Mancini'den taraftara şok hareket!
Mancini'den taraftara şok hareket! Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor ile oynanan maçta yapılan istifa tezahüratlarına sert bir şekilde tepki verdi.
26.03.2014 Futbol
Mancini:"Drogba da diğerleri gibi..."
Mancini:"Drogba da diğerleri gibi..." Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Süper Lig'in ilk yarısında deplasmanda 2-1 mağlup oldukları Akhisar Belediyespor karşısında maç boyunca çok başarılı bir futbol oynayarak farklı sonuca ulaştıklarını söyledi.
9.03.2014 Futbol
Mancini'nin canı sıkkın!
Mancini'nin canı sıkkın! Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ç.Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulundu.
3.03.2014 Futbol
Skorer.TV Spor Bülteni - 27 Şubat 2014
Skorer.TV Spor Bülteni - 27 Şubat 2014 Günün öne çıkan spor haberleri Skorer.TV'de...   Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Chelsea ile 1-1 berabere kaldığı maçın ardından Skorer Tv’ye özel açıklamalarda bulunan ünlü spor yorumcusu Sinan Engin, Roberto Mancini ve John Terry’i  çok sert eleştirdi.   Şampiyonlar Ligi 2.tur karşılaşmasında Galatasaray, TT Arena'da Chelsea ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmaya John Terry'nin elindeki topu sahaya atması ve bu yüzden Burak Yılmaz'ın golünün verilmemesi damga vurdu.   Galatasaray maçının ardından açıklamalar yapan Jose Mourinho,  Mancini’ye göndermede bulundu.   Galatasaray ve Chelsea'nin 1-1'lik beraberliği Avrupa basınında da geniş yer buldu. İngiliz gazeteleri Roberto Mancini'nin başlangıç taktiğini "mantıksız ve intihar" olarak değerlendirdi.
27.02.2014 Futbol
Mancini taraftarın resmini çekerse...
Mancini taraftarın resmini çekerse... Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Manchester City'nin başındayken ilginç bir olay yaşamıştı...
5.02.2014 Futbol
Mancini'den 6-0 yorumu
Mancini'den 6-0 yorumu Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Bursaspor'u 6-0 gibi farklı bir skorla yendikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, bu oyunu deplasman maçlarına da taşımalarının kendilerine başarıyı getireceğini söyledi.
3.02.2014 Futbol
Mancini Antep maçı sonrası konuştu!
Mancini Antep maçı sonrası konuştu! Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, golsüz berabere tamamlanan Gaziantepspor maçının ardından yapılan basın toplantısında, Fenerbahçe ile açılan puan farkı hakkında açıklamalarda bulundu.
27.01.2014 Futbol
Mancini: 'Burak ile konuştum ve...'
Mancini: 'Burak ile konuştum ve...' Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Elazığspor mücadelesinin ardından basın toplantısında konuştu.
23.01.2014 Futbol
Mancini:"Kaç tane kaçırdık sayamadım..."
Mancini:"Kaç tane kaçırdık sayamadım..." Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki ilk maçlarında Tokatspor'u 2-0 yenmelerinin kendileri için memnuniyet verici olduğunu söyledi.
16.01.2014 Futbol
Mancini:"Gelecekten ümitliyim..."
Mancini:"Gelecekten ümitliyim..." Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Balıkesirspor'u 4 - 0 yenerek, gruplara kaldıkları maçın ardından konuştu.
19.12.2013 Futbol
Mancini: 'Burak gol attı ama...'
Mancini: 'Burak gol attı ama...' Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Kayserispor maçından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı...
28.10.2013 Futbol
Mancini: Sahada eksik olan şey...
Mancini: Sahada eksik olan şey... Galatasaray teknik direktörü Roberto Mancini, Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu.
6.10.2013 Futbol