Füze Testi

Füze Testi

Son dakika füze testi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan füze testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan füze testi haber sayfamızda...

Füze Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 301 füze testi haberi bulunmuştur.
Kim Jong-un elinde tüfeğiyle fotoğraflandı: Askerlerine bizzat rehberlik etti
Kim Jong-un elinde tüfeğiyle fotoğraflandı: Askerlerine bizzat rehberlik etti Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, imzası haline gelen siyah deri ceketiyle askerlerini denetleyip eğitimlerine eline tüfeğini alarak bizzat rehberlik etti. Yaptığı konuşmada, kendisine 'derin sadakatlerini sunan' birliklerinden, ülkelerinin güvenliği için verilen kutsal mücadelede kendisine katılmalarını istedi.
7.03.2024 Dünya
Kuzey Kore'den hipersonik balistik füze testi
Kuzey Kore'den hipersonik balistik füze testi Kuzey Kore tarafından yapılan açıklamada hipersonik balistik füze testinin başarıyla gerçekleştirdiği duyuruldu.
15.01.2024 Dünya
Kuzey Kore yılın ilk balistik füzesini ateşledi
Kuzey Kore yılın ilk balistik füzesini ateşledi Kim Jong-un düğmeye bastı, Kuzey Kore 2024'e de füze testiyle giriş yaptı. Doğu Denizi'ne doğru seyreden füzenin türüne dair henüz bir bilgi yok.
14.01.2024 Dünya
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamlandı
Bayraktar TB3 bir testi daha başarıyla tamamlandı Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Bayraktar TB3'ün 13. test uçuşunu da başarıyla tamamladığını duyurdu.
20.12.2023 Ekonomi
Malatya'da pes dedirten olay! Duvarı deldiler ve 10 daireyi boşalttılar
Malatya'da pes dedirten olay! Duvarı deldiler ve 10 daireyi boşalttılar Malatya'da vicdanları sızlatan bir olay gerçekleşti. Kahramanmaraş merkezli depremlerde Malatya'da hasar aldı. Birçok bina ağır hasarlı terkedilmiş durumda. Yeşilyurt ilçesindeki hasarlı bir sitede duvarı delerek 10 daireye giren hırsızlar kombi, kalorifer peteği ne varsa çalıp gittiler ve kayıplara karıştılar. İşte detaylar...
7.12.2023 Gündem
"Naz" uyuşturucuları yine buldu! 4 kişi tutuklandı
"Naz" uyuşturucuları yine buldu! 4 kişi tutuklandı Muğla Menteşe'de durdurulan bir takside tam 5 kilo 850 gram kubar esrar yakalandı. Taksideki esrarı ise yine narkotik köpeği 'Naz' buldu ve 4 kişi tutuklandı. İşte detaylar...
7.12.2023 Gündem
Bayraktar AKINCI’dan süpersonik füze testi!
Bayraktar AKINCI’dan süpersonik füze testi! Baykar tarafından milli ve özgün olarak geliştirilen Bayraktar AKINCI TİHA, İHA-122 Süpersonik Füze Atış Testi başarıyla gerçekleştirildi.
7.12.2023 Ekonomi
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet
Türkiye için bir ilk: İHA 230 füzesi! 140 kilometreden tam isabet AKINCI TİHA’dan atılan İHA-230 füzesinin 140 kilometreden hedefi vurması Türkiye için yeni bir dönemin kapısını aralıyor. Ankara bu atışla ilk kez havadan atılan balistik füze gibi son derece stratejik bir imkana kavuşmakla kalmadı aynı zamanda mühimmat ve platformlarda yerli/milli sistem sahibi olmanın önemini bir kez daha göstermiş oldu.
4.04.2023 Ekonomi
Kuzey Kore füze testini seriye bağladı
Kuzey Kore füze testini seriye bağladı Japon Denizi'ne doğru 800 kilometre menzilli yeni bir kısa menzilli füze ateşleyen Pyongyang, beklendiği gibi Güney Kore ve Japonya'dan yoğun tepki gördü.
19.03.2023 Dünya
Kuzey Kore'nin füze yağmuru bitmiyor
Kuzey Kore'nin füze yağmuru bitmiyor Pyongyang yönetimi ile Güney Kore ve ABD arasındaki gerilim dinmiyor, Kim Jong-un bu kez Japon Denizi'ne doğru dört seyir füzesi ateşledi.
24.02.2023 Dünya
Nükleer füzeli  gözdağı iddiası
Nükleer füzeli  gözdağı iddiası ABD Başkanı Joe Biden’ın hafta başında Ukrayna’nın başkenti Kiev’e yaptığı sürpriz ziyaret sırasında, Rusya’nın da kıtalararası balistik füze testi gerçekleştirdiği iddia edildi.
23.02.2023 Dünya
Kim yine füze ateşledi, Kuzey Kore fotoğrafları yayınladı
Kim yine füze ateşledi, Kuzey Kore fotoğrafları yayınladı Pyongyang yönetimi, 2023'ün ilk günü gerçekleşen füze denemesinin ardından kıtalararası balistik füze Hwasong-15'i sürpriz şekilde fırlattı.
19.02.2023 Dünya
Menzili uzayan Tayfun füzesi üst lige çıktı
