın ölüm sebebini açıkladı.
16.12.2023 Cadde
Jennifer Aniston: Öldüğü günün sabahı Matthew Perry ile mesajlaşıyordum
Jennifer Aniston: Öldüğü günün sabahı Matthew Perry ile mesajlaşıyordum Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin dizideki rol arkadaşı Jennifer Aniston, gözyaşlarını tutamadığı bir röportajda arkadaşının son günleriyle ilgili konuştu.
12.12.2023 Cadde
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?
Google'da 2023'te dünyada ve Türkiye'de en çok neler arandı?  Google, 2023 yılı arama trendlerini paylaştı.
12.12.2023 Dünya
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması
Yıllar önce aşk yaşamışlardı! Julia Roberts'tan Matthew Perry açıklaması Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Perry'nin bir dönem aşk yaşadığı ünlü oyuncu Julia Roberts, eski sevgilisinin vefatıyla ilgili sessizliğini bozdu.
5.12.2023 Cadde
Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya'
Ünlü oyuncu ihaneti unuttu! 'Eski kocasının sırtını yaslayacağı bir kaya' Rachel Green karakter ile hafızalara kazınan Jennifer Aniston'ın, ihanet sebebiyle boşandığı Brad Pitt'in eski eşi Angelina Jolie ve evlatlık çocuklarıyla yaşadıkları gerilimden ötürü 'endişeli' olduğu ortaya çıktı. Ayrıldıklarından beri konuşmadıkları düşünülen ikilinin birbirine 'çok değer verdiği' de öne sürüldü. İşte detaylar...
30.11.2023 Cadde
Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı'
Mutluluğu beşinci kocasında buldu! 'Benden 32 yaş küçük ama bu sadece bir sayı' Bir döneme damga vuran 'Hanedan' dizisinin oyuncularından Joan Collins, beşinci eşi Percy Gibson ile konuştu. Yaş farklarından dolayı eleştirilen Collins, Gibson ile çok iyi anlaştıklarını ve yaş farkının sadece bir sayı olduğunu belirtti.
25.11.2023 Cadde
İsveç, Estonya engelini 2 golle geçti!
İsveç, Estonya engelini 2 golle geçti! Avrupa Şampiyonası Elemeleri F Grubu'nda İsveç, Estonya engelini 2-0'lık skorla geçti.
19.11.2023 Dünyadan Futbol
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım'
Jennifer Aniston, Matthew Perry'nin mesajını paylaştı! 'Sonsuza kadar saklayacağım' Amerikan yapımı sitcom dizisi 'Friends'te canlandırdığı 'Chandler Bing' rolüyle tanınan Matthew Perry, 28 Ekim'de evindeki jakuzide yaşamını yitirmişti. Perry'nin bir döneme damga vuran yapımdaki rol arkadaşı Jennifer Aniston'dan duygu yüklü bir açıklama daha geldi. ABD'li aktris, yakın dostunun kendisine gönderdiği bir mesajı da yayınladı.
16.11.2023 Cadde
10 yıllık rol arkadaşına veda etti! 'Seninle aynı sahneyi paylaşmak bir onurdu'
10 yıllık rol arkadaşına veda etti! 'Seninle aynı sahneyi paylaşmak bir onurdu' Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Dizide Bing'in en yakın arkadaşı Joey Tribbiani'yi canlandıran Matt LeBlanc, duygusal bir paylaşımla 10 yıllık rol arkadaşına veda etti. LeBlanc'ın paylaşımının ardından, 'Friends'de Chandler'ın eşi Monica Geller karakterini canlandıran Courteney Cox'tan da açıklama geldi.
16.11.2023 Cadde
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı
Ünlü oyuncu jakuzisinde ölü bulunmuştu! Eski sevgilisi son paylaşımındaki sırrı ortaya çıkardı Bir döneme damga vuran 'Friends' dizisindeki Chandler Bing rolüyle hafızalara kazınan Matthew Perry, 28 Ekim'de hayatını kaybetti. Cansız bedeni jakuzisinde bulunan ve boğulmuş olduğu aktarılan aktörün eski sevgilisi Kayti Edwards, ünlü ismin şüphe uyandıran ölümüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14.11.2023 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Friends ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.