Gabriel Margarit: Taktiksel olarak harika bir maç çıkardık
Gabriel Margarit: Taktiksel olarak harika bir maç çıkardık Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Alanyaspor'u 3-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.
11.11.2023 Gaziantep FK
Gabriel Margarit: Önemli bir 3 puan aldık!
Gabriel Margarit: Önemli bir 3 puan aldık! Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Rizespor'u 2-0 mağlup ettikleri maçı yorumladı.
6.11.2023 Gaziantep FK
Gabriel Margarit: "Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maç"
Gabriel Margarit: "Özgüvenimiz için çok önemliydi bu maç" Spor Toto Süper Lig’de golsüz beraberlik ile sonuçlanan Yeni Malatyaspor-Galatasaray maçı sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Bizim için çok önemli bir puan aldık bugün. Özellikle 3 gün önce Marsilya karşıya oynamış bir takıma karşı” dedi.
28.11.2021 Futbol
Gabriel Margarit: "Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik"
Gabriel Margarit: "Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik" Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, "Üç puan için çok mücadele ettik ama kolay ve şanssız bir gol yedik." dedi.
2.02.2021 Futbol
Gabriel Margarit: "VAR sistemi sadece Fenerbahçe için çalıştı"
Gabriel Margarit: "VAR sistemi sadece Fenerbahçe için çalıştı" Fenerbahçe'ye 1-0 yenilen Çaykur Rizespor'un yardımcı antrenörü Gabriel Margarit, VAR sisteminin uygulanış şeklini eleştirdi.
30.01.2021 Rizespor
Gabriel Margarit: “VAR bugün için Fenerbahçe’ye çalıştı”
Gabriel Margarit: “VAR bugün için Fenerbahçe’ye çalıştı” Çaykur Rizespor Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, “Benim fikrime göre attığımız gol geçerliydi. VAR bugün için Fenerbahçe’ye çalıştı” dedi..
30.01.2021 Futbol
Gabriel Margarit: “Oyuncularımız yürekleriyle mücadele ettiler”
Gabriel Margarit: “Oyuncularımız yürekleriyle mücadele ettiler” Başakşehir karşısında alınana galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyleyen Gaziantep FK Teknik Sorumlusu Gabriel Margarit, “Oyuncularımız yürekleriyle mücadele ettiler. 3 puan için her şeyi yaptılar” dedi.
13.12.2020 Futbol
Gabriel Margarit: "Son 30 saniyede gelen gol bizi çok kızdırdı ve üzdü"
Gabriel Margarit: "Son 30 saniyede gelen gol bizi çok kızdırdı ve üzdü" Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, 2-2 berabere biten Yeni Malatyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Son 30 saniyede gelen gol bizi çok kızdırdı ve üzdü" dedi.
22.03.2021 Gaziantep FK
Gabriel Margarit: “3 puan aldığımız için çok mutluyum”
Gabriel Margarit: “3 puan aldığımız için çok mutluyum” Süper Lig’in 6. haftasında sahasında İttifak Holding Konyaspor’u 1-0 mağlup eden Gaziantep'te Yardımcı Teknik Direktör Gabriel Margarit açıklamalarda bulundu.
24.10.2020 Futbol
Gabriel Margarit: "Taktiksel anlamda kusursuz oynadık"
Gabriel Margarit: "Taktiksel anlamda kusursuz oynadık" Gaziantep FK Teknik Direktör Marius Sumudica'nın cezası nedeniyle maç sonrasındaki basın toplantısına yardımcı antrenör Gabriel Margarit katıldı.
18.10.2020 Futbol
Gabriel Margarit: "Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik"
Gabriel Margarit: "Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik" Gaziantep FK Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Yeni Malatyaspor maçının ardından, "Güçlü bir rakibe karşı iyi mücadele ettik" dedi.
29.12.2019 Futbol
Gabriel Margarit: "Uzun bir zaman sonra kazandığımız için mutluyuz"
Gabriel Margarit: "Uzun bir zaman sonra kazandığımız için mutluyuz" Gaziantep Futbol Kulübü Yardımcı Antrenörü Gabriel Margarit, Kayserispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Uzun bir zaman sonra maç kazandığımız için mutluyuz" dedi.
15.12.2019 Futbol