Fuat Akdağ

Fuat Akdağ

Son dakika fuat akdağ haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan fuat akdağ gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan fuat akdağ haber sayfamızda...

Fuat Akdağ

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 421 fuat akdağ haberi bulunmuştur.
Tümer Metin: Gedson'u izlerken kendimi gördüm
Tümer Metin: Gedson'u izlerken kendimi gördüm Ünlü spor yorumcusu Tümer Metin, Nutspor'da katıldığı programda Çaykur Rizesporlu Gedson Fernandes'in Galatasaray'a karşı performansını değerlendirdi.
2.03.2022 Rizespor
Abdullah Avcı: "Caddede arabaya binemedim"
Abdullah Avcı: "Caddede arabaya binemedim" Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, siyah-beyazlı takımın gündemi, yerli-yabancı tartışması ve imza töreni sonrası yaşadığı süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.
1.07.2020 Beşiktaş
Acun Ilıcalı: Fatih Hoca kucaklayıcı ve takımı ayakta tutar
Acun Ilıcalı: Fatih Hoca kucaklayıcı ve takımı ayakta tutar Spor gündemini manşetler üzerinden yorumlayan usta gazeteciler Bağış Erten ve Fuat Akdağ’ın konuğu, Türk televizyonlarının duayen ismi Acun Ilıcal’ydı. Acun Ilıcalı, spor dünyası ve kendiyle ilgili birçok önemli açıklamaya imza attı.
1.07.2020 Magazin
Emre Belözoğlu: Yanına gittim ve özür diledim
Emre Belözoğlu: Yanına gittim ve özür diledim DMAX’te yayınlanan ‘Aslında?’ programında Fuat Akdağ ile Bağış Erten’in konuğu olan Fenerbahçe'nin kaptanı Emre Belözoğlu çarpıcı açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Serdar Ali Çelikler: 'Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi ligin ikinici yarısını 5. bitirdi'
Serdar Ali Çelikler: 'Ersun Yanal'ın Fenerbahçesi ligin ikinici yarısını 5. bitirdi' Spor yazarı Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında geride bıraktığımız 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu’nu değerlendirdi.
27.05.2019 Futbol
Kuddusi Müftüoğlu'ndan VAR eleştirisi
Kuddusi Müftüoğlu'ndan VAR eleştirisi Eski hakem Kuddusi Müftüoğlu CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında VAR sisteminin Türkiye’deki uygulanışı hakkında eleştirilerde bulundu. Muftüoğlu, VAR’ın skandal hatalar için olduğunu ancak hakemlerin tüm kararları VAR’a bağlı aldığını söyledi.
12.05.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler, “Arda Turan’ın aklı fikri Galatasaray’da"
Serdar Ali Çelikler, “Arda Turan’ın aklı fikri Galatasaray’da" Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan ile ilgili yorumlarda bulundu. Çelikler, “Arda Turan’ın aklı fikri Galatasaray’da, Medipol Başakşehir’de oynamak istemiyor” dedi.
21.04.2019 Futbol
Tayfun Bayındır, “Alanyaspor Fenerbahçe’yi perişan etti” dedi.
Tayfun Bayındır, “Alanyaspor Fenerbahçe’yi perişan etti” dedi. Milliyet gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Alanyaspor-Fenerbahçe maçı ile ilgili yorumlarda bulundu. Fenerbahçe’nin mevcut durumu hakkında eleştirilerde bulunun Bayındır, “Alanyaspor Fenerbahçe’yi perişan etti” dedi.
21.04.2019 Futbol
Tayfun Bayındır: "Maçı kazansan şampiyonsun"
Tayfun Bayındır: "Maçı kazansan şampiyonsun" Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Pazar Akşamı Futbol programında Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu. Bayındır, iki takımın da şapkalarını önlerine koyup bu maç hakkında düşünmeleri gerektiğini söyledi.
14.04.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray büyük bir fırsatı kaçırdı"
Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray büyük bir fırsatı kaçırdı" Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Pazar Akşamı Futbol programında Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulundu. Galatasaray’ın büyük bir fırsatı kaçırdığını söyleyen Çelikler, Fenerbahçe cephesinde ise teknik direktörü Ersun Yanal’ı eleştirdi.