Menzili uzayan Tayfun füzesi üst lige çıktı Türk Savunma Sanayii, açık ve örtülü ambargoların ardından silahlı insansız hava araçlarında dünya çapında elde ettiği başarı grafiğini, füze sistemlerinde de yakalamaya başladı.
20.12.2022 Gündem
Kim veliahtıyla el ele, kol kola!
Kim veliahtıyla el ele, kol kola! Yalnızca bir haftalık sürenin ardından ikinci kez devasa füzenin önünde pozlar veren Kuzey Kore lideri, emsalsiz törende en güçlü nükleer silaha sahip olacakları sözünü verdi.
27.11.2022 Dünya
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu!
Kim Jong'un kızıyla ilk görüntüsü balistik füzeyle oldu! Kuzey Kore liderinin en büyük sırrı, ABD'yi vurabilecek Hwasong-17'yi ateşlediği gün ortaya çıktı. Resmi haber ajansının yayınladığı fotoğraflar, füzeyi gölgede bıraktı. Peki, dünyada ses getiren fotoğraflar ne anlama geliyor?
19.11.2022 Dünya
Kuzey Kore, ABD'yi vurabilecek füze ateşledi!
Kuzey Kore, ABD'yi vurabilecek füze ateşledi! Pyongyang yönetiminin fırlattığı kıtalararası balistik füzenin menzili, ABD'ye kadar ulaşabiliyor. Hem Japon hem de ABD birliklerine ev sahipliği yapan Misawa Hava Üssü’ndeki askerlere, kısa bir süre için korunma pozisyonuna geçmeleri emredildi. Füzeye yanıt olarak havalanan F-35 jetlerinin saldırı senaryosunda ise, Kuzey Kore'ye ait füze fırlatma rampalarının vurulması vardı.
18.11.2022 Dünya
Dünyayı sarsan füze! ABD savaş uçakları yıldırım gibi havalandı
Dünyayı sarsan füze! ABD savaş uçakları yıldırım gibi havalandı Uluslararası haber ajansları, gece yarısı 02.57'de ardı ardına 'son dakika' koduyla duyurdu. Ateşlenen füzelerin sayısı artarken, kalkış yapan ABD jetleri F-35'lerin fotoğrafları servis edildi. İlerleyen saatlerde denkleme Japonya da girdi.
2.11.2022 Dünya
Rus medyası: Erdoğan doğruladı, Tayfun dünyaya bir sinyal
Rus medyası: Erdoğan doğruladı, Tayfun dünyaya bir sinyal Yeni balistik füze Tayfun'un Yunanistan'daki ilk hedefini yazan Yunan medyası, 'Türkiye 1000 kilometre menzilli balistik füze elde ediyor' başlıklı haberinde ise 'maalesef' kelimesini kullandı. Rus medyası ise 'Türkiye'nin bir sınıra ulaştığını belirtip "İlk adım atıldı" dedi.
24.10.2022 Dünya
Türk füzesi Tayfun Rusya'da da ses getirdi!
Türk füzesi Tayfun Rusya'da da ses getirdi! Türkiye'nin yerli üretim balistik füzesinin Rize'den ateşlemesi, yalnızca batı komşusu Yunanistan'da değil Karadeniz'in diğer tarafındaki Rusya'da da paniğe yol açtı.
22.10.2022 Dünya
Kuzey Kore, 'nükleer başlık' taşıyabilen füze ateşledi
Kuzey Kore, 'nükleer başlık' taşıyabilen füze ateşledi Son haftalarda arka arkaya füze test eden Kim Jong-un, bu kez uzun menzilli silahının ateşlenmesini yerinde izledi. Gökyüzünde 2 saat 50 dakika yol kat eden yeni füze, 2 bin kilometre uzaktaki hedefleri vurdu.
13.10.2022 Dünya
ABD Güney Kore'ye bir hafta sonra yeniden uçak gemisi gönderiyor
ABD Güney Kore'ye bir hafta sonra yeniden uçak gemisi gönderiyor Kim Jong-un'un arka arkaya füze fırlatmasıyla ısınan Kore Yarımadası'nda ABD'den yeni bir hamle geldi, USS Ronald Reagan rotasını aniden değiştirdi.
5.10.2022 Dünya
Biden'dan Kuzey Kore'ye füze tepkisi: En kuvvetli şekilde kınıyorum
Biden'dan Kuzey Kore'ye füze tepkisi: En kuvvetli şekilde kınıyorum ABD Başkanı Biden, Kuzey Kore'nin füze denemesine tepki gösterdi ve 'En kuvvetli şekilde kınıyorum' ifadelerini kullandı.
4.10.2022 Dünya
Kuzey Kore'den Harris'e füzeli mesaj
Kuzey Kore'den Harris'e füzeli mesaj ABD Başkan Yardımcısı'nın sınırın sıfır noktası Panmunjom'u ziyaret etmesinden saatler sonra, Kim Jong-un bir kez daha füzeler ateşledi.
29.09.2022 Dünya
Kuzey Kore yine füze fırlattı
Kuzey Kore yine füze fırlattı İki kısa menzilli balistik füze, ABD Başkan Yardımcısı Harris'in yarın Güney Kore'ye yapacağı ziyaretin hemen öncesinde Japon Denizi'ne doğru ateşlendi.
28.09.2022 Dünya
Kuzey Kore: Geri adım atmayacağız
Kuzey Kore: Geri adım atmayacağız G7 ülkelerinin liderleri tarafından yasadışı balistik füze denemelerini durdurmaya çağrılan Kuzey Kore hükümeti, "Silah programımız öz savunma faaliyeti, geri adım atmayacağız" açıklamasında bulundu.
2.07.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Füze Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.