Gabriel Torje

Gabriel Torje

Son dakika Gabriel Torje haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Gabriel Torje gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Gabriel Torje haber sayfamızda...

Gabriel Torje

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 143 gabriel torje haberi bulunmuştur.
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi!
Gençlerbirliği'nde olası transfer yasağı engellendi! Gençlerbirliği, geçmiş dönem alacaklarından dolayı FIFA’ya başvuran toplam 6 oyuncunun tüm borçlarını ödeyerek olası transfer yasağını engelledi.
22.03.2024 1.Lig
Samsunspor, Gençlerbirliği deplasmanında galip
Samsunspor, Gençlerbirliği deplasmanında galip Spor Toto 1’inci Lig’in 27’nci haftasında Gençlerbirliği, sahasında konuk ettiği Yılport Samsunspor’a 1-0 mağlup oldu.
18.03.2023 1.Lig
Futbolcular deprem anını anlattı! 'Kıyamet kopmuş gibiydi'
Futbolcular deprem anını anlattı! 'Kıyamet kopmuş gibiydi' Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve birçok bölgede hissedilen deprem futbol dünyasını da derinden etkilemişti. Süper Lig'de forma giyen futbolcular deprem anında yaşadıklarını anlattı.
9.02.2023 Süper Lig
Bandırmaspor'da Gabriel Torje ile yollar ayrıldı
Bandırmaspor'da Gabriel Torje ile yollar ayrıldı   TFF 1. Lig temsilcisinde Rumen oyuncunun sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
22.04.2021 1.Lig
Bandırmaspor TFF 1. Lig'de sezona kaldığı yerden devam etmek istiyor
Bandırmaspor TFF 1. Lig'de sezona kaldığı yerden devam etmek istiyor TFF 1. Lig'de yaptığı son 8 maçta 6 galibiyet alan Royal Hastanesi Bandırmaspor, ikinci yarının ilk haftasında Bereket Sigorta Ümraniyespor ile oynayacağı karşılaşmayı kazanarak üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.
21.01.2021 1.Lig
Gabriel Torje ve Taha Yalçıner Bandırmaspor'da!
Gabriel Torje ve Taha Yalçıner Bandırmaspor'da! TFF 1'inci Lig'de sezonun ilk yarısını 24 puanla 10'uncu sırada tamamlayan Royal Hastanesi Bandırmaspor kadrosuna önemli iki takviye yaptı. Bordo beyazlılar Rumen futbolcu Gabriel Torje ve Taha Yalçıner ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
12.01.2021 1.Lig
Horoz, Torje’nin peşinde
Horoz, Torje’nin peşinde Yukatel Denizlispor, yeni sezonda sağ kanat transferi için Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Larissa’da forma giyen Gabriel Torje’yi gündemine aldı.
28.05.2020 Ege
Yenilenen Sivasspor göz doldurdu
Yenilenen Sivasspor göz doldurdu Süper Lig'de yeni sezona teknik heyetin yanı sıra oyuncu kadrosunda da önemli değişikliklerle başlayan Demir Grup Sivasspor, ligdeki ilk maçında Beşiktaş'ı 3-0 gibi farklı skorla mağlup ederek göz doldurdu.
Sivasspor, Rochet ve Torje'ye veda etti!
Sivasspor, Rochet ve Torje'ye veda etti! Demir Grup Sivasspor, sözleşmesi sona eren kaleci Sergio Rochet ile yolların ayrıldığını açıkladı.
Sivasspor'un en hırçını Douglas
Sivasspor'un en hırçını Douglas Spor Toto Süper Lig'de 2018-2019 sezonunda Demir Grup Sivasspor'un en hırçın futbolcusu, Douglas oldu.
Sivasspor'un rakibi Erzurumspor
Sivasspor'un rakibi Erzurumspor Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında yarın deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile karşılaşacak.
Demir Grup Sivasspor'da Rochet ve Torje idmanda yok
Demir Grup Sivasspor'da Rochet ve Torje idmanda yok Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında sahasında 17 Şubat Pazar günü Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile deplasmanda yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Sivasspor ilk 4'ü hedefliyor
