Galatasaray Başkanı

Galatasaray Başkanı

Son dakika Galatasaray Başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Galatasaray Başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Galatasaray Başkanı haber sayfamızda...

Galatasaray Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 27.639 galatasaray başkanı haberi bulunmuştur.
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü
Künefe ustası, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'i güldürdü Sarı-kırmızılı kulübün Başkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ziyaret ettiği Hatay'da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.
23.04.2024 Galatasaray
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia!
Süleyman Hurma'dan Süper Lig için bomba iddia! Fatih Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunurken Süper Lig için bomba bir iddia ortaya attı.
23.04.2024 Süper Lig
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki
Dursun Özbek'ten TFF için erken seçim açıklaması! Kulüpler Birliği bildirisine tepki Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile yaptığı zirveden sonra açıklamalarda bulundu.
22.04.2024 Süper Lig
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi!
Kulüpler Birliği heyeti TFF ile görüşme gerçekleştirdi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in başkanlığını yaptığı Kulüpler Birliği heyeti Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi ile görüşmek için Riva'ya geldi.
22.04.2024 Futbol
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi!
Dursun Özbek resmen açıkladı: Galatasaray son aşamaya geldi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım
Dursun Özbek: Mehmet Büyükekşi'yi ikna etme çabasındayım Kulüpler Birliği Vakfı’nın toplantısı öncesi Galatasaray Başkanı Dursun Özbek açıklamalarda bulundu.
16.04.2024 Beşiktaş
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis
ÖZEL | Galatasaray'da Barış Alper Yılmaz gelişmesi! İşte yönetimin belirlediği bonservis Süper Kupa'da Fenerbahçe ile karşılaşan ve 3-0 hükmen galip gelmesi beklenen Galatasaray'da gözler Trendyol Süper Lig'e çevrildi. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılılardak son gelişmeleri aktardı. Nevzat Dindar, Galatasaray yönetiminin Barış Alper Yılmaz için belirlediği bonservis bedelini ve iç transferde imza atacak oyuncular duyurdu.
9.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak
Beşiktaş'tan Dursun Özbek'e cevap: Türk futboluna katkıdan uzak Beşiktaş, TFF'nin acil olarak seçime gitmesi gerektiğini açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada Dursun Özbek'in Süper Kupa finalinden sonra yaptığı açıklamalara da yanıt verildi.
8.04.2024 Beşiktaş
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler
Galatasaray - Fenerbahçe maçı yarıda kaldı! Dünya basınında gündem oldu: Türkiye'de eşi görülmedik sahneler Galatasaray, Süper Kupa'nın finalinde Fenerbahçe ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesi dış basında geniş yankı uyandırdı.
8.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Futbol
Galatasaray kafilesini taraftarlar uğurladı!
Galatasaray kafilesini taraftarlar uğurladı! Fenerbahçe ile Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelen Galatasaray'da futbolcular taraftarın sevgi gösterileriyle stadyumdan ayrıldı.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum
Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'dan Ali Koç'a cevap: Rahat uyuyorum Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray - Fenerbahçe maçı tatil edildi! Uluslararası yayıncılardan geri ödeme talebi
Galatasaray - Fenerbahçe maçı tatil edildi! Uluslararası yayıncılardan geri ödeme talebi Galatasaray ile Fenerbahçe, Süper Kupa'nın finalinde karşı karşıya geldi. Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesinin ardından uluslararası yayıncılardan flaş bir talep geldiği öğrenildi.
7.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi?
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek: U19 takımındaki çocuklara yazık değil mi? Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçının ardından açıklamalarda bulundu.
7.04.2024 Galatasaray
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa!
Dursun Özbek: Keşke Fenerbahçe de burada olsa! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe ile oynayacakları Süper Kupa maçı için gittiği Urfa'da açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu
Trabzonspor yeni golcüsünü Süper Lig'de buldu! Teklif sunuldu Trabzonspor'da Paul Onuachu ile Umut Bozok'un ayrılık ihtimalleri sebebiyle forvet transferi için arayışlar başladı. Bordo-mavililerin, Süper Lig'in yıldızını gündemine aldığı öğrenildi.
5.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı
Galatasaray'a Tete piyangosu! Ülkesinden talip çıktı Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı Tete gösterdiği performansla şu ana kadar bekleneni veremedi. Sarı-kırmızılıların geleceğine dair henüz karar vermediği yıldız oyuncuyla ilgili Brezilya'dan talip çıktığı öğrenildi.
5.04.2024 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten Süper Kupa açıklaması: Fenerbahçe'de aklıselim galip gelmeli Şanlıurfa'da bulunan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Kupa maçı öncesi açıklamalarda bulundu.
5.04.2024 Galatasaray
Togay Bayatlı'ya son görev
Togay Bayatlı'ya son görev Dünya Spor Yazarları Birliği ve Türkiye Spor Yazarları Derneği eski başkanlarından Togay Bayatlı (85) son yolculuğuna uğurlandı.
4.04.2024 Diğer
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi
Osman Şenher'den Galatasaraylı isme övgü: Türkiye'nin en iyisi Galatasaray, Hatayspor karşısında sahadan 1-0’lık skorla galip ayrıldı. Aslan'da Okan Buruk rekor kırarken Icardi de gol krallığı yarışında Dzeko'yu yakaladı. Mücadele sonrası spor yazarları karşılaşmayı köşelerinde değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
Galatasaray-Hatayspor maçındaki tartışmalı pozisyonu eski hakemler değerlendirdi: Net bir itme yok
Galatasaray-Hatayspor maçındaki tartışmalı pozisyonu eski hakemler değerlendirdi: Net bir itme yok Süper Lig’in 31’inci haftasında Galatasaray, Hatayspor'u 1-0 mağlup etmeyi başardı. Mücadele sonrası eski hakemler maçtaki tartışmalı pozisyonları değerlendirdi.
3.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'a sert çıktı: Konuşmanı yatmadan bir daha dinle!
SON DAKİKA | Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Ali Koç'a sert çıktı: Konuşmanı yatmadan bir daha dinle! Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray, Hatayspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadele sonrası sarı-kırmızılı ekibin başkanı Dursun Özbek, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
2.04.2024 Galatasaray
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı
Fernando Muslera'dan 5. dalya! 15 kupa kaldırdı Uruguaylı file bekçisi, Hatayspor maçıyla birlikte sarı-kırmızılılarla 500. resmi karşılaşmasına çıktı. Mücadele öncesinde Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Muslera’ya plaket takdim etti.
2.04.2024 Galatasaray
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi!
Galatasaray'da Dursun Özbek'ten çifte bayram müjdesi! Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı taraftar grubu ultrAslan’ın iftar yemeğine katıldı ve net mesajlar verdi.
1.04.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Galatasaray Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.