Galatasaray Kasımpaşa maçı sonucu: 2-1
Galatasaray Kasımpaşa maçı sonucu: 2-1 Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray - Kasımpaşa oynandı. Trendyol Süper Lig'in 11'inci haftasında sarı kırmızılı takım, Kasımpaşa'yı 2-1'lik skorla mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.
3.11.2023 Bilgi Rehberi
GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak?
GALATASARAY MAÇI canlı yayın saati-kanalı: Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS Kasımpaşa maçı hangi kanalda yayınlanacak? Galatasaray-Kasımpaşa maçı için geri sayılıyor. Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'yı konuk ediyor. Taraftalar ise Galatasaray maçının saati ve yayınlanacağı kanalı merak ediyorlar. Peki Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta? GS maçı hangi kanalda yayınlanacak?
2.11.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika kar haberleri | Resmi açıklama geldi! Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları...
Son dakika kar haberleri | Resmi açıklama geldi! Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları... Galatasaray - Kasımpaşa ve Gençlerbirliği - Beşiktaş maçları öncesi son dakika gelişmeleri yaşanıyor... Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yaptığı uyarı sonrasında kulüpler maçın erken saate çekilmesi için başvuru yapmıştı, konuyla ilgili resmi açıklama geldi. İşte detaylar...
12.02.2021 Galatasaray
Falcao sahaya çıkıyor! Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Falcao sahaya çıkıyor! Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Falcao'lu Galatasaray kendi evinde Kasımpaşa'yı ağırlıyor. Cim Bom'un nasıl bir performans sergileyeceği başta sarı-kırmızılı kulübe gönül veren taraftarlar tarafından merak ediliyor. Peki, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
1.07.2020 Süper Lig
Gözler Falcao'da olacak! Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
Gözler Falcao'da olacak! Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Süper Toto Süper Lig'in 4. haftası Galatasaray Kasımpaşa maçıyla açılacak. Dokuzuncu sırada bulunan Galatasaray'ın üst sıralara tırmanabilmesi için 3 puanı hanesine yazdırması şart... Aynı durum Kasımpaşa için de geçerli... Sadece 1 puanı bulunan Kemal Özdeş'in öğrencileri deplasmandan galibiyetle ayrılması gerekiyor.
1.07.2020 Süper Lig
Galatasaray - Kasımpaşa: 4-1
Galatasaray - Kasımpaşa: 4-1 Süper Lig'in 5. hafta açılış maçında Galatasaray, lider Kasımpaşa'yı evinde 4-1 mağlup etti. Galatasaray maç fazlasıyla zirveye oturdu.
30.06.2020 Galatasaray
Galatasaray Kasımpaşa maç sonucu: 4-1
Galatasaray Kasımpaşa maç sonucu: 4-1 Süper Toto Süper Lig'de 30. hafta karşılaşmasında Galatasaray Kasımpaşa maçında nefes kesen bir mücadele yaşandı. Galatasaray Kasımpaşa'yı 4-1'lik skorla mağlup etmesini bildi. Nefes kesen maça Lukas Podolskı damga vurdu...
1.07.2020 Futbol