14.04.2019 Futbol
Üniversitede futbol paneli
Üniversitede futbol paneli CNN Türk’te ekranlara gelen Pazar Akşamı Futbol programının spor yorumcuları, İstanbul Üniversitesi’nde gerçekleşen bir panele konuk olarak katıldı
1.07.2020 Futbol
Tayfun Bayındır: “Galatasaray’ın yeni bir tüzüğe ihtiyacı var”
Tayfun Bayındır: “Galatasaray’ın yeni bir tüzüğe ihtiyacı var” Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Galatasaray’ın yönetim yapısı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Bayındır, “Galatasaray’ın yeni bir tüzüğe ihtiyacı var” dedi.
7.04.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler, “Fenerbahçe şu an 5. sıradaydı”
Serdar Ali Çelikler, “Fenerbahçe şu an 5. sıradaydı” Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında MKE Ankaragücü-Fenerbahçe maçının ardından sarı-lacivertli takım hakkında değerlendirmelerde bulunuldu. Çelikler, “Bu takımda Muslera ve Gomis olsaydı Fenerbahçe şu an 5. sıradaydı” dedi
7.04.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: Mustafa Cengiz yönetimine yapılmış bir darbedir
Serdar Ali Çelikler: Mustafa Cengiz yönetimine yapılmış bir darbedir Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin son yapılan Mali Genel Kurul’da ibra edilmemesi konusu üzerine yorumlarda bulundu.    Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetiminin son yapılan Mali Genel Kurul’da ibra edilmemesi konusu üzerine yorumlarda bulunan yorumcu Serdar Ali Çelikler şunları söyledi: “Ben Galatasaray yönetiminde Abdurrahim Albayrak dışında kimseyi tanımıyorum. Bu ibra edilmeme kararı benim hiç ilişkimin olmadığı Mustafa Cengiz yönetimine yapılmış bir darbedir. Yönetime haksızlık yapıldı. 2011’de de Adnan Polat ve yönetimine darbe yapıldığını söylüyordum. İnan Kıraç önderliğinde yapılan o darbenin de ileride bir sonucu olacağını düşünüyorum ki şimdi de ikincisini gördük. Burada da bir organizasyon var ama Adnan Polat yönetimine yapılandan daha küçük bir grupla yapıldı. Bu Galatasaray gibi demokrasisiyle ön plana çıkan ve açık toplum yapısını bütün kulüplerden fazla önde tutan bir camiaya yakışmadı.“
24.03.2019 Futbol
Ercan Güven: Muhteşem soru
Ercan Güven: Muhteşem soru Milliyet Gazetesi yazarı Ercan Güven bugün yazdığı yazısında, kamuoyunda çok tartışılan Serdar Aziz'in Çaykur Rizespor maçındaki penaltı pozisyonu için çarpıcı yorumlarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
Tayfun Bayındır'dan Hamza Mısır yorumu!
Tayfun Bayındır'dan Hamza Mısır yorumu! Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, MHK üyesi Hamza Mısır’ın geçtiğimiz günlerde attığı tweet ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Bayındır konuyla ilgili şunları söyledi:   “Eğer Yıldırım Demirören ve yönetim kurulu ile ilgili atılan atılan tweetleri, yazılan mesajları, Yıldırım Bey ya da yönetim kurulu üyeleri önemseselerdi şu anda bu MHK’den kimse olmazdı. Bir önceki MHK’de de kimse olmazdı. TFF’de görev yapan birçok insan görevinden ayrılabilirdi, Yıldırım Bey’in gazetelerinde çalışan birçok insan görevinden ayrılabilirdi. Bu kurula girip bu şekilde davranan insanların bunu düşünmesi lazım. Sadece Hamza Mısır üzerinden konuşmuyorum. Geçmişte buna benzer başka örneklerde var. Bu örnekler daha önceki kurulda da vardı. Hukuk kuralında da vardı disiplin kurulunda da vardı. “Ben sizin uygulamalarınıza karışıyım dolayısıyla benim burada olmam doğru değil” demesi daha doğru olurdu. İşin etik tarafı da budur.“
17.02.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın Erzurum maçı çok zor geçecek"
Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın Erzurum maçı çok zor geçecek" Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından önemli bir iddiada bulundu. Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Kasımpaşa-Galatasaray maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Çelikler, CNN TÜRK’te yayınlanana Pazar Akşamı Futbol programında şunları söyledi:   “Galatasaray’da Benfica maçı gibi bir seviyede orta saha oyuncularının eksiklikleri görünüyor. Bu maç, 6-0 kazanılan Ankaragücü maçı ya da eksik kadroyla gelen Trabzonspor’a karşı yapılan maçta Belhanda ve Feghouli çok fazla alan buldu ve performansları çok arttı. Ancak 2 hafta sonra oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçının Galatasaray için çok zor geçeceğine şimdiden iddiaya girerim. O maçın çok zor geçeceğine eminim. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve benzer deplasmanlarda Galatasaray’ın santrafora ihtiyaçları olacak. Bu tip maçlar Galatasaray’ın asıl sınavı.”
