Füzeli Saldırı

Füzeli Saldırı

Son dakika füzeli saldırı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan füzeli saldırı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan füzeli saldırı haber sayfamızda...

Füzeli Saldırı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 114 füzeli saldırı haberi bulunmuştur.
Dolar bugün kaç lira?
Dolar bugün kaç lira? Dolar/TL haftanın ilk işlem gününe 32.36’nın üzerinde başladı.
15.04.2024 Uzmanpara
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı?
Altın fiyatları haftaya nasıl başladı? Altın fiyatları geçtiğimiz hafta cuma günü tüm zamanların en yüksek seviyesini test ettikten sonra geriledi. Peki yeni haftada piyasada son durum ne? İşte detaylar...
15.04.2024 Uzmanpara
ABD üslerine füzeli saldırı düzenlendi
ABD üslerine füzeli saldırı düzenlendi Irak ve Suriye’de Irak İslami Direnişi, ABD üslerine saldırı düzenledi. Saldırının siyonist rejiminin Gazze Şeridi’ndeki Filistin halkına yaptığı katliamlara yanıt olarak düzenlendiği açıklandı. İşte ayrıntılar...
27.01.2024 Dünya
ABD, Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesisi vurdu
ABD, Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesisi vurdu ABD Savunma Bakanı Llyod Austin, ABD güçlerinin Irak'taki İran destekli milis gruplara ait 3 tesise saldırı gerçekleştirdiğini açıkladı.
24.01.2024 Haberler
Rusya'dan üç ayrı noktaya saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var
Rusya'dan üç ayrı noktaya saldırı! Çok sayıda ölü ve yaralı var Rus ordusu, Kiev’e, Harkov’a ve Pavlograd’a yönelik saldırı düzenledi. Saldırıda 5 kişi öldü, 42 kişi ise yaralandı.
23.01.2024 Dünya
Özgür Özel'den kurultay açıklaması! Delegelere seslendi
Özgür Özel'den kurultay açıklaması! Delegelere seslendi CHP Grup Başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel, partisinin 38'inci Olağan Büyük Kurultayı'na sayılı günler kala İzmir'de partililerle bir araya geldi.
28.10.2023 Gündem
MİT unutmadı! PKK/YPG'nin sözde tugay sorumlusu etkisiz hale getirildi
MİT unutmadı! PKK/YPG'nin sözde tugay sorumlusu etkisiz hale getirildi MİT Suriye’de operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak sınırda görev yapan güvenlik güçlerini hedef alan eylemin faili PKK/YPG Derik Tugay Sorumlusu Şibli Derik kod Muhammed Azo gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.10.2023 Gündem
Rus donanmasının kalbine saldırı
Rus donanmasının kalbine saldırı Ukrayna’nın Rus işgali altındaki Kırım’a yönelik dikkat çekici saldırıları sürüyor. Ukrayna ordusu son olarak, Rusya Donanması Karadeniz Filosu’nun Kırım yarımadasındaki karargahına füze saldırısı düzenledi. Ukrayna ordusu, saldırıyı ‘başarılı bir vuruş’ olarak tanımladı.
23.09.2023 Dünya
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu! Kırım sarsıldı
Rusya can evinden güpegündüz vuruldu! Kırım sarsıldı Sivastopol'daki Karadeniz Filosu'nun ana karargah binası füzeyle hedef alındı, sosyal medyada yayınlanan görüntülerde karargah binasından yükselen siyah dumanlar dikkat çekiyor.
22.09.2023 Haberler
Rusya'dan Odessa'ya füze saldırısı! Ölü ve yaralılar var
Rusya'dan Odessa'ya füze saldırısı! Ölü ve yaralılar var Rusya’nın, Ukrayna’nın liman kenti Odessa’ya füzelerle saldırısı sonucu 1 kişi öldü. Saldırıda ayrıca şehirdeki tarihi katedral ağır hasar aldı.
23.07.2023 Dünya
Rusya'dan Harkiv'e füzeli saldırı! Yaralılar var...
Rusya'dan Harkiv'e füzeli saldırı! Yaralılar var... Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Rusya Ukrayna'nın Harkiv şehrine füzeli saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişinin yaralandığı bilgisi geldi.
9.07.2022 Haberler
Rusya'dan Harkiv'e füzeli saldırı! Yaralılar var...
Rusya'dan Harkiv'e füzeli saldırı! Yaralılar var... Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. Rusya Ukrayna'nın Harkiv şehrine füzeli saldırı düzenlendi. Saldırıda 7 kişinin yaralandığı bilgisi geldi.
9.07.2022 Dünya
Rusya'dan Kiev'e füze saldırısı
Rusya'dan Kiev'e füze saldırısı Rus ordusunun bu sabah Ukrayna’nın başkenti Kiev’e füze saldırısı düzenlediği ve 7 yaşındaki kız çocuğunun yıkılan apartmanın enkazından kurtarıldığı açıklandı.
26.06.2022 Dünya
Rusya Ukrayna’da petrol rafinerisini vurdu
Rusya Ukrayna’da petrol rafinerisini vurdu Rus ordusu, düzenlediği füze saldırısı ile Ukrayna’nın Kremençug kentinde bulunan petrol rafinerisini vurdu. Ukrayna’daki en büyük petrol ürünleri üreticisi olan Kremençug Petrol Rafinerisi'ne geçtiğimiz ay da Rus ordusu tarafından füzeli saldırı düzenlenmiş, rafineri 9 füze ile vurulmuş ve üretim durmuştu.
12.05.2022 Dünya
Son dakika: Rusya Kiev'i vurdu! Ukrayna ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar
Son dakika: Rusya Kiev'i vurdu! Ukrayna ve Rusya'dan peş peşe açıklamalar Gelen son dakika haberine göre; Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken bölgeden sıcak bir haber geldi. Ukrayna'nın başkenti Kiev'de şiddetli bir patlama meydana geldi. Kiev Belediye Başkanı Kliçko yaptığı ilk bilgilendirmede, Birleşmiş Milletler Genel Sektereri Kiev'de bulunurken Rusya hava saldırısı ile Kiev'i vurdu" ifadelerini kullandı. Rusya Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada ise "Ordumuz Altı silah ve yakıt deposunu füze ile vurarak yok etti." açıklaması yer aldı.Ukrayna İçişleri Bakanlığı, Rus ordusunun düzenlediği saldırıda 6 kişinin yaralandığını duyurdu.
28.04.2022 Gündem
Suudi Arabistan'daki füzeli saldırı sonrası F1 yarışı tehlikede! Resmi açıklama geldi
Suudi Arabistan'daki füzeli saldırı sonrası F1 yarışı tehlikede! Resmi açıklama geldi Geçen sene Suudi Arabistan'da ilk kez düzenlenen Cidde GP'nin ardından bu sene büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Cidde'de piste çok yakın bir konuma düzenlenen füzeli saldırı F1 yarışını tehlikeye soktu. Starta saatler kala düzenlenen toplantılar sonrası yarış için son karar verildi. İşte detaylar...
26.03.2022 Motor Sporları
Irak, Erbil saldırısı nedeniyle İran Büyükelçisine protesto notası verdi
Irak, Erbil saldırısı nedeniyle İran Büyükelçisine protesto notası verdi Irak Dışişleri Bakanlığı, İran'ın Bağdat Büyükelçisi İrec Mescidi'nin Erbil'e düzenlenen füzeli saldırı nedeniyle bakanlığa çağırılarak nota verildiğini bildirdi.
13.03.2022 Dünya
NATO'nun kullandığı Ukrayna askeri üssüne füzeli saldırı: En az 35 ölü
NATO'nun kullandığı Ukrayna askeri üssüne füzeli saldırı: En az 35 ölü Lviv’deki NATO’ya bağlı olduğu iddia edilen askeri merkeze gerçekleştirilen roketli saldırılarda can kaybı 35’e, yaralı sayısı ise 134’e ulaştı.
13.03.2022 Dünya
Ukrayna'nın Jitomir kentine füzeli saldırı: 4 ölü
Ukrayna'nın Jitomir kentine füzeli saldırı: 4 ölü Ukrayna'nın başkenti Kiev'in batısındaki Jitomir kentinde 95. Tugay Üssü yakınları 'Kalibre' seyir füzesiyle hedef alındı. Kente yönelik saldırıda 4 kişi hayatını kaybetti.
2.03.2022 Haberler
Afrin'de füzeli saldırı
Afrin'de füzeli saldırı Terör örgütü YPG/PKK'nın Tel Rıfat bölgesinden Afrin ilçesindeki yerleşimlere füzeyle saldırması sonucu 4 sivil öldü, 20 sivil yaralandı.
20.01.2022 Haberler
Son dakika: Terör örgütü Afrin'de sivilleri hedef aldı! Ölü ve yaralılar var
Son dakika: Terör örgütü Afrin'de sivilleri hedef aldı! Ölü ve yaralılar var Gelen son dakika haberine göre; Milli Savunma Bakanlığı, "İnsanlık düşmanı terör örgütü PKK/YPG, gerçek yüzünü bir kez daha göstererek Suriye’nin kuzeyinde barış ve istikrarı sağlayan Zeytin Dalı Harekatı’nın yıl dönümünde Afrin kent merkezine füze saldırısı gerçekleştirerek masum sivilleri hedef aldı" ifadelerini kullandı. Füzeli saldırıda can kaybının 6’ya yükseldiği bildirildi.
20.01.2022 Gündem
Yemen'de askeri üsse düzenlenen füzeli saldırıda 7 asker öldü
Yemen'de askeri üsse düzenlenen füzeli saldırıda 7 asker öldü Yemen'in güneyindeki Lahic kentinde bulunan El-Aned Askeri Üssü'ne düzenlenen füze saldırısında ilk belirlemelere göre 7 asker hayatını kaybetti.
29.08.2021 Dünya
Afrin’e füzeli saldırı: 3 ölü, 4 yaralı
Afrin’e füzeli saldırı: 3 ölü, 4 yaralı  Suriye'nin Afrin kent merkezine PKK/YPG'li teröristlerce düzenlenen füzeli saldırıda biri çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.
18.08.2021 Gündem
Son dakika: Erbil Havaalanı'na füze saldırısı! ABD askerleri de vardı
Son dakika: Erbil Havaalanı'na füze saldırısı! ABD askerleri de vardı Gelen son dakika haberine göre, ABD askerlerinin de bulunduğu Irak'taki Uluslararası Erbil Havaalanı'na füze saldırısı düzenlendiği bildirildi.
6.07.2021 Dünya
Son dakika: Şoke eden iddia! İran'dan İsrail gemisine füzeli saldırı
Son dakika: Şoke eden iddia! İran'dan İsrail gemisine füzeli saldırı Gelen son dakika haberine göre; İsrail'in Kanal 12 televizyonu tarih belirtmeksizin İran'ın İsrailli şirkete ait bir kargo gemisini Umman Denizi'nde füzeyle vurduğunu ileri sürdü.
25.03.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Füzeli Saldırı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.