Sivasspor ilk 4'ü hedefliyor Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Spor Toto Süper Lig'de ilk 4 sırada yer almayı hedeflediklerini söyledi.
Sivasspor'un konuğu Akhisarspor
Sivasspor'un konuğu Akhisarspor Spor Toto Süper Lig'de iç sahada 8 maçtır kaybetmeyen kırmızı-beyazlılar, Akhisarspor karşısında da bu seriyi sürdürmeyi hedefliyor.
Demir Grup Sivasspor'da hazırlıklar sürüyor
Demir Grup Sivasspor'da hazırlıklar sürüyor Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Akhisarspor'u evinde konuk edecek Demir Grup Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.
Sivasspor puan kayıplarını telafi edecek
Sivasspor puan kayıplarını telafi edecek Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, Kasımpaşa maçında puan kayıplarını telafi etmek istediklerini açıkladı.
Galatasaray - Demir Grup Sivasspor: 4-2
Galatasaray - Demir Grup Sivasspor: 4-2 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 17. hafta maçında Galatasaray sahasında Demir Grup Sivasspor'u 4-2 yendi.
30.06.2020 Galatasaray
Göztepe'ye darbe üstüne darbe
Göztepe'ye darbe üstüne darbe Demir Grup Sivasspor’a konuk olan Göztepe, yine galibiyete hasret kaldı. Son 4 haftada kazanamayan sarı kırmızılılar, maçtan 2-0 yenik ayrıldı ve kötü gidişatını sürdürdü.
9.12.2018 Ege
Hakan Keleş: Robinho'nun yerine oynayacak oyuncularımız yok
Hakan Keleş: Robinho'nun yerine oynayacak oyuncularımız yok Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, "Lige heyecan getirdiğimizi düşünüyoruz. Diğer takımların da iştahını kabarttığımızı düşünüyorum" dedi.
1.07.2020 Futbol
Süper Lig’e yabancı akını
Süper Lig’e yabancı akını Futbolda 2018-2019 yaz transfer döneminde Süper Lig’de mücadele eden 18 takım 42 ülkeden toplam 87 yabancı futbolcu transferi gerçekleştirdi. Galatasaray ve Beşiktaş 3 yabancı oyuncuyu kadrosuna katarken, Fenerbahçe de ise 6 yabancı futbolcuyla sözleşme imzalandı.
1.07.2020 Futbol
Gabriel Torje Demir Grup Sivasspor'da!
Gabriel Torje Demir Grup Sivasspor'da! Sivasspor, geçtiğimiz sezon Rusya Premier Lig'i ekiplerinden Akhmat Grozny forma giyen Gabriel Torje ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
Değişim rüzgarları esen Karabükspor'da kötü "en"ler
Değişim rüzgarları esen Karabükspor'da kötü "en"ler Bu sezon Spor Toto Süper Lig'e büyük umutlarla başlayan ancak ilerleyen haftalarda sportif başarısızlığın yanında ekonomik sıkıntılar da çeken Kardemir Karabükspor, 24 maçlık periyotta 3 başkan, 3 teknik adam ve çok sayıda oyuncu değiştirdi.
1.07.2020 Futbol
Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor
Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor Demir-çelik işçileri tarafından 49 yıl önce kurulan ve Süper Lig'de 10. sezonunu geçiren Kardemir Karabükspor, lig tarihinin en kötü sezonunu yaşıyor.
1.07.2020 Futbol
Aytemiz Alanyaspor, Torje ve Agusto ile anlaşma sağladı
Aytemiz Alanyaspor, Torje ve Agusto ile anlaşma sağladı Aytemiz Alanyaspor, Gabriel Torje ve Brezilyalı orta saha oyuncusu Filipe Augusto ile anlaşma sağladı.
23.07.2020 Alanyaspor
Yedek kulübesinin golcüleri
Yedek kulübesinin golcüleri Süper Lig'de 2017-2018 sezonunun ilk devresinde atılan 461 golün 50'si, oyuna sonradan dahil olan futbolculardan geldi.
1.07.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Gabriel Torje ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.