17.02.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Sizin arkadaşınızı dövüyorlar..."
Serdar Ali Çelikler: "Sizin arkadaşınızı dövüyorlar..." CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programının yorumcularından Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçeli futbolculara uyarıda bulundu. Çelikler, "Böyle takım olmaz" dedi. Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Fenerbahçeli futbolculara ve Ersun Yanal'a seslendi. Çelikler konuşmasında, "Serdar Aziz bir daha bu takımda bu kuvvetiyle oynamaz. Ya kuvvetlenecek ya oynamayacak. Sadık olsa bu gollerin ikisi de olmazdı. Ersun Yanal bir daha Frey falan değiştirme. O Frey'den bir ümit bekleme. Elmas'da yanlış değişiklik oldu. Takımda şuana kadar Ersun Yanal damgasını göremedik. Son cümlem böyle takım olmaz. Sizin arkadaşınızı dövüyorlar, 6 aydır kadroda olmayan Dirar'dan başka itiraz eden yok. Ayıp ya." ifadelerini kullandı.
10.02.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin hangi bölgelere transfer yapacağını açıkladı
Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin hangi bölgelere transfer yapacağını açıkladı Futbol yorumcusu Serdar Ali Çelikler, CNN TÜRK'te yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında Fenerbahçe'nin hangi bölgelere transfer yapacağını açıkladı. Yönetim ve teknik ekibin gelecek yılın kadrosunu şimdiden kurmaya başladıklarını söyleyen Serdar Ali Çelikler, şöyle konuştu: "Kaleye çok kesin değil ama büyük ihtimalle yeni bir transfer yapılacak. Sağ bek transferi olacağını düşünmüyorum. Seneye bütün odak lig şampiyonluğu. 'Şampiyon olabilmek için her şeyi yapacağız.' diyorlar. Dolayısıyla da bir stoper, bir sol bek, bir 8 numara daha Stefan Johansen olabilir bu. Devre arasında Fulham bırakmadı ama yaz transfer döneminde olabilir. İyi bir 8 numara. Ön tarafa bir skorer oyuncu, Talisca veya Giuliano tarzında 10 numara olabilir. Bir de santrafor transferi yapacaklar. Ersun Yanal'ın da fikri şu; net oyuncu."
3.02.2019 Futbol
Tayfun Bayındır: "Futbol kasabası gibi bir yer"
Tayfun Bayındır: "Futbol kasabası gibi bir yer" Pazar Akşamı Futbol programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının ardından lacivert-turunculuların yönetim yapısı hakkında yorumlarda bulundu. Bayındır şunları söyledi:   “Ben Başakşehir’e ne zaman gittiysem her seferinde çok ciddi şekilde etkilendim. Görmeyen varsa gitsin görsün. Futbol kasabası gibi bir yer. Her şey stadın etrafında konumlandırılmış. İçeri giriyorsunuz ve asansörle yukarı çıktığınızda her futbolcunun kendi ülkesinin bayrağı sizi karşılıyor. Bunun gibi birçok pozitif örnek var. İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan Medipol Başakşehir’e dönüşüm döneminin tamamında Mustafa Eröğüt vardı. Mesela Eröğüt kariyerinde basamak basamak çıktı. Yani bir gecede Comolli’yi getirmek ya da bir gecede Ahmet’i, Mehmet’i getirmek diye bir şey yok. Bu yapılanma da doğru bir yapılanma. Görünen o ki bu ülkede Medipol Başakşehir şampiyon olduğunda en fazla yüzde 49 hissesi Çinlilere ya da Araplara satılacak ilk futbol kulübü olacak”
21.01.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Trabzon'da çatıyı adamın başına yıkarlar"
Serdar Ali Çelikler: "Trabzon'da çatıyı adamın başına yıkarlar" Pazar Akşamı Futbol programının yorumcularından Serdar Ali çelikler, Trabzonspor-Medipol Başakşehir maçının ardından Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile ilgili şunları söyledi:   “Trabzonspor’da sene sonunda en başarılı yöneticiyi seçecek isem Ahmet Ağaoğlu’nu seçerim. Çünkü Trabzonspor’un başına geldiğinde ‘Benden üç yıl bir şey beklemeyin ve küçüleceğiz’ dedi. Üstüne Yeni Malatyaspor’dan 5 gol yedi. Normal şartlarda Trabzon’da çatıyı adamın başına yıkarlar. Ancak hocasının ve kararının arkasında durdu. Hatta Onur ve Burak gibi oyunculardan vazgeçebileceğini göstererek bu takıma güvendiğini de gösterdi. Bunlar önemli şeyler”
20.01.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Ersun Yanal gaz yapıyor"
Serdar Ali Çelikler: "Ersun Yanal gaz yapıyor" CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan "Pazar Akşamı Futbol" programında Fenerbahçe'nin bulunduğu konumdan nasıl kurtulabileceği konusunda Serdar Ali Çelikler önemli açıklamalarda bulundu. Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın ortaya koymaya çalıştığı futbol felsefesiyle ilgili, "İyi kadron yoksa, iyi futbol takımı yok. Hoca gaz yapıyor," değerlendirmesinde bulundu. "Ersun Yanal gaz yapıyor" Serdar Ali Çelikler konuşmasında, "Slimani, Frey ve Soldado dışında, arkadaki hiçbir oyuncunun kariyerlerinde 10 gollü sezon yok. Neyle gol atacaksın? Kimle gol atacaksın? Arkadaki oyuncuların skorer değilse sen maç kazanmakta zorlanırsın. Veya santraforun 30 tane atacak. Öyle bir santrafor da yok. O zaman nasıl maç kazanacaksın? Felsefe tamam da, iyi kadron yoksa, iyi futbol takımı yok. Teknik bir şey yok, hoca gaz yapıyor." değerlendirmesinde bulundu.
13.01.2019 Futbol
Serdar Ali Çelikler: "Ersun Yanal gaz yapıyor"
Serdar Ali Çelikler: "Ersun Yanal gaz yapıyor" CNN TÜRK canlı yayınında "Pazar Akşamı Futbol" yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
"Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transfer etme durumu çok zor"
"Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transfer etme durumu çok zor" "Pazar Akşamı Futbol" programının yorumcularından Milliyet Gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır, kulüplerin neden transfer yapamadığına dair önemli açıklamalarda bulundu.
30.06.2020 Fenerbahçe
"Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transfer etme durumu çok zor"
"Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transfer etme durumu çok zor" CNN TÜRK ekranlarında yayınlanan Pazar Akşamı Futbol programında kulüplerin devre arası transfer gündemi masaya yatırıldı. Programın yorumcularından Milliyet gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır kulüplerin neden transfer yapamadığını açıkladı. Bayındır konuşmasında, "Acayip rakamlardan bahsediyoruz. Rüyanızda bile görseniz inanamazsınız. Öyle rakamlardan bahsediyoruz." dedi.   Pazar Akşamı Futbol programının yorumcularından Milliyet gazetesi Spor Müdürü Tayfun Bayındır kulüplerin neden transfer yapamadığına dair önemli açıklamalarda bulundu. Bayındır, "Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş özellikle Trabzonspor ısrarla bunları söylüyorum taraftarları oldukları için. Berbat ötesi durumdalar. Fenerbahçe'nin yabancı oyuncu transfer etme durumu çok zorda çünkü kontenjanı dolu. Bu kulüplerimizin önce satmaları gerekiyor. Paraları yok. Uçmasınlar. Falcao dediğimiz oyuncu, 8-9 milyon euro kendisi zaten alıyor. Falcao kim Balotelli kim? Bu isimler olmaz gelmez. Taraftar bunu istiyor. Sosyal medyada bunu yayıyorlar. Sonra ne oluyor kulüpler genelde bu konuda açıklama yapmıyor. Sonra Falcao'yu alamayan yönetim oluyor. Kulüplere bir finansal düzenleme mi şampiyonluk mu diye sorsanız, emin olun finansal düzenleme diyecekler. Acayip rakamlardan bahsediyoruz. Rüyanızda bile görseniz inanamazsınız. Öyle rakamlardan bahsediyoruz." açıklamasında bulundu.
13.01.2019 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Fuat Akdağ ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.