Tolkien'in 'Beren ile Luthien'inin Beren Saat'i anlattığı düşünülecek mi?
Tolkien'in 'Beren ile Luthien'inin Beren Saat'i anlattığı düşünülecek mi? Türk televizyon tarihinin en unutulmaz gaflarından biri tabii ki 'Kürk Mantolu Madonna' hadisesiydi... Tam unutacak gibi oluyoruz, sonra bir bakıyoruz yine hatırlamışız... Tolkien'in Türkçeye yeni çevrilen 'Beren ile Luthien' kitabı sayesinde 'Madonna' gafına imza atan 'Bonbon Funda'yı bir kez daha anmak mecburiyetindeyiz...
29.07.2019 Geyik
Ece Erken'in Madonna gafı olay oldu!
Ece Erken'in Madonna gafı olay oldu! ABD'li şarkıcı Madonna hiçbir şeyden çekmedi, Türk sunuculardan çektiği kadar...
24.05.2019 Cadde
'Kürk Mantolu' Madonna'nın yeni kurbanı Ece Erken'e teşekkür borçluyuz
'Kürk Mantolu' Madonna'nın yeni kurbanı Ece Erken'e teşekkür borçluyuz 'Bonbon Funda' lakaplı radyocu Funda Özkalyoncuoğlu'nun 'Kürk Mantolu Madonna' bence son 15 yılın en şahane gaflarından biriydi. Şahsen gönlümün birincisiydi. Sabahattin Ali'nin unutulmaz eseri olan kitabın adındaki 'Madonna'nın şarkıcı Madonna zannedilmesi muazzam bir goygoy malzemesi haline gelmişti. Tam kahkahalarımız yerini sessizliğe bırakmışken bu kez Ece Erken'den bir 'Madonna' bombası geldi!
23.05.2019 Geyik
"Kürk Mantolu Madonna" yorumu sosyal medyayı salladı
"Kürk Mantolu Madonna" yorumu sosyal medyayı salladı TV8'de Aramızda Kalmasın adlı programda sunucu Funda Özkalyoncu'nun gafı sosyal medyada olay oldu. Programda Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna kitabının şarkıcı Madonna'nın hayatını anlattığını sanarak yorumlanınca sosyal medyada bu videoyla sallandı.
11.09.2019 Televizyon