Katlanabilir Galaxy Fold ne kadar dayanıklı? Canlı yayın testi için buraya!
Katlanabilir Galaxy Fold ne kadar dayanıklı? Canlı yayın testi için buraya! Samsung'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir telefonu Galaxy Fold'un dayanıklılık konusunda sıkıntıları bulunduğu söyleniyordu. Şimdi YouTube üzerinden bir canlı yayınla birlikte, yeni katlanabilir telefonun ne kadar dayanıklı olduğu test ediliyor!
5.10.2019 Android
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi!
Sharp'dan dikey katlanabilir telefon hamlesi! Katlanabilir telefon piyasasına bir atılım da Sharp'dan geliyor. Fakat bu sefer telefon yatay değil dikey katlanacak...
12.04.2019 Teknoloji
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi
LG'den hem şeffaf hem katlanabilir telefon hamlesi Katlanabilir telefon piyasasına adım atmak isteyen LG'nin, hem şeffaf hem katlanabilir modelinin patenti ortaya çıktı.
11.04.2019 Teknoloji
Katlanabilir telefon Galaxy Fold'un test videosu yayınlandı
Katlanabilir telefon Galaxy Fold'un test videosu yayınlandı Samsung katlanabilir telefonu Galaxy Fold için bir test videosu yayınladı.
28.03.2019 Android
Samsung'dan Galaxy Fold için ücretsiz ekran müjdesi
Samsung'dan Galaxy Fold için ücretsiz ekran müjdesi Samsung'un geçtiğimiz haftalarda duyurduğu ve gündeme oturan katlanabilir telefonu Galaxy Fold, ücretsiz ekran değişimi seçeneğiyle piyasaya sürülecek.
7.03.2019 Teknoloji
Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi
Huawei'den katlanabilir telefon hamlesi Huawei, geçtiğimiz günlerde tanıtılan katlanabilir telefon Samsung Galaxy Fold'a rakip bir telefon çıkarmak için kolları sıvadı.
22.02.2019